Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Ben alistim artik yanimda herkes minnacik kaliyo :KK53:
eskiden boyum hep uzun olsun istemiştim.. evin içinde tavşan gibi zıpladım bi dönem :KK70: sonra spor pilates falan derken 162 oldum :KK70: ama baya kısaydım ben..neyse diyorum buna da şükür :KK70:

eskiden boyum hep uzun olsun istemiştim.. evin içinde tavşan gibi zıpladım bi dönem :KK70: sonra spor pilates falan derken 162 oldum :KK70: ama baya kısaydım ben..neyse diyorum buna da şükür :KK70:
Ahaha herkesin oyle bir donemi oluyor galiba :KK45:
guzel yaa her boyun avantaji da var dezavantaji da var
Bazen diyorum keske miniminnacik olsaydim bende :KK53:

Ahaha herkesin oyle bir donemi oluyor galiba :KK45:
guzel yaa her boyun avantaji da var dezavantaji da var
Bazen diyorum keske miniminnacik olsaydim bende :KK53:
pek bi işe yaramıyor ya..mesela dolaba uzanamıyorum sandalye falan koyuyorum alta :KK70: anca o zaman,
ama topuklu ayakkabı giyebiliyorum özgürcee :KK70:

pek bi işe yaramıyor ya..mesela dolaba uzanamıyorum sandalye falan koyuyorum alta :KK70: anca o zaman,
ama topuklu ayakkabı giyebiliyorum özgürcee :KK70:
Ben de kisa boylularin merdiven gorevini goruyorum perde asilacaksa ben ordayim tepeden bi sey alinacaksa ben yine ordayim :KK53:
Topuklu ben de giyiyorum valla hele ozel gunlerde giydigim 12 santimden asagi topuklu ayakkabim yok. Dev gibi geziyorum ama napayim kendimi mahrum edemem seviyorum :KK53:

Ben de kisa boylularin merdiven gorevini goruyorum perde asilacaksa ben ordayim tepeden bi sey alinacaksa ben yine ordayim :KK53:
Topuklu ben de giyiyorum valla hele ozel gunlerde giydigim 12 santimden asagi topuklu ayakkabim yok. Dev gibi geziyorum ama napayim kendimi mahrum edemem seviyorum :KK53:
maşallah diyorum nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

Bu arada sabah karatay kahvaltisi 7 saat sonra barbunya 4 kasik bulgur pilavi salata ve yogurt. 7 saat boslukta sade turk kahvesi, filtre kahve ve 2 litre su. Aksam 40 dakika yuruyus :halay:

ben dün akşam çok pis dozuttum ve bunun bedelini sabah tartıda +900 ile gördüm :KK70::KK70: sporla telafisini yapıcam bugün inş :KK70::KK70: dün resmen içime canavar kaçmış gibiydi..leptin falan hak getire :KK70:

X