- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.736
Amin inşallah canım...Aaaa çok şaşırdım ve çok sevindim gerçekten. ..Allah daim etsin inşallah:)
Ne güzel bir şeye vesile oldun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım...Aaaa çok şaşırdım ve çok sevindim gerçekten. ..Allah daim etsin inşallah:)
günün özeti
sabah 1 bardak su
kahvaltı: kk
öğlen :
1 salatalık-1 kase mercimek çorbası
akşam:
salata-kurufasulye-soda
su:2.5-3 lt
spor: jillian level 2-cardio kickbox-6w6p :)
ekstram: 1 türk kahvesi-1 bardak süt :)
:)
Asıl pofu vesile oldu.O, o topiği açmasaydı ben de bilinçaltı deneyimi yapamayacaktım.Aslında pofu'ya teşekkür etmek lazım:)Amin inşallah canım...
Ne güzel bir şeye vesile oldun...
Asıl pofu vesile oldu.O, o topiği açmasaydı ben de bilinçaltı deneyimi yapamayacaktım.Aslında pofu'ya teşekkür etmek lazım:)
4.gün
Bugün evde olduğum için kahvaltıyı geç yaptım ve öğleni atladım.
Kahvaltı: pofu'nun nefis tarifi olan peynirli omlet,badem,yeşil çay
Ara: lahmacun,ayran
Akşam: soğuk çorba
2.5 lt su
Spordan sonra tarçınlı süt içeceğim inşallah
ayy şımartıyorsunuz beniEvetttt canım zaten açtığı topikte başka şeylere de ulaştım...
O zaman pofu ya tekrar tekrar kocaman bir Teşekkürler
Çok beğendim,hatta yarın yine yapacağım:)ne demek cnm benim :) bi işe yaradıysam ne mutlu bana :)
nasıl beğendin mi omletimi :)) tamam benim uydurmam
ayy şımartıyorsunuz beni
hadi cnm :) onun kakoulusunu falan da yapabilirsin..ama tatlı olması lazım..karatayda şeker yasak en iyisi peynirliye devam..aa istersen bak dereotu yada maydanoz ekleyebilirsin tat verir..ayy sabah bende yapcam zaten zar zor yemek yiyorumÇok beğendim,hatta yarın yine yapacağım:)
Ben biraz baharatlı yaptım,o da çok nefis oldu.hadi cnm :) onun kakoulusunu falan da yapabilirsin..ama tatlı olması lazım..karatayda şeker yasak en iyisi peynirliye devam..aa istersen bak dereotu yada maydanoz ekleyebilirsin tat verir..ayy sabah bende yapcam zaten zar zor yemek yiyorum
Darısı bana ... ben hala açım...Ben bugünü daha rahat geçirdim.İlk iki gün bayağı açlık çektim.Ama şimdi, yanımda neler neler yeniyor da dönüp bakmıyorum:)))
Yemek yerken kendinize telkin verin " Bu yediklerim beni bir sonraki öğüne kadar tok tutuyor.Sağlıklı besleniyorum." gibi...Bir de kendinizi diyet psikolojisinden çıkarın.Ben de ilk iki gün diyet psikolojisi yaşadığım için açlık çektim ama üçüncü gün bu psikolojiden çıkmayı başardım.Şimdi gayet iyiyim çok şükür.Siz de tamamen sağlıklı beslendiğinize inandırın kendinizi.Şöyle düşünün,midenize ekmek de girse doyacaksınız,kuruyemiş de girse doyacaksınız.Neden sağlıklı olanı seçmeyesiniz? Boşverin zayıflama fikrini.Sağlıklı beslenme fikrini bilinçaltınıza yerleştirmeye bakın.Siz sağlıklı beslenmeye başladığınızda verdiğiniz kilolar bonus olacak bundan emin olun:)Darısı bana ... ben hala açım...
Yemek yerken kendinize telkin verin " Bu yediklerim beni bir sonraki öğüne kadar tok tutuyor.Sağlıklı besleniyorum." gibi...Bir de kendinizi diyet psikolojisinden çıkarın.Ben de ilk iki gün diyet psikolojisi yaşadığım için açlık çektim ama üçüncü gün bu psikolojiden çıkmayı başardım.Şimdi gayet iyiyim çok şükür.Siz de tamamen sağlıklı beslendiğinize inandırın kendinizi.Şöyle düşünün,midenize ekmek de girse doyacaksınız,kuruyemiş de girse doyacaksınız.Neden sağlıklı olanı seçmeyesiniz? Boşverin zayıflama fikrini.Sağlıklı beslenme fikrini bilinçaltınıza yerleştirmeye bakın.Siz sağlıklı beslenmeye başladığınızda verdiğiniz kilolar bonus olacak bundan emin olun:)
Size tavsiye edeceğim en önemli şey,tek de olsanız sabah kahvaltısını sakın atlamayın.İnsan kahvaltı yapmayınca gün boyu karnı doymuyor.En azından benim öyle.Cnm çok tsk ederim gerçekten çok güzel öneri . Diyet piskolojisinden çıkmam lazım . Zaten Dr canan hanım in önerisinde bu aslında bu diyet değil . Yaşamam iz gereken tarz bu olmalı . Hayatımızda öğün olmalı . Yanliz oldugum icin Hiç gün içerisinde yemek yemeyen ve sadece akşam yemek yigenime bir insan olarak zor geliyor . Rabbim irade versin...
Size tavsiye edeceğim en önemli şey,tek de olsanız sabah kahvaltısını sakın atlamayın.İnsan kahvaltı yapmayınca gün boyu karnı doymuyor.En azından benim öyle.
Canım gulhilal in dediği gibi diyet gibi düşünme artık yaşam tarzın olarak düşün...Dikkate alicam yanlız haftanın üç günü dışarıya çıkıyorum . Kpss kursu var 7.00 da gidicem . O saatte kahvaltı benim için çok zor . Saat 1 de çıkınca kurstan nasıl yaparım bilmiyorum.
Bu gün iki dilim siyah ekmek arasına kaşar koydum ve koşuşturdum.
bence de tamamen psikolojik bi durumDarısı bana ... ben hala açım...
Evet güne -500 gr. ile başladım:) Başka bir sevincim daha var, ilk hedefime sabah itibariyle ulaşmış bulunuyorum.Artık yeni hedefler lazım:))
Ödemdir o ödembence de tamamen psikolojik bi durum
''diyet'' kelimesi işini içine girince sanki herşey yasak sanki hiç bişey yiyemiycekmişsin gibi bi algı olduğundan açlık hissediyorsun
aayy ama seni kıskandım ben şimdi bak
ben de bugün +200 nedenseee