Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Canım Karatay da bu kadar az kahvaltı olmaz peynir yumurta zeytin sebze bol bol ye :)ayrıca mutlaka çiğ çerez olmalı ekmek yerine

günümü tamamladım :)

gel canım katıl bize
gulhilal de bende karatay yapıyoruz

Canım Karatay da bu kadar az kahvaltı olmaz peynir yumurta zeytin sebze bol bol ye :)ayrıca mutlaka çiğ çerez olmalı ekmek yerine

evet cnm biliyorum ama sabah hiç iştahım yoktu..onları bile zorla yedim

bende 2 öğüne düşemeyecek gibiyim çok zorluyor elim ayağım titriyor benimde 15 kilo fazlam var kurbana kadar olmasada 2-3 aya kadar versem yeter.Teşekkür ederim iyi akşamlar herkese

7.gün

Sabah: Karatay kahvaltı, yeşil çay

Kahvaltıyı bayağı geç yaptığım için öğleni pas geçtim.

Ara:bir ekşi elma

Akşam:çorba, domates, badem

Bugün kendimi çok taktir ettim.Akşam misafirlerimiz vardı, sofrada neler neler yendi de, hiç yenen şeylere uzanmak aklımdan geçmedi.Halbuki bugünkü menüm oldukça zayıftı.Buna rağmen hiç bir şey yemedim. Gittim kendime bir güzel yeşil çay yaptım öyle millete eşlik ettim.Acıkır gibi oldum ama tarçınlı sütümü içince o his de kayboldu.Mutluyum, huzurluyum, gururluyum:)))

Evet daha iyi olmazmi kahvaltı ve aksam yemeğine foto ekleriz mesela her ctesi tartı günümüz olsun

evet ctesi tartı günü olabilir cnm :)
ama sürekli resim yüklemek sıkıcı olur bi yerden sonra kendi adıma :)

oohh afiyet olsun canım
çok iyi gidiyorsun
alıştın da artık sanırım :)
bi de ek olarak o ekşi elmayı lütfen saat 2 den önce ye..

Anladım canım, artık öyle yaparım:)

slm kızlar günün özeti :)

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
zeytin-domates-salatalık-şeftali-sütlü yumurtalı kaşarlı meşhur omletim gulhilal -şekersiz çay

öğlen:
ince lavaşlı kıyma kavurması-ayran

akşam:

fasulye-cacık ( olacak )

spor: henüz yapmadım
su:2-2.5 lt

ekstram yok :)

bugün öğün aralarını 5 er saate çıkardım,bakalım ne olacak,kilo vermemde oynama olacak mı mrk ediyorum :)

Son düzenleme:
ah bi de sabah kabak çekirdeği :)

8.gün

Sabah:kk, yeşil çay, badem

Öğle: bir kase çorba, pazı, bir tane biber dolması

Akşam:bir kase çorba, domates

2.5 lt su

günüm tamamdır :)

8.gün

Sabah:kk, yeşil çay, badem

Öğle: bir kase çorba, pazı, bir tane biber dolması

Akşam:bir kase çorba, domates

2.5 lt su

afiyet olsun tatlım :)

kızlar kesinlikle öğünler arasında min 5 saat bırakın :) çok işe yarıyor inanın

Bende hamileyim gebelik şekerim çıktı diyet verdi doktor. 2 dilim kepek ekmeği yazıyor ben onun yerine ceviz koydum ekmek ile eş değer kaloride... karatay usulü bir beslenme stili uygulayacağım en sağlıklısı karatay diyetisyenlerin verdiği diyetleri sağlıklı bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…