Yine Yeniden Son Kez KARATAY

bu arada günaydınnn herkeseee
bugün erkenden kalktım
kahvaltımı ettim
geçen haftaki düzenime devam edicem
bana geç kalkmak ve 2 öğün yapmak maalesef yaramadı
bugün umarım düzeltirim ve yarın sabah tartıda eksilmeleri görürüm

ben dün akşam çok pis dozuttum ve bunun bedelini sabah tartıda +900 ile gördüm sporla telafisini yapıcam bugün inş dün resmen içime canavar kaçmış gibiydi..leptin falan hak getire
Neyin bakayım benimde eşim siyez bulguru getirmiş onu pişiricem

Hadi inşallah Canım ne yedin dün akşam söyle bakalım

makarna yemiş kadar oldum sanırm
acısını sabah-akşam sporla çıkarcam ama

o ne ki duymadım hiç
Ne yedin kız çatlıyorum meraktan söylesene saçını başını yolarım Canan karatayın tek onay verdiği 84 kromozomlu genetiği oynanmamış buğday

Tunaydinlarr
Kahvaltimi yaptim ama resmen iki gündür gözüm dönmüş durumda cok tehlikeliyim suan
Onumde tatlilar pastalar yeniyorr

Ne yedin kız çatlıyorum meraktan söylesene saçını başını yolarım Canan karatayın tek onay verdiği 84 kromozomlu genetiği oynanmamış buğday
demem valla da demem billa da demem

Tunaydinlarr
Kahvaltimi yaptim ama resmen iki gündür gözüm dönmüş durumda cok tehlikeliyim suan
Onumde tatlilar pastalar yeniyorr

aman aman uzak dur
ben dün aştım kendimi
sonra da cezalandırdım

günün özeti

sabah 1 bardak su

kahvaltı: kk

öğlen:taze fasulye-şalgam suyu-domates

akşam:mercimek çorbası-bamya-yoğurt-2 kaşık bulgur pilavı

spor:jillian level 3-6w6p
su:2.5-3 lt
ekstram:1 soda-1 nescafe ( şekersiz)

Sabak karatay kahvaltisi
Aksam firinda tavuk salata salgam suyu
Vee o kadar gözüm dönmüştü ki dayanamadim bu seferlik olsun dedim ve bi tane tatli yedim ama kucucuktu tek lokmalik. Nefsimi koreltti en azindan
1saat de plates yaptim

Sabak karatay kahvaltisi
Aksam firinda tavuk salata salgam suyu
Vee o kadar gözüm dönmüştü ki dayanamadim bu seferlik olsun dedim ve bi tane tatli yedim ama kucucuktu tek lokmalik. Nefsimi koreltti en azindan
1saat de plates yaptim
arada oluyor öyle krizler..iki gündür bende öyle bi durumdaydım..inşallah bugün olmaz

günaydıınn herkeseee

dünkü +900 ü bu sabah solladım 3 öğün yapmak işe yarıyor canişler şükür üstüme yapışmadı
yarın tartı günüm ama bu bu hafta veremedim ki hiç neyse belki yarına -100 gram oynarım

Yarin tartilcam 10 gundur falan tartilmiyorum sanirim
Cok korkuyorum

ben de korkuyorum gram vermedim bu hafta sürekli sabitti
bi daha asla 2 öğün yapmam çookk mecbur kalmadıkça
2 öğün neden yaramiyor sana? Kahvalti ve aksam yemegini kacta yiyorsun mesela 2 ogun yaparken. Kahvaltiyi kalkar kalkmaz mi yapiyorsun

2 öğün neden yaramiyor sana? Kahvalti ve aksam yemegini kacta yiyorsun mesela 2 ogun yaparken. Kahvaltiyi kalkar kalkmaz mi yapiyorsun
ben daha öncedende denemiştim cnm maalesef yaramıyor
kalkar kalkmaz yapmıyorum tabiki yarım saat falan geçiyor
genelde 10-10.30 gibi yaptığımda 2 öğün denedim
aradan 7-8 saat sonra yani akşam 5 veya 6 gibi de akşam yemeği
3 öğün bende işliyor ama 2 öğün neden bilmiyorum işlemiyor..
1 haftadır yerimde saydım resmen

Cok enteresan ya atladigin baska bir sey olabilir mi ki acaba?
Cunku 3 öğün koruma doneminde tavsiye ediliyor sadece. Eger sabah kahvaltisi cok erkense o zaman ogle yemegi veriyor o da bucuk ogun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…