- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
Evet180 miii valla bu kadar beklemiyordum en fazla 170-175dir dediydim baya varmış hakkatten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet180 miii valla bu kadar beklemiyordum en fazla 170-175dir dediydim baya varmış hakkatten
sporla mı ilgileniyorsun acaba?
Orta okul lise donemimde voleybol oynadim ama evelden ezelden hep uzundumsporla mı ilgileniyorsun acaba?
maşallah diyelim o zaman :)Orta okul lise donemimde voleybol oynadim ama evelden ezelden hep uzundum
Ben alistim artik yanimda herkes minnacik kaliyomaşallah diyelim o zaman :)
ben senin yanında miniminnacık kalıyorum
eskiden boyum hep uzun olsun istemiştim.. evin içinde tavşan gibi zıpladım bi dönem sonra spor pilates falan derken 162 oldum ama baya kısaydım ben..neyse diyorum buna da şükürBen alistim artik yanimda herkes minnacik kaliyo
Ahaha herkesin oyle bir donemi oluyor galibaeskiden boyum hep uzun olsun istemiştim.. evin içinde tavşan gibi zıpladım bi dönem sonra spor pilates falan derken 162 oldum ama baya kısaydım ben..neyse diyorum buna da şükür
pek bi işe yaramıyor ya..mesela dolaba uzanamıyorum sandalye falan koyuyorum alta anca o zaman,Ahaha herkesin oyle bir donemi oluyor galiba
guzel yaa her boyun avantaji da var dezavantaji da var
Bazen diyorum keske miniminnacik olsaydim bende
Ben de kisa boylularin merdiven gorevini goruyorum perde asilacaksa ben ordayim tepeden bi sey alinacaksa ben yine ordayimpek bi işe yaramıyor ya..mesela dolaba uzanamıyorum sandalye falan koyuyorum alta anca o zaman,
ama topuklu ayakkabı giyebiliyorum özgürcee
maşallah diyorum nazar değmesinBen de kisa boylularin merdiven gorevini goruyorum perde asilacaksa ben ordayim tepeden bi sey alinacaksa ben yine ordayim
Topuklu ben de giyiyorum valla hele ozel gunlerde giydigim 12 santimden asagi topuklu ayakkabim yok. Dev gibi geziyorum ama napayim kendimi mahrum edemem seviyorum
Tesekkur ederim canim benimmaşallah diyorum nazar değmesin
oohh süperrr cnm..Bu arada sabah karatay kahvaltisi 7 saat sonra barbunya 4 kasik bulgur pilavi salata ve yogurt. 7 saat boslukta sade turk kahvesi, filtre kahve ve 2 litre su. Aksam 40 dakika yuruyus