Yine Yeniden Son Kez KARATAY

günayyddııınn herkeseee
kilo bildirim zamanııı

bugün itibari ile 8 kiloya veda etmiş bulunmaktayımmm
sonunda takıldığı yerden bi anda düştü kilocuklarımmm
Miyav_su

Çok güzel tebrik ederim
Tesekku ederim
Ben pek memnun degilim aslinda. Ozellikle son 10 gundur delirecek gibiydim. 300 gram veriyorum 500 gram aliyorum sacma sapan sekilde ilerledi hep
Bugun birden 700 gram gitti
Bi an once zayiflamak istiyorummm

Siz de cok kilo vermissiniz ne kadar zamanda oldu?

Bence çok iyi ve sağlıklı Canım hızlı verirsen çabucak alırsın ayda 4-5 kg vermek en iyisi birde herkesin metabolizması farklı ben 1 senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var Canım yanında spor ve yürüyüş yaptım

İlk ayda sudan verildigi icin cok gidiyordu hep bu sefer oyle olmadi o canimi sıktı biraz ama napalim buna sukur.
Azmine hayran kaldim ben az az verdikce umutsuzluga kapiliyorum birakasim geliyor hemen.

Çok sevindim Canım harikasın kaç hafta oldu peki

ay evet abla bende çok da şaşırdım beklemiyordum açıkcası

2. ayım bitti 3. aya giriş yapıyorum..ama geçen ay çok saçma sapan oldu bi aldım bi verdim..ondan böyle

Merhaba kizlaar
Bugun diyetimin tam 1. ayı
Giden 4.5 kilo

tbrkler tatlım

aayy aynısı bende oldu
bi al bi ver yaptığım da aynı neden öyle olduğunu çözemedim gitti.
neyse çok şükür o takıldığı noktayı da atladı

Vücudumuz oynuyor galiba neyse artık bende Çarşamba'dan bu yana -700 gr verdim bakalım hayırlısı fıstığım

İlk ayda sudan verildigi icin cok gidiyordu hep bu sefer oyle olmadi o canimi sıktı biraz ama napalim buna sukur.
Azmine hayran kaldim ben az az verdikce umutsuzluga kapiliyorum birakasim geliyor hemen.
Sakın bırakma asıl şimdi veriyoruz bunu unutma

tbrkler tatlım

aayy aynısı bende oldu
bi al bi ver yaptığım da aynı neden öyle olduğunu çözemedim gitti.
neyse çok şükür o takıldığı noktayı da atladı
Tesekkur ederim canimm ben de seni tebrik ederim supersinn

Ben de anlayamadim ya. Hele bir gun full kacamak yaptim pilav yedim borek yedim leptine uymadim sekerli kahve ictim ertesi gun 1 kilo eksik ciktim
o gün birebir karatay yaptim ertesi gun 700 gram arti ciktim
Saka gibiydi, insallah al ver al ver olmaz bi daha

Sakın bırakma asıl şimdi veriyoruz bunu unutma
İnsallah bu sefer cok kararliyim
Arada bir illallah geliyor ama diyorum bugune kadar yedin yedin de noldu zaten hepsinin tadini biliyorsun diyorum sakinlestiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…