- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin bakayım benimde eşim siyez bulguru getirmiş onu pişiricemben dün akşam çok pis dozuttum ve bunun bedelini sabah tartıda +900 ile gördüm sporla telafisini yapıcam bugün inş dün resmen içime canavar kaçmış gibiydi..leptin falan hak getire
Hadi inşallah Canım ne yedin dün akşam söyle bakalımbu arada günaydınnn herkeseee
bugün erkenden kalktım
kahvaltımı ettim
geçen haftaki düzenime devam edicem
bana geç kalkmak ve 2 öğün yapmak maalesef yaramadı
bugün umarım düzeltirim ve yarın sabah tartıda eksilmeleri görürüm
Kız aa yeter bu kapris gel barışalım
Hadi inşallah Canım ne yedin dün akşam söyle bakalım
Söyle Çabuk dur tahmin edeyim makarna mı yedinayy bilemedim düşünmem lazım
yok valla söylemem cıs oldu cısss
makarna yemiş kadar oldum sanırmSöyle Çabuk dur tahmin edeyim makarna mı yedin
o ne ki duymadım hiçBenimde siyez bulgurum geldi akşama pişiricem bakalım
Ne yedin kız çatlıyorum meraktan söylesene saçını başını yolarım Canan karatayın tek onay verdiği 84 kromozomlu genetiği oynanmamış buğdaymakarna yemiş kadar oldum sanırm
acısını sabah-akşam sporla çıkarcam ama
o ne ki duymadım hiç
demem valla da demem billa da dememNe yedin kız çatlıyorum meraktan söylesene saçını başını yolarım Canan karatayın tek onay verdiği 84 kromozomlu genetiği oynanmamış buğday
Tunaydinlarr
Kahvaltimi yaptim ama resmen iki gündür gözüm dönmüş durumda cok tehlikeliyim suan
Onumde tatlilar pastalar yeniyorr
arada oluyor öyle krizler..iki gündür bende öyle bi durumdaydım..inşallah bugün olmazSabak karatay kahvaltisi
Aksam firinda tavuk salata salgam suyu
Vee o kadar gözüm dönmüştü ki dayanamadim bu seferlik olsun dedim ve bi tane tatli yedim ama kucucuktu tek lokmalik. Nefsimi koreltti en azindan
1saat de plates yaptim
ben de korkuyorum gram vermedim bu hafta sürekli sabittiYarin tartilcam 10 gundur falan tartilmiyorum sanirim
Cok korkuyorum
2 öğün neden yaramiyor sana? Kahvalti ve aksam yemegini kacta yiyorsun mesela 2 ogun yaparken. Kahvaltiyi kalkar kalkmaz mi yapiyorsunben de korkuyorum gram vermedim bu hafta sürekli sabitti
bi daha asla 2 öğün yapmam çookk mecbur kalmadıkça
ben daha öncedende denemiştim cnm maalesef yaramıyor2 öğün neden yaramiyor sana? Kahvalti ve aksam yemegini kacta yiyorsun mesela 2 ogun yaparken. Kahvaltiyi kalkar kalkmaz mi yapiyorsun
Cok enteresan ya atladigin baska bir sey olabilir mi ki acaba?ben daha öncedende denemiştim cnm maalesef yaramıyor
kalkar kalkmaz yapmıyorum tabiki yarım saat falan geçiyor
genelde 10-10.30 gibi yaptığımda 2 öğün denedim
aradan 7-8 saat sonra yani akşam 5 veya 6 gibi de akşam yemeği
3 öğün bende işliyor ama 2 öğün neden bilmiyorum işlemiyor..
1 haftadır yerimde saydım resmen