Yine Yeniden Son Kez KARATAY

günün özeti

sabah 1 bardak su

kahvaltı: kk

öğlen :
1 salatalık-1 kase mercimek çorbası

akşam:
salata-kurufasulye-soda

su:2.5-3 lt

spor: henüz yapmadım

ekstram: spor sonrası süt içmeyi planlıyorum

:)

bugünde tamamdır

4.gün

Bugün evde olduğum için kahvaltıyı geç yaptım ve öğleni atladım.

Kahvaltı: pofu'nun nefis tarifi olan peynirli omlet,badem,yeşil çay

Ara: lahmacun,ayran

Akşam: soğuk çorba

2.5 lt su

Spordan sonra tarçınlı süt içeceğim inşallah

Son düzenleme:
Asıl pofu vesile oldu.O, o topiği açmasaydı ben de bilinçaltı deneyimi yapamayacaktım.Aslında pofu'ya teşekkür etmek lazım:)

ne demek cnm benim :) bi işe yaradıysam ne mutlu bana :)

nasıl beğendin mi omletimi :)) tamam benim uydurmam

Evetttt canım zaten açtığı topikte başka şeylere de ulaştım...
O zaman pofu ya tekrar tekrar kocaman bir Teşekkürler
ayy şımartıyorsunuz beni

Çok beğendim,hatta yarın yine yapacağım:)
hadi cnm :) onun kakoulusunu falan da yapabilirsin..ama tatlı olması lazım..karatayda şeker yasak en iyisi peynirliye devam..aa istersen bak dereotu yada maydanoz ekleyebilirsin tat verir..ayy sabah bende yapcam zaten zar zor yemek yiyorum

Ben biraz baharatlı yaptım,o da çok nefis oldu.

Slm kızlar dün giremedim giden gelen çok tu
Bugün ful Dışardan dim
Günün Özeti
Sabah İki dilim ekmek çay peynir tabağı
Arada 1 brd süt
Öglen
Diyet bisküvi ve salata ( dışarda ne yiycemi şaşırdım
Aksam tavuk sote (karatay usulu ) marul bolca
Sabah şu meşur omleti deniycem
1.30 saat yürüdüm
15 dk egzersiz
1.5 lt su

Darısı bana ... ben hala açım...
Yemek yerken kendinize telkin verin " Bu yediklerim beni bir sonraki öğüne kadar tok tutuyor.Sağlıklı besleniyorum." gibi...Bir de kendinizi diyet psikolojisinden çıkarın.Ben de ilk iki gün diyet psikolojisi yaşadığım için açlık çektim ama üçüncü gün bu psikolojiden çıkmayı başardım.Şimdi gayet iyiyim çok şükür.Siz de tamamen sağlıklı beslendiğinize inandırın kendinizi.Şöyle düşünün,midenize ekmek de girse doyacaksınız,kuruyemiş de girse doyacaksınız.Neden sağlıklı olanı seçmeyesiniz? Boşverin zayıflama fikrini.Sağlıklı beslenme fikrini bilinçaltınıza yerleştirmeye bakın.Siz sağlıklı beslenmeye başladığınızda verdiğiniz kilolar bonus olacak bundan emin olun:)

Cnm çok tsk ederim gerçekten çok güzel öneri . Diyet piskolojisinden çıkmam lazım . Zaten Dr canan hanım in önerisinde bu aslında bu diyet değil . Yaşamam iz gereken tarz bu olmalı . Hayatımızda öğün olmalı . Yanliz oldugum icin Hiç gün içerisinde yemek yemeyen ve sadece akşam yemek yigenime bir insan olarak zor geliyor . Rabbim irade versin...

Size tavsiye edeceğim en önemli şey,tek de olsanız sabah kahvaltısını sakın atlamayın.İnsan kahvaltı yapmayınca gün boyu karnı doymuyor.En azından benim öyle.

Size tavsiye edeceğim en önemli şey,tek de olsanız sabah kahvaltısını sakın atlamayın.İnsan kahvaltı yapmayınca gün boyu karnı doymuyor.En azından benim öyle.

Dikkate alicam yanlız haftanın üç günü dışarıya çıkıyorum . Kpss kursu var 7.00 da gidicem . O saatte kahvaltı benim için çok zor . Saat 1 de çıkınca kurstan nasıl yaparım bilmiyorum.
Bu gün iki dilim siyah ekmek arasına kaşar koydum ve koşuşturdum.

Canım gulhilal in dediği gibi diyet gibi düşünme artık yaşam tarzın olarak düşün...

Çünkü diyet bir süreç başlangıcı ve bitişi olan bir zaman dilimi o da insanı strese sokup kilo vermeyi zorlaştırıyor yada verilen kilolar hopppp geri alınıyor fazlasıyla...

Ben uyguluyorum özellikle olumlama kısmı yani beynini doğru yönlendirme çok önemli...

Sabah uyandığında küçük bir cezveye yumurta koy sen hazırlanırken haslansin....
Soyup hemen onu ye ve yerken " bu yumurta beni tok tutacakk acikmayacagim " gibi cümleler kullan..
Inanarak yaparsan işe yarıyor...

Yediğin herşeyden az al ve hep telkinde bulun kendine bu tabak bana yetecek ooo fazla bile gelecek Karnım çok güzel doyacak....

Evet güne -500 gr. ile başladım:) Başka bir sevincim daha var, ilk hedefime sabah itibariyle ulaşmış bulunuyorum.Artık yeni hedefler lazım:))

Darısı bana ... ben hala açım...
bence de tamamen psikolojik bi durum
''diyet'' kelimesi işini içine girince sanki herşey yasak sanki hiç bişey yiyemiycekmişsin gibi bi algı olduğundan açlık hissediyorsun

Evet güne -500 gr. ile başladım:) Başka bir sevincim daha var, ilk hedefime sabah itibariyle ulaşmış bulunuyorum.Artık yeni hedefler lazım:))

aayy ama seni kıskandım ben şimdi bak
ben de bugün +200 nedenseee

Ödemdir o ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…