bende erken vakit yediğimden rahatımErken vakit yediğim için sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum.Kendi bedenimi tanıyorum desem daha doğru olur:)
afiyet olsunJilian yapip geliyorum hemen.
Bu aradaaa ben bugun kahvaltiyi cok sıkı yaptim sanirim.
Domates, salatalik, peynir, 5 zeytin, biber ve yumurta
Gr aclik hissetmiyorum aksam zorla 3 kasik yogurt yedim hepsi bu
O zaman eylül sonrası mutlaka ağırlık yapan salonlara yazılmalısınhenüz sütümü içmedim :) birazdan keyif yapıcam..günüm tamamdır
galiba stresten..bu ara pek bi keyifsizim :) cnm yemek falan istemiyor aslında ama acıkıyorum..bi de reglim yaklaşıyor onun da etkisi var sanırım
ablacım dambıl kullanıyorum özellikle 6w6p de..diğer ağırlık olayına girip girmeme konusunda kararsızım aslındaçünkü onun için salona gitmem gerek ve ben bi müddet sonra sıkılıp bırakıcağımı çok iyi biliyorum onun yerine evde bişeyler düşünüyorum eylül sonrası..
Güzel şiir yazan bayan ekmek ve kızartma Karatay'da yasak iyi tatiller bu aradaBen de yazayım günün Özeti...
11; 30 Kahvaltı.
1 haşlanmış yumurta yanında az patates kızartması. Domates salatalık yeşil biber. Beyaz peynir...
Çok az ekmek...
17; 30 Son yemek
İskender sadece etini ve yoğurdu bir iki parça ekmeginden. Yanında salata...
Spor şimdilik yokk..
Eylül'de başlayacağım..
Yarın sabah tatile gidiyorum umarım olumlamayla fazla yememm...
aklımda bişeyler var umarım yapabilirim :)O zaman eylül sonrası mutlaka ağırlık yapan salonlara yazılmalısın
Aklımdaysa yaparsın fıstıkaklımda bişeyler var umarım yapabilirim :)
Yalnız Adam dehşetburdan da buyrun herkes dansaaaa :)
hahahYalnız Adam dehşetbolca spor yapmış
Ona hiç bakmadım doğrusu Adam görünce süper spor yapmış dedimhahahadama dikkat etmedim ama jennifer'ın kalçalar muazzam hatun taş gibi yaa
Süper bir klip ve şarkı İstanbul bu kadar güzel tanıtılamazdı inan banaMiyav_su aayyy bu kemaaannn, bayılıyorruummm yaaaa tüylerim diken diken oldduu
valla estetik mestetikkadın taş gibi
tamamenn kemana odaklandımSüper bir klip ve şarkı İstanbul bu kadar güzel tanıtılamazdı inan bana