Ödemdir o ödem
5.gün
Sabah: yumurtalı, peynirli omlet, biraz badem, yeşil çay
Öğle:mercimek çorbası, barbunya, yoğurt
Akşam:soğuk çorba,çiğköfte dürüm
2.5 lt su
Teşekkürler canım.Sen de kendini sıkma, arada olur böyle kaçamaklar:)ayy ne ödemsee yıllardır gitmiyor yapıştı mübarek
oo harika olmuş bugün tbrkler cnm afiyet olsun :)
ben yazmıyorum bugün çok saçma sapan oldu
geç kalktım geç kahvaltı ettim karataya uygun bi gün değildi bugün
günaydın kuzumSlm kızlar yine sıkkın bir gün...
ay evet oluyor ara araTeşekkürler canım.Sen de kendini sıkma, arada olur böyle kaçamaklar:)
kaptın bu işi sen6.gün
Sabah:Karatay kahvaltı
Öğle:bir kase çorba
Ara:ekşi bir elmanın yarısı
Akşam:bir kase çorba, biraz dünden kalan çiğköfte, 7-8 tane badem
2.5-3 lt su
Kaptım vallaha, hocam kimkaptın bu işi sen
oooovv süper kilo vermişsin canımBende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldımkendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu
tebrik ederim iyi kilo vermişsiniz.tam olarak uyguladınız mı karatay diyetini ve kaç ayda verdiniz o kiloyuBende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldımkendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu
Ama cezayı hakettim:)oooovv süper kilo vermişsin canım
4 kilodan bişey olmaz
ceza verme bence cezalar sıkar psikolojik olarak
daha da incelmem gerek yada güzel görünmem gerek diyerek başla :)
Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamalitebrik ederim iyi kilo vermişsiniz.tam olarak uyguladınız mı karatay diyetini ve kaç ayda verdiniz o kiloyu
bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum benEvet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali
Ama cezayı hakettim:)
günde 2 öğün yaptın sanırım?Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali
bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben
Bende 2 ye düşünmedim ama öğlen salata çorba yoğurt yada tavuk yoğurt salata gibi şeyler yiyorum 2 önüne düşündükten sonra bıraktım zatenbende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben