Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sporum ip atlamak canım birde makas hareketleri idi..spor yapıyor musun ?
sporun etkisi çok fazla ..yapmıyorsan eğer herhangi birine adım atmalısın
Sizinkine fetret dönemi diyelim.Motivasyonunuzu kaybetmeyin.Her gün gram eksilecek diye bir şey yok.Keşke ben de her gün gram kaybetsem ama maalesef olmuyor.Bence inceliyor muyuz ona bakalım.Hem neden sadece kilo verme psikolojisiyle spor yapıp yeşil çay,su içiyoruz ki? Sırf sağlıklı insanlar olmak için ve yaşlılığımızı (inşallah) daha rahat geçirebilmek için bedenimize yatırım yapmamız gerekmez mi?.Zayıf da olsak bu saydıklarınızı yapmamız yaşam biçimimiz olmalı.Boşverelim gramı,kilo vermeyi,sağlımız için yine spor yapalım.Ben bugun ne spor yaptim ne yesil cay ictim ne de cok su icmeye calistim
dunden bugune gram veremedigim icin mi boyle oldum bilmiyorum motivasyonumu kaybettim sanki
Evet dogru soyluyorsunuz. İlk haftamda normalde ödem atip 3-4 kilo vermem gerekirken 1.7 kilo anca verebildim bu benim moralimi bozdu biraz.Sizinkine fetret dönemi diyelim.Motivasyonunuzu kaybetmeyin.Her gün gram eksilecek diye bir şey yok.Keşke ben de her gün gram kaybetsem ama maalesef olmuyor.Bence inceliyor muyuz ona bakalım.Hem neden sadece kilo verme psikolojisiyle spor yapıp yeşil çay,su içiyoruz ki? Sırf sağlıklı insanlar olmak için ve yaşlılığımızı (inşallah) daha rahat geçirebilmek için bedenimize yatırım yapmamız gerekmez mi?.Zayıf da olsak bu saydıklarınızı yapmamız yaşam biçimimiz olmalı.Boşverelim gramı,kilo vermeyi,sağlımız için yine spor yapalım.
O zaman tartıyı bir süreliğine birilerine ödünç verin:)Evet dogru soyluyorsunuz. İlk haftamda normalde ödem atip 3-4 kilo vermem gerekirken 1.7 kilo anca verebildim bu benim moralimi bozdu biraz.
İste incelebildigimi gorene kadar sag salim devam etsem sonrasi hep moral oluyor.
Ben de sizin gibi dusunmeye calisiyorum ama iste yine de bi gozum tartida :))
Ben de hergün her an tartiliyorum ama öylesine rakamlara çok takılmadan...Evet dogru soyluyorsunuz. İlk haftamda normalde ödem atip 3-4 kilo vermem gerekirken 1.7 kilo anca verebildim bu benim moralimi bozdu biraz.
İste incelebildigimi gorene kadar sag salim devam etsem sonrasi hep moral oluyor.
Ben de sizin gibi dusunmeye calisiyorum ama iste yine de bi gozum tartida :))
Aynen artik haftalik tartilayim en azindan :)O zaman tartıyı bir süreliğine birilerine ödünç verin:)
Aslinda o gun icinde yedigim sey bana yariyor mu yoksa kilo olarak arti mi katiyor diye denemek icin gunluk tartiliyordum, yarin bir daha bakacagim duraksama bugune ozel miydi yoksa devam ediyor mu diye sonrasinda haftalik tartilmaya baslayacagim artikBen de hergün her an tartiliyorum ama öylesine rakamlara çok takılmadan...
Birden gidiyor ama kafana takmadan yemene icmene dikkat et...
Pes etme
Eksilen kilolarni göreceksin inann..
İnşallah canım...Aynen artik haftalik tartilayim en azindan :)
Aslinda o gun icinde yedigim sey bana yariyor mu yoksa kilo olarak arti mi katiyor diye denemek icin gunluk tartiliyordum, yarin bir daha bakacagim duraksama bugune ozel miydi yoksa devam ediyor mu diye sonrasinda haftalik tartilmaya baslayacagim artik
Ahh insallah gider ya pes etmeden moralimiz bozulmadan hallederiz bunlari da :)
Günaydın fıstık süpersin maşallah merakla bekliyorumHerkese koskocaman günayddıınnnn :)))
Bugün de tartıda eksiyi gördüm ayy çookk mutluyum,yavaş yavaş eksiliyorummm :))) yarın ayın 11 den itibaren kaç kilo verdiğimi yazıcamm :)))
ÖĞÜN ARALARINI MUHAKKAK 5 ve 5+ SAAT YAPIN FISTIKLAR
DİPNOT;telden girdiğim için alıntı yapamıyorum ama gün içinde hepinize dönücem
Ahahah kac gram yiyip ictigini merak ediyor ama insanİnşallah canım...
Ben tartiyi oyuncak ettim....
Sabah gözümü açar sırasıyla wc sonra tartı
Su içer üstüne çıkarım...
Yemek yer çıkarım...
Yatmadan önce mutlaka tartilirim...
Mesela küçük bir suyu içip bitiririm hemen hopppp tartiya....
Ayyyy tartilmadan duramam....
Tatile çıkıyorum ne yapacaksam artık...
Heyecanla bekliyoruz:)Herkese koskocaman günayddıınnnn :)))
Bugün de tartıda eksiyi gördüm ayy çookk mutluyum,yavaş yavaş eksiliyorummm :))) yarın ayın 11 den itibaren kaç kilo verdiğimi yazıcamm :)))
Ooooo çok iyi ....Herkese koskocaman günayddıınnnn :)))
Aynen aynen dedim yaa benimki oyun gibi olduAhahah kac gram yiyip ictigini merak ediyor ama insan
Bakın ne güzel bugün eksidesiniz. Demek ki bir geçici bir durummuş.Yani moral bozacak hiç bir şey yok:) Buraya her gün düzenli bildirim girmek insanı bayağı bir disipline ediyor. Ben bu forumdaki pek çok diyet topiklerine bakıyorum.Enerjisi en yüksek topikler, pofu ' nun açtığı topikler bence.Muhtemelen topik sahibinin enerjisi bize yansıyor:) Siz de bu enerjiden faydalanıp istikrarlı olursanız kısa sürede güzel sonuçlar alabilirsiniz:)Cok sukur bugun -500 gordum tartida moralim duzeldii
Simdi kahvaltimi yapiyorum, yumurta cig badem peynir biber
Uyandigimda da bir koca bardak limonlu suyumu ictim
12de yeme isini bitiririm
Evet moralim yerine geldi acikcasiBakın ne güzel bugün eksidesiniz. Demek ki bir geçici bir durummuş.Yani moral bozacak hiç bir şey yok:) Buraya her gün düzenli bildirim girmek insanı bayağı bir disipline ediyor. Ben bu forumdaki pek çok diyet topiklerine bakıyorum.Enerjisi en yüksek topikler, pofu ' nun açtığı topikler bence.Muhtemelen topik sahibinin enerjisi bize yansıyor:) Siz de bu enerjiden faydalanıp istikrarlı olursanız kısa sürede güzel sonuçlar alabilirsiniz:)