Merhabalar. Eşimin morfolojisi %2 sayı hareketlilik normal. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu konular hakkında o zaman araştırma yapmaya başladım :) doktorumuz morfoloji çok önemli değil sayı ve hız yeterli dedi. Biraz araştırdım kimisi bu bilgiyi doğruluyo kimisi hayır morfoloji düzelmeli diyo. Sizin bilginiz var mı? Doktorlara güven olmuyo (maalesef) iyi bi doktor bulalım diyoruz dünyanın parasını istiyolar. Kime güvenicez..
Merhaba bizde morfoloji %1 di ama kaç doktora gittiysek önemli değil dedi hatta bunun için ankara da ünlü bir hoca var bilirsiniz belki Kaan aydos onunla iletişime geçtik sonuçlarınız kötü değil dedi ama 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım en nihayet tüp bebeğe geçtik ve onda da morfoloji problem olmasın diye mikro çip sistemi uyguladık inşallah size gerek kalmaz ama bizde hiç düzelme olmadı 1 yıl kadar promen k keçiboynuzu çakşır suyu filan herşeyi kullandık
Benmde eşimin %1 cıktı. 2 yıldr bebek istiyorz ama sorunun bu oldgunu bilmiyorduk. Esim promen kullandı 3 ay boyunca hiç bir işe yaramadı morfoloji düşük olup ta normal yolla hamile kalanlar varmı acaba?
Benmde eşimin %1 cıktı. 2 yıldr bebek istiyorz ama sorunun bu oldgunu bilmiyorduk. Esim promen kullandı 3 ay boyunca hiç bir işe yaramadı morfoloji düşük olup ta normal yolla hamile kalanlar varmı acaba?
Benimde eşimin morfolojisi %1 çıktı 1,5 senedir hamile kalamadım bende şuan vitamin takviyesi kullanıyoruz işe yarar mı bilmem bu ayın sonunda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Peki sayı ve ileri hız nasıl sizde.
Benimde eşimin morfolojisi %1 çıktı 1,5 senedir hamile kalamadım bende şuan vitamin takviyesi kullanıyoruz işe yarar mı bilmem bu ayın sonunda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Peki sayı ve ileri hız nasıl sizde.
Mrb. Bizim sperm sayısı tam orada hiç problem yok. Ama hızında da sıkımtı var demişlerdi diyarbakırda yasıyorm en iyi doktorlarada gittik ama suan bizede tekrardan e vitamini ve IMPRYL Diye bi ialç verdiler doktor aetık aşılama ya baslayın dedi. Kararsızım bende.