Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günün özeti
sabah 1 bardak su
kahvaltı:kk
öğlen:kahvaltı tarzı yine ( az bi parça pide yedim )
akşam:bulgur pilavı-ayranlı çorba-salata :)
su:2.5-3 lt
spor:level3-cardio kickbox-leslie ile 1 hapy mile-but and thigh
ekstram:sütlü kahve
spor yapmalısın cnmmm spor spor sporsuz olmazzzSabah karatay kahvaltisi
7 saat sonra aksam yemegi kofte salata
Spor yok
Bol su iki bardak yesilcay
Firsatim olmadi ama evi dip kôşe temizledim spordan sayabiliriz :))spor yapmalısın cnmmm spor spor sporsuz olmazzz
12 bucukta uyanip 3 bucukta kahvalti ederseniz metabolizmanizi durdurursunuz yalniz.Selamlaaaar...
Karatayımsı beslenmeye başladım ufaktan.. Buraya da bildirim yapayım :)
Bugün..
Geç uyandım.. 12.30a doğru
Uyanınca
1 tk çörek otu yağı
1 bardak elma sirkeli su
1 bardak su
Spor
Ebru Şallı ile skinny jeans
15-15.30
1 yumurtalı omlet
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
biraz maydanoz
10 tane siyah zeytin
1 muz
1 fincan sade türk kahvesi
- Kahvaltıyı (yani saatten ötürü kahvaltı denmez ama... ) sağlam yaptım ki akşam yemeğini geçiştirebileyim.
Karatay düzenine uymaya çalışıyorum hani en azından iki öğünümün arasını 5+ saat tutmaya özen gösteriyorum. 15,30dan sonraki öğün vakti 20.30 oluyor ki bu da yemek yemek için geç bi saat....
19.00 gibi yeşil çay..
21.00 gibi sütlü filtre kahve + 20 gr kuru meyve
23.00 sade soda
Su
2.3 lt
Firsatim olmadi ama evi dip kôşe temizledim spordan sayabiliriz :))
Kizlarrrrr kusura bakmayın yazamadım çünkü hiç bir şey yapamıyorum sadece yemeğe dikkat ediyorum...
Ama geleceğim az kaldı toparlanacagim tekrar takipteyimm sizi...
Sut ayran leptini yavaslatiyor. Yogurt leptini bozuyor. Ayranin da koyu olmamasi gerekiyor mesela bozulmasin diye.tavsannn sütün leptini bozduğunu okumadım kitapta var mı?yani aksine acıkılırsa süt ayran yoğurt gibi şeyler tüketilebiliyor diye biliyorum cnm..emin olamadım
vermiştirsin muhakkak tatlımSabah karatay kahvaltisi 8 saat sonra aksam yemegi tavuk salata yogurt
2 bucuk litre su, sekersiz kahve, soda ve 40dk yuruyus
Regl oldum sonunda 10gun gecikmisti cok sismistim olunca rahatladim sanki sisligim gitti
Pazar gunu tartilcam cok merak ediyorum durum ne
Ben de inceldigimi farkediyorum artik yavas yavas
Tek sıkıntım boyum cok uzun o yuzden kisa boylu birinin verdigi bir kilo bile hissedilirken benim 10 kilo bile beden eksiltmiyor resmen
İnsallah ya. Boyum 180 kilo alirken avantaj aldigim da cok belli olmuyor ama kilo verirken dezavantaj iste zor hissediliyor :)vermiştirsin muhakkak tatlım
boyun kaç?benim 1.62 mesela..verdiğim an belli oluyor hemen..
180 miii valla bu kadar beklemiyordum en fazla 170-175dir dediydim baya varmış hakkattenİnsallah ya. Boyum 180 kilo alirken avantaj aldigim da cok belli olmuyor ama kilo verirken dezavantaj iste zor hissediliyor :)