- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Canım Karatay da bu kadar az kahvaltı olmaz peynir yumurta zeytin sebze bol bol ye :)ayrıca mutlaka çiğ çerez olmalı ekmek yerinebugünün özeti:
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
1 yumurta-az peynir-şekersiz çay ve şeftali
öğlen: ton balıklı salata+soda
akşam: 1 tabak yoğurtlu tavuklu çorba-taze fasulye
spor: henüz yapmadım
su: 2.5 -3 lt
ekstram: 1 nescafe ( uzun bi aradan sonra ilk :) ) + 2 ince parça bitter çikolata
günümü tamamladım :)bugünün özeti:
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
1 yumurta-az peynir-şekersiz çay ve şeftali
öğlen: ton balıklı salata+soda
akşam: 1 tabak yoğurtlu tavuklu çorba-taze fasulye
spor: jillian level 2 +cardio kickbox
su: 2.5 -3 lt
ekstram: 1 nescafe ( uzun bi aradan sonra ilk :) ) + 2 ince parça bitter çikolata
Bende 2 ye düşünmedim ama öğlen salata çorba yoğurt yada tavuk yoğurt salata gibi şeyler yiyorum 2 önüne düşündükten sonra bıraktım zatençünkü çok acıkıyorum be 3 öğün yeterli oluyor kurbana kadar 10 versem bari :)
Canım Karatay da bu kadar az kahvaltı olmaz peynir yumurta zeytin sebze bol bol ye :)ayrıca mutlaka çiğ çerez olmalı ekmek yerine
senin fotolar mı?Foto yükleyecektim yapamadim:)
Evet daha iyi olmazmi kahvaltı ve aksam yemeğine foto ekleriz mesela her ctesi tartı günümüz olsunsenin fotolar mı?
bende 2 öğüne düşemeyecek gibiyim çok zorluyor elim ayağım titriyor benimde 15 kilo fazlam varBende 2 ye düşünmedim ama öğlen salata çorba yoğurt yada tavuk yoğurt salata gibi şeyler yiyorum 2 önüne düşündükten sonra bıraktım zatençünkü çok acıkıyorum be 3 öğün yeterli oluyor kurbana kadar 10 versem bari :)
Evet daha iyi olmazmi kahvaltı ve aksam yemeğine foto ekleriz mesela her ctesi tartı günümüz olsun
7.gün
Sabah: Karatay kahvaltı, yeşil çay
Kahvaltıyı bayağı geç yaptığım için öğleni pas geçtim.
Ara:bir ekşi elma
Akşam:çorba, domates, badem
Bugün kendimi çok taktir ettim.Akşam misafirlerimiz vardı, sofrada neler neler yendi de, hiç yenen şeylere uzanmak aklımdan geçmedi.Halbuki bugünkü menüm oldukça zayıftı.Buna rağmen hiç bir şey yemedim. Gittim kendime bir güzel yeşil çay yaptım öyle millete eşlik ettim.Acıkır gibi oldum ama tarçınlı sütümü içince o his de kayboldu.Mutluyum, huzurluyum, gururluyum:)))
Anladım canım, artık öyle yaparım:)evet ctesi tartı günü olabilir cnm :)
ama sürekli resim yüklemek sıkıcı olur bi yerden sonra kendi adıma :)
oohh afiyet olsun canım
çok iyi gidiyorsun
alıştın da artık sanırım :)
bi de ek olarak o ekşi elmayı lütfen saat 2 den önce ye..
ah bi de sabah kabak çekirdeği :)slm kızlar günün özeti :)
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
zeytin-domates-salatalık-şeftali-sütlü yumurtalı kaşarlı meşhur omletimgulhilal -şekersiz çay
öğlen:
ince lavaşlı kıyma kavurması-ayran
akşam:
fasulye-cacık ( olacak )
spor: henüz yapmadım
su:2-2.5 lt
ekstram yok :)
bugün öğün aralarını 5 er saate çıkardım,bakalım ne olacak,kilo vermemde oynama olacak mı mrk ediyorum :)
slm kızlar günün özeti :)
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
zeytin-domates-salatalık-kabak çekirdeği-şeftali-sütlü yumurtalı kaşarlı meşhur omletimgulhilal -şekersiz çay
öğlen:
ince lavaşlı kıyma kavurması-ayran
akşam:
fasulye-cacık ( olacak )
spor: jillian level 2
su:2-2.5 lt
ekstram yok :)
bugün öğün aralarını 5 er saate çıkardım,bakalım ne olacak,kilo vermemde oynama olacak mı mrk ediyorum :)
8.gün
Sabah:kk, yeşil çay, badem
Öğle: bir kase çorba, pazı, bir tane biber dolması
Akşam:bir kase çorba, domates
2.5 lt su
Patlamış mısır yiyebiliyor muyuzkızlar kesinlikle öğünler arasında min 5 saat bırakın :) çok işe yarıyor inanın
hayır cnm maalesefPatlamış mısır yiyebiliyor muyuz
Yaa niyeeee
Malesefcanın mı çekti