evet cnm bence hamilelikte ve normal yaşamda en uygun beslenme şekli..Bende hamileyim gebelik şekerim çıktı diyet verdi doktor. 2 dilim kepek ekmeği yazıyor ben onun yerine ceviz koydum ekmek ile eş değer kaloride... karatay usulü bir beslenme stili uygulayacağım en sağlıklısı karatay diyetisyenlerin verdiği diyetleri sağlıklı bulmuyorum
Malesef((
senin tavsiyene uydum :) öğün aralarını 5+ saate çıkardım kırılmayan bi nokta vardı çat diye kırıldı :) tşk ederim cnm :) sayfalardır yorumunu arıyorum şunu yazmak için :)Merhabalar :)
Ogun aralarim 4 saat yazmissiniz ama bu sekilde bir yere kadar kilo verirsiniz
Leptin zaten 4. saatte devreye giriyor en az bir saat calismasi lazim
Nacizane tavsiyem sabah cok erken kalkmiyorsaniz ogle ogununu cikarmaniz eger cok erken kalkiyorsaniz da ogleni yemek degil de acligi yatistirmak seklinde gecirmeniz. Yani corba ya da yogurt gibi :)
Teşekkür ederim,gayet rahatım canım:)Spor olarak 1 saat pilates yaptm
Gunumu bugun yarim saat gec kapattim :)
gulhilal artk rahatsn gordugum kadariyla :) tbrk ederim cnm,misir haricinde hersey cok guzel tam gaz dewammm:)
Dur ben de öyle yapayım:) Ben de aynı senin gibiyim, bir eski bir artı:))senin tavsiyene uydum :) öğün aralarını 5+ saate çıkardım kırılmayan bi nokta vardı çat diye kırıldı :) tşk ederim cnm :) sayfalardır yorumunu arıyorum şunu yazmak için :)
o noktada takılıp kalmıştım
bi sabah -200
bi sabah +200 oluyordu
son 2 gündür o noktanın baya baya altına indim
Ohh cok sevindiimm insallah bi an once istedigin kiloya da inersiinsenin tavsiyene uydum :) öğün aralarını 5+ saate çıkardım kırılmayan bi nokta vardı çat diye kırıldı :) tşk ederim cnm :) sayfalardır yorumunu arıyorum şunu yazmak için :)
o noktada takılıp kalmıştım
bi sabah -200
bi sabah +200 oluyordu
son 2 gündür o noktanın baya baya altına indim
yap cnm yapDur ben de öyle yapayım:) Ben de aynı senin gibiyim, bir eski bir artı:))
Ohh cok sevindiimm insallah bi an once istedigin kiloya da inersiin
Ben de basladim bugun 8. Günüm insallah guzel olur her sey
Tesekkur ederimay inşallah daha yolum var ama iyi gidiyor şükür
sana da hayırlı olsun :)
gel cnm gelTesekkur ederim
Ben de katilayim buraya insan baya motive oluyor
Simdilik giden -1.7 kilo
Sabah 11-12 arasi kahvalti yapiyorum. 1 ya da 2 yumurta zeytin peynir cig kuruyemis domates salatalik. Yumurtayi cok sevmiyorum sabah uyandigimda da istahim yerinde olmuyor o yuzden cok az yiyebiliyorum ama yine de yetiyor.
Aksam 7de karatay usulu zeytinyaginda yapilmis ev yemegimi yiyorum doyana kadar. Kahvaltidan aksam yemegine kadar olan arada asla agzima bir sey atmiyorum. Sadece sıvı. Ekmek, pilav , patates, seker asla tuketmiyorum.
7de yeme isini bitirmis oluyorum iki saat gecince leslie 3 mil yapiyorum 45 dk ustune de squat mekik falan en az 30ar tane.
En az uc litre su tuketiyorum ve 2 fincan yesil cay iciyorum.
İnsallah daim olur
Hosbulduummgel cnm gel
hoş geldin aramıza o halde
buraya gelip yazarsan bi nebze sorumluluk hissedersin
gazamız mübarek olsun :)
aslında bi tablo falan mı yapsak?haftalık kaç kilo veriyoruz spor sürelerimiz falan olur güzel olur insanları da motive eder...
yapalım vallaHosbulduumm
Evet bugun tartida kipirdama olmadigini gorunce motivasyonum biraz kirildi acikcasi o yuzden boyle hepbirlikte zayiflamak iyi olacak
Birimiz dustugunde birimiz kaldirirsa cok iyi olur
Evet tablo mantikli aslindaa yapabiliriz
Tabloya ancak bir hafta müdahil olabilirim canım.Haftaya memlekete gidiyorum ve nasipse Kurban bayramından sonra döneceğim.Orada da malesef ki net imkanım yok.Tabi memlekette de Karatay' a devam inşallah.Ben size ancak döndükten sonra katılabilirim.Ama gidene kadar size eşlik ederim:)
.bu arada yazmak istiyorum evet biliyorum erken baya ama olsun :)
ben bazen dağıtıyorum kendimi ama öyle abartmadan
ama ertesi gün hemen toparlanıyorum
kilolu olmaktan çok sıkıldım artık
o diyet senin bu diyet benim yap yap dur,yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı..
sonuç = hüsran oldu
karatayı daha önce deneyip hiç zorlanmadan 7.5 kilo vermiş olan ben,bu sefer haziranda başladığımda gram oynamadı neden bilmiyorum,11 temmuz da tam başladım,1 ileri 2 geri,az da olsa verdim,arada durakladım,dukana döndüm 3 gün,sonra tekrar karatay,noluyordu bilmiyordum,bi kilo da sabit kalıyordum,bi gün önce -200 iken bi gün sonra +200 veya daha fazlasıspor da yapıyorum bilen bilir..skiny jeansle başladım,platesle devam ettim,jillian tam gaz ilerdeyim,ama ya kilo veremiyorum,ya alıyorum,ya sabit kalıyorum,peess dedim!!!sonra tavsannn 'ın dediği şeyi uygulamaya başladım,son 3 gündür,5 er saat verdim yemek aralarında,zaten sabah-öğle-akşam yapıyorum,çok nadir aralarda bişeyler içmem falan,sporu da 3 gündür düzgün yapmadığım halde,o kırılmayan noktayı hoopp atladıımm bile :) hemde çok altında..demekki 5 er saat vermem gerekiyormuş..
yolum uzun,ilk hedefime az kaldı,ilk hedefe geldiğim zaman kaç kilodan indiğimi yazıcam,tabiki ölçülerim de olucak..
bu yazıyı da motive olsun diye yazıyorum
kendime eylül sonu dedim,kışın malum insan spor yaparken falan zorlanıyor,şimdilik eylül sonuna kadar bi kıvama gelmek amacım,öyle 10 kilo 20 kilo vereyim derdinde değilim,son hedefime olan bölümü kısaltmak :) sanırım böyle giderse kısalacak :)
ve tabiki bende bi başarı hikayesi yazmak istiyorum..herkese örnek olması için :)
şunu da eklemeden edemiycem,halim psikolojim çok komikti
biliyorsunuz havalar aşırı sıcaktı,ben ki 1.5 saat spor yaptıktan sonra saat 8 den sonra su bile içmiyordum,neden mi?sabah kilo verdiğimi görmek içintamamen korkudan..ağzım nasıl kuruyordu anlatamam
sanki su içince kilo alıcam psikolojisi yani..
son 3 gündür gayette yatana kadar su içiyorum -soda içiyorum-şekersiz çay falan..korkmuyorum..durum o kadar vahimdi anlıycanız :)
Tabloya ancak bir hafta müdahil olabilirim canım.Haftaya memlekete gidiyorum ve nasipse Kurban bayramından sonra döneceğim.Orada da malesef ki net imkanım yok.Tabi memlekette de Karatay' a devam inşallah.Ben size ancak döndükten sonra katılabilirim.Ama gidene kadar size eşlik ederim:)
ay sorma ya deli olcaktm bi ara.
Seninkine benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama bu sadece baskül üzerinde.Görüntüde bayağı bir inceldim.Burada ölçülerimi pek paylaşmayı tercih etmiyorum ama örnek olması açısından bir ayda belden altı santim incelediğimi söylemeden geçemeyecegim:) Eğer sen de inceldiysen baskülü bu kadar dert etme.Oradaki rakamlara biraz fazla takılıyoruz malesef.
Olumlamaların kraliçesi olarak kendine biraz olumlu telkinde bulun:) "sağlıklıyım, inceyim, fitim" gibi. Ben mesela kesinlikle diyet yaptığımı kabul etmiyorum.Çünkü o kelimeye alerjim var.Diyet demek, diyet=aç kalmak demek benim için.O yüzden diyet yapmıyorum, zayıflamaya da çalışmıyorum. Sadece kaliteli beslenmeye ve fit olmaya önem veriyorum.Her zaman söylerim bu süreçte verdiğimiz kilolar bonus:) Biraz algımızı değiştirsek her şey daha da kolay olacak.:)
Kizlarrrrr beni de alın aranıza. .