sabah erken kalkıyorumCok enteresan ya atladigin baska bir sey olabilir mi ki acaba?
Cunku 3 öğün koruma doneminde tavsiye ediliyor sadece. Eger sabah kahvaltisi cok erkense o zaman ogle yemegi veriyor o da bucuk ogun zaten.
Erken kalkmak yariyor sana demekkisabah erken kalkıyorum
8 gibi falan,8.30 gibi de kahvaltı,onun için 3 öğün yapıyorum,öğün aralarım 5 er saat işte
okul zamanı 6.30 da evden çıkardım,öğlen 13 gibi yemek yerdim..zaten okul zamanı hiç zorlanmadan vermiştim kiloyu
aynen cnmErken kalkmak yariyor sana demekki
Bozma hic duzenini
Belki bana da 3 öğün yariyordur hic denemedim ki hep gec kalkiyorum maalesef aslinda denemek lazimmaynen cnm
herkesin bünyesi farklı işliyor..bana 3 öğün yarıyor sana 2 :)
günün özeti
sabah 1 bardak su
kahvaltı:kk ( yumurtasız)
öğlen:kahvaltı türü
akşam:çorba-tavuk-ev yapımı turşu
su:2.5-3 lt
spor: jillian level 3 -killer buns
ekstram 1 tane soda
Sağlık olsun üzülmenormalde bugün kilo bildirimim ama bu hafta kilo falan veremedim aksine biraz almışım onun için bildirim yapmıycam
üzülmekten ziyade sinir oldumSağlık olsun üzülme
ah ahKizlar gunaydin
Ben de tartildim moralim bozuldu
13 günde giden 1 kilo
Ben anlamadim neden boyle oldugunu yaah ahsenin gene 1 kilo gitmiş
bence sana da 2 öğün yaramıyor
moral bozma ya ben de veremedim o kadar spor yapmama rağmenBen anlamadim neden boyle oldugunu ya
Gecen sene bir aydan biraz fazla zamanda 8 kilo verdim o zaman da iki ogun yapiyordum hem de aksam yemegimi 8den once yiyemiyordum simdi 7den sonra agzima tek lokma koymuyorum
Cok moralim bozuldu ya
Şakır şakır gitsin artiikkmoral bozma ya ben de veremedim o kadar spor yapmama rağmen
Şakır şakır gitsin artiikk
Sabah karatay kahvaltisi aksam balik ve salata
6bucuk saat aralikli yedim
Yarim saat yuruyus simdi yine cikip yurucem bi yarim saat daha yururum
Ahahah olabilir bakk, balik canavariyimdirvalla şakır şakır mı gider bilmiyorum ama gider yani
afiyet olsun tatlım
benimde burnuma dün balık kokusu geldi bi yerledenyoksa sen miydin o