Yine Yeniden Son Kez KARATAY

5.gün
Sabah: yumurtalı, peynirli omlet, biraz badem, yeşil çay

Öğle:mercimek çorbası, barbunya, yoğurt

Akşam:soğuk çorba,çiğköfte dürüm

2.5 lt su

Ödemdir o ödem:KK70:

ayy ne ödemsee yıllardır gitmiyor yapıştı mübarek :KK70:

5.gün
Sabah: yumurtalı, peynirli omlet, biraz badem, yeşil çay

Öğle:mercimek çorbası, barbunya, yoğurt

Akşam:soğuk çorba,çiğköfte dürüm

2.5 lt su

oo harika olmuş bugün tbrkler cnm afiyet olsun :)

ben yazmıyorum bugün çok saçma sapan oldu :KK70:
geç kalktım geç kahvaltı ettim karataya uygun bi gün değildi bugün :KK70:

Slm kızlar
Ben bugün köye geldimm. Kızlar köyde yürüyüş yapmak çok zordu . yollar hep kötü çakıl acayip toz . insanı çok yoruyo . yürüdüm ama hiç terlemedim yerine çok. Yoruldum .

Günün özeti ;
Sabah , bir haşlanmış yumurta peynir domates iki dilim ekmek
Öğlen , bir kase mercimek çorba . arada bir bardak sut
Askam , 4 yemek kaşığı sebze turlu iki kaşık yoğurt .
Arada 5 küçük siyah erik . bir bardak şekersiz cay
1 saat berbat bir yürüyüş ...

ayy ne ödemsee yıllardır gitmiyor yapıştı mübarek :KK70:

oo harika olmuş bugün tbrkler cnm afiyet olsun :)

ben yazmıyorum bugün çok saçma sapan oldu :KK70:
geç kalktım geç kahvaltı ettim karataya uygun bi gün değildi bugün :KK70:
Teşekkürler canım.Sen de kendini sıkma, arada olur böyle kaçamaklar:)

6.gün
Sabah:Karatay kahvaltı

Öğle:bir kase çorba

Ara:ekşi bir elmanın yarısı

Akşam:bir kase çorba, biraz dünden kalan çiğköfte, 7-8 tane badem

2.5-3 lt su

Bende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldım :KK43: kendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu

Bende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldım :KK43: kendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu
oooovv süper kilo vermişsin canım
4 kilodan bişey olmaz
ceza verme bence cezalar sıkar psikolojik olarak
daha da incelmem gerek yada güzel görünmem gerek diyerek başla :)

tebrik ederim iyi kilo vermişsiniz.tam olarak uyguladınız mı karatay diyetini ve kaç ayda verdiniz o kiloyu
Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali

Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali
bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben

Ama cezayı hakettim:)
:KK70: bak öyle deme senin açından diyorum..

günde 2 öğün yaptın sanırım?
bana 2 öğün yaramıyor nedense..

bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben

canım hafifletmek işe yaramaz
muhakkak zararlı şeylerden uzak durmalısın
3 öğün yap bence
çokkk acıkırsan bi ara ver kendine o da süt ayran yoğurt yada kuruyemiş olsun

bugünün özeti:
sabah 1 bardak su

kahvaltı:
1 yumurta-az peynir-şekersiz çay ve şeftali

öğlen: ton balıklı salata+soda

akşam: 1 tabak yoğurtlu tavuklu çorba-taze fasulye

spor: henüz yapmadım
su: 2.5 -3 lt
ekstram: 1 nescafe ( uzun bi aradan sonra ilk :) ) + 2 ince parça bitter çikolata

Bende 2 ye düşünmedim ama öğlen salata çorba yoğurt yada tavuk yoğurt salata gibi şeyler yiyorum 2 önüne düşündükten sonra bıraktım zaten :KK43: çünkü çok acıkıyorum be 3 öğün yeterli oluyor kurbana kadar 10 versem bari :)

X