bu arada yazmak istiyorum evet biliyorum erken baya ama olsun :)
ben bazen dağıtıyorum kendimi ama öyle abartmadan
ama ertesi gün hemen toparlanıyorum
kilolu olmaktan çok sıkıldım artık
o diyet senin bu diyet benim yap yap dur,yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı..
sonuç = hüsran oldu
karatayı daha önce deneyip hiç zorlanmadan 7.5 kilo vermiş olan ben,bu sefer haziranda başladığımda gram oynamadı neden bilmiyorum,11 temmuz da tam başladım,1 ileri 2 geri,az da olsa verdim,arada durakladım,dukana döndüm 3 gün,sonra tekrar karatay,noluyordu bilmiyordum,bi kilo da sabit kalıyordum,bi gün önce -200 iken bi gün sonra +200 veya daha fazlası
spor da yapıyorum bilen bilir..skiny jeansle başladım,platesle devam ettim,jillian tam gaz ilerdeyim,ama ya kilo veremiyorum,ya alıyorum,ya sabit kalıyorum,peess dedim!!!sonra
tavsannn 'ın dediği şeyi uygulamaya başladım,son 3 gündür,5 er saat verdim yemek aralarında,zaten sabah-öğle-akşam yapıyorum,çok nadir aralarda bişeyler içmem falan,sporu da 3 gündür düzgün yapmadığım halde,o kırılmayan noktayı hoopp atladıımm bile :) hemde çok altında..demekki 5 er saat vermem gerekiyormuş..
yolum uzun,ilk hedefime az kaldı,ilk hedefe geldiğim zaman kaç kilodan indiğimi yazıcam,tabiki ölçülerim de olucak..
bu yazıyı da motive olsun diye yazıyorum
kendime eylül sonu dedim,kışın malum insan spor yaparken falan zorlanıyor,şimdilik eylül sonuna kadar bi kıvama gelmek amacım,öyle 10 kilo 20 kilo vereyim derdinde değilim,son hedefime olan bölümü kısaltmak :) sanırım böyle giderse kısalacak :)
ve tabiki bende bi başarı hikayesi yazmak istiyorum..herkese örnek olması için :)
şunu da eklemeden edemiycem,halim psikolojim çok komikti
biliyorsunuz havalar aşırı sıcaktı,ben ki 1.5 saat spor yaptıktan sonra saat 8 den sonra su bile içmiyordum,neden mi?sabah kilo verdiğimi görmek için
tamamen korkudan..ağzım nasıl kuruyordu anlatamam
sanki su içince kilo alıcam psikolojisi yani..
son 3 gündür gayette yatana kadar su içiyorum -soda içiyorum-şekersiz çay falan..korkmuyorum..durum o kadar vahimdi anlıycanız :)