Yine Yeniden Son Kez KARATAY

10.gün
Sabah:kk. yeşil çay, kuruyemiş

Öğle:çorba, salata

Ara:yeşil çay

Akşam: çorba, yoğurt, salata

Su:2.5 lt

gulhilal gulhilal evet cnm çiğ olan bütün kıruyemişler serbest
Fındık fıstık ceviz çekirdek badem....vs

Sporumu da yaptım:)
Jillian level 2
Cardio kickbox
6w6p :))

spor yapıyor musun ?
sporun etkisi çok fazla ..yapmıyorsan eğer herhangi birine adım atmalısın :KK66:
Benim sporum ip atlamak canım birde makas hareketleri idi..
1,5 aydır yapamıyorum işte tekrar başlayacağım...
Ama hareketsiz dönemde iki öğün beslendim geç kahvaltı ve akşam 5-6 gibi akşam yemeği ile günü bitirdim çok iyi oldu kilo kaybettim şükür...
Ctesi tatile çıkıyorum inşallah kilo almadan dönerim....

Boy ; 160 cm
Kilo ; 55 ( Nisan'da başladığım kilom 60,400 idi)

Ben bugun ne spor yaptim ne yesil cay ictim ne de cok su icmeye calistim :110:
dunden bugune gram veremedigim icin mi boyle oldum bilmiyorum motivasyonumu kaybettim sanki :KK42:

Ben bugun ne spor yaptim ne yesil cay ictim ne de cok su icmeye calistim :110:
dunden bugune gram veremedigim icin mi boyle oldum bilmiyorum motivasyonumu kaybettim sanki :KK42:
Sizinkine fetret dönemi diyelim.Motivasyonunuzu kaybetmeyin.Her gün gram eksilecek diye bir şey yok.Keşke ben de her gün gram kaybetsem ama maalesef olmuyor.Bence inceliyor muyuz ona bakalım.Hem neden sadece kilo verme psikolojisiyle spor yapıp yeşil çay,su içiyoruz ki? Sırf sağlıklı insanlar olmak için ve yaşlılığımızı (inşallah) daha rahat geçirebilmek için bedenimize yatırım yapmamız gerekmez mi?.Zayıf da olsak bu saydıklarınızı yapmamız yaşam biçimimiz olmalı.Boşverelim gramı,kilo vermeyi,sağlımız için yine spor yapalım.

Sizinkine fetret dönemi diyelim.Motivasyonunuzu kaybetmeyin.Her gün gram eksilecek diye bir şey yok.Keşke ben de her gün gram kaybetsem ama maalesef olmuyor.Bence inceliyor muyuz ona bakalım.Hem neden sadece kilo verme psikolojisiyle spor yapıp yeşil çay,su içiyoruz ki? Sırf sağlıklı insanlar olmak için ve yaşlılığımızı (inşallah) daha rahat geçirebilmek için bedenimize yatırım yapmamız gerekmez mi?.Zayıf da olsak bu saydıklarınızı yapmamız yaşam biçimimiz olmalı.Boşverelim gramı,kilo vermeyi,sağlımız için yine spor yapalım.
Evet dogru soyluyorsunuz. İlk haftamda normalde ödem atip 3-4 kilo vermem gerekirken 1.7 kilo anca verebildim bu benim moralimi bozdu biraz.
İste incelebildigimi gorene kadar sag salim devam etsem sonrasi hep moral oluyor.
Ben de sizin gibi dusunmeye calisiyorum ama iste yine de bi gozum tartida :))

Evet dogru soyluyorsunuz. İlk haftamda normalde ödem atip 3-4 kilo vermem gerekirken 1.7 kilo anca verebildim bu benim moralimi bozdu biraz.
İste incelebildigimi gorene kadar sag salim devam etsem sonrasi hep moral oluyor.
O zaman tartıyı bir süreliğine birilerine ödünç verin:)

Ben de hergün her an tartiliyorum ama öylesine rakamlara çok takılmadan...
Birden gidiyor ama kafana takmadan yemene icmene dikkat et...
Pes etme :KK66:
Eksilen kilolarni göreceksin inann..

O zaman tartıyı bir süreliğine birilerine ödünç verin:)
Aynen artik haftalik tartilayim en azindan :)
Ben de hergün her an tartiliyorum ama öylesine rakamlara çok takılmadan...
Birden gidiyor ama kafana takmadan yemene icmene dikkat et...
Pes etme :KK66:
Eksilen kilolarni göreceksin inann..
Aslinda o gun icinde yedigim sey bana yariyor mu yoksa kilo olarak arti mi katiyor diye denemek icin gunluk tartiliyordum, yarin bir daha bakacagim duraksama bugune ozel miydi yoksa devam ediyor mu diye sonrasinda haftalik tartilmaya baslayacagim artik
Ahh insallah gider ya pes etmeden moralimiz bozulmadan hallederiz bunlari da :)

Aynen artik haftalik tartilayim en azindan :)

Aslinda o gun icinde yedigim sey bana yariyor mu yoksa kilo olarak arti mi katiyor diye denemek icin gunluk tartiliyordum, yarin bir daha bakacagim duraksama bugune ozel miydi yoksa devam ediyor mu diye sonrasinda haftalik tartilmaya baslayacagim artik
Ahh insallah gider ya pes etmeden moralimiz bozulmadan hallederiz bunlari da :)
İnşallah canım...
Ben tartiyi oyuncak ettim....
Sabah gözümü açar sırasıyla wc sonra tartı :KK70::KK70:
Su içer üstüne çıkarım...
Yemek yer çıkarım...
Yatmadan önce mutlaka tartilirim...
Mesela küçük bir suyu içip bitiririm hemen hopppp tartiya....
Ayyyy tartilmadan duramam....
Tatile çıkıyorum ne yapacaksam artık...
:KK64::KK64::KK64::KK64:

Herkese koskocaman günayddıınnnn :)))
Bugün de tartıda eksiyi gördüm ayy çookk mutluyum,yavaş yavaş eksiliyorummm :))) yarın ayın 11 den itibaren kaç kilo verdiğimi yazıcamm :)))

ÖĞÜN ARALARINI MUHAKKAK 5 ve 5+ SAAT YAPIN FISTIKLAR

DİPNOT;telden girdiğim için alıntı yapamıyorum ama gün içinde hepinize dönücem :KK66:

Bugün de tartıda eksiyi gördüm ayy çookk mutluyum,yavaş yavaş eksiliyorummm :))) yarın ayın 11 den itibaren kaç kilo verdiğimi yazıcamm :)))

DİPNOT;telden girdiğim için alıntı yapamıyorum ama gün içinde hepinize dönücem :KK66:
Günaydın fıstık süpersin maşallah :nazar::nazar::nazar:merakla bekliyorum :KK68::KK68::KK68:

İnşallah canım...
Ben tartiyi oyuncak ettim....
Sabah gözümü açar sırasıyla wc sonra tartı :KK70::KK70:
Su içer üstüne çıkarım...
Yemek yer çıkarım...
Yatmadan önce mutlaka tartilirim...
Mesela küçük bir suyu içip bitiririm hemen hopppp tartiya....
Ayyyy tartilmadan duramam....
Tatile çıkıyorum ne yapacaksam artık...
:KK64::KK64::KK64::KK64:
Ahahah kac gram yiyip ictigini merak ediyor ama insan :KK48::KK48:

Heyecanla bekliyoruz:)

Ooooo çok iyi ....
İnanılmaz merak ediyorum senin ölçülerini :KK66: :KK66:

Kızlar gerçekten yemeği aralığı 5 ve üstü olunca inanılmaz kilo gidiyor...
Leptin çalışmaya başlıyor çünkü....

Cok sukur bugun -500 gordum tartida moralim duzeldii:KK49:
Simdi kahvaltimi yapiyorum, yumurta cig badem peynir biber
Uyandigimda da bir koca bardak limonlu suyumu ictim
12de yeme isini bitiririm :KK49:
Bakın ne güzel bugün eksidesiniz. Demek ki bir geçici bir durummuş.Yani moral bozacak hiç bir şey yok:) Buraya her gün düzenli bildirim girmek insanı bayağı bir disipline ediyor. Ben bu forumdaki pek çok diyet topiklerine bakıyorum.Enerjisi en yüksek topikler, pofu pofu ' nun açtığı topikler bence.Muhtemelen topik sahibinin enerjisi bize yansıyor:) Siz de bu enerjiden faydalanıp istikrarlı olursanız kısa sürede güzel sonuçlar alabilirsiniz:)

Bakın ne güzel bugün eksidesiniz. Demek ki bir geçici bir durummuş.Yani moral bozacak hiç bir şey yok:) Buraya her gün düzenli bildirim girmek insanı bayağı bir disipline ediyor. Ben bu forumdaki pek çok diyet topiklerine bakıyorum.Enerjisi en yüksek topikler, pofu pofu ' nun açtığı topikler bence.Muhtemelen topik sahibinin enerjisi bize yansıyor:) Siz de bu enerjiden faydalanıp istikrarlı olursanız kısa sürede güzel sonuçlar alabilirsiniz:)
Evet moralim yerine geldi acikcasi :halay:
Aynen ben de oyle dusunuyorum burasi cok guzel :KK200:
İnsallah istikrari koruyabilirim artik cok sıkıldım cunku baslayip baslayip birakmaktan :110:

X