- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
Afiyet olsun fıstığımufacık ufacık bitter yanında şekersiz çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun fıstığımufacık ufacık bitter yanında şekersiz çay
tşk ederim ablacım :)Afiyet olsun fıstığım
günaydın ablacımGünaydın pofu fıstık
Çok mu yoğunsun sen fıstık bayram önü işlerini mi bitirmeye çalışıyorsungünaydın ablacım
biraz yoğunum ablacım..bir de dün net gidip geliyordu girdim ama tadını alamadım çıktım..Çok mu yoğunsun sen fıstık bayram önü işlerini mi bitirmeye çalışıyorsun
Anladım Canımbiraz yoğunum ablacım..bir de dün net gidip geliyordu girdim ama tadını alamadım çıktım..
Çok sevindim Canım harikasın kaç hafta oldu pekigünayyddııınn herkeseee
kilo bildirim zamanııı
bugün itibari ile 8 kiloya veda etmiş bulunmaktayımmm
sonunda takıldığı yerden bi anda düştü kilocuklarımmm
Miyav_su
Çok güzel tebrik ederimMerhaba kizlaar
Bugun diyetimin tam 1. ayı
Giden 4.5 kilo
Tesekku ederimÇok güzel tebrik ederim
Bence çok iyi ve sağlıklı Canım hızlı verirsen çabucak alırsın ayda 4-5 kg vermek en iyisi birde herkesin metabolizması farklı ben 1 senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var Canım yanında spor ve yürüyüş yaptımTesekku ederim
Ben pek memnun degilim aslinda. Ozellikle son 10 gundur delirecek gibiydim. 300 gram veriyorum 500 gram aliyorum sacma sapan sekilde ilerledi hep
Bugun birden 700 gram gitti
Bi an once zayiflamak istiyorummm
Siz de cok kilo vermissiniz ne kadar zamanda oldu?
İlk ayda sudan verildigi icin cok gidiyordu hep bu sefer oyle olmadi o canimi sıktı biraz ama napalim buna sukur.Bence çok iyi ve sağlıklı Canım hızlı verirsen çabucak alırsın ayda 4-5 kg vermek en iyisi birde herkesin metabolizması farklı ben 1 senede verdim bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var Canım yanında spor ve yürüyüş yaptım
Çok sevindim Canım harikasın kaç hafta oldu peki
Merhaba kizlaar
Bugun diyetimin tam 1. ayı
Giden 4.5 kilo
Tesekku ederim
Ben pek memnun degilim aslinda. Ozellikle son 10 gundur delirecek gibiydim. 300 gram veriyorum 500 gram aliyorum sacma sapan sekilde ilerledi hep
Bugun birden 700 gram gitti
Bi an once zayiflamak istiyorummm
Siz de cok kilo vermissiniz ne kadar zamanda oldu?
Vücudumuz oynuyor galiba neyse artık bende Çarşamba'dan bu yana -700 gr verdim bakalım hayırlısı fıstığımay evet abla bende çok da şaşırdım beklemiyordum açıkcası
2. ayım bitti 3. aya giriş yapıyorum..ama geçen ay çok saçma sapan oldu bi aldım bi verdim..ondan böyle
tbrkler tatlım
aayy aynısı bende oldu
bi al bi ver yaptığım da aynı neden öyle olduğunu çözemedim gitti.
neyse çok şükür o takıldığı noktayı da atladı
Sakın bırakma asıl şimdi veriyoruz bunu unutmaİlk ayda sudan verildigi icin cok gidiyordu hep bu sefer oyle olmadi o canimi sıktı biraz ama napalim buna sukur.
Azmine hayran kaldim ben az az verdikce umutsuzluga kapiliyorum birakasim geliyor hemen.
Tesekkur ederim canimm ben de seni tebrik ederim supersinntbrkler tatlım
aayy aynısı bende oldu
bi al bi ver yaptığım da aynı neden öyle olduğunu çözemedim gitti.
neyse çok şükür o takıldığı noktayı da atladı
İnsallah bu sefer cok kararliyimSakın bırakma asıl şimdi veriyoruz bunu unutma