- 17 Temmuz 2015
- 43
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Esthergreenwood
Cidden hic girmez o da bugun bi baktim hep çevrimiçi:) acaba o msjlari gorunce ici yanmis midir uzulmus mudur? Bu kiz boyle dusunuyodu noldu birden diye. Gunduz seni cok seviyorum yalniz birakmicam zor zamanindasin diyordu simdi arkadasligi bile kesti demiş midirSalak cocuk yaa. Yazma diye whatsappa da bakmiyo pislik. Ama artik whatsapptan cikmiycak. Surekli cevrimici ol. Kiskansin bu kiz niye surekli whatsappta desin. Whatsapoa girmeyen adam bak gor muptelasi olucak
Yorumun ne:)
Onemsemese seni bekleyecegini ve peşinden geleceğini sanmiyorum :)Kizlarrr haber var toplanin :)
6ya kadar dersimiz vardi. Tenefuslerde suratına bile bakmadim. Cikista direk tuvalete gittim. Ciktim tuvaletten binadan cikicam bi baktim binanin onunde sigara iciyor. Beni beklemis. Ben geçtim gittim yanindan. biraz konusabilir miyiz dedi. Gerek yok bence artik konusmaya dedim. Evet ama ben kendimi kotu hissediyorum vicdanim rahat degil dedi. Kizlar bu arada o dun bana sey demisti. Iliskimize baslarken son iliskim 1 yil once bittigini soylemisti aslinda 2 ay once bitmis. Bunu dun demisti bana. Ara ara aklina geliyormus kiz iliskimizin baslarinda.belki bu da ni etkendir benim durumuma dedi. Sevmiyordum ama aklima geliyordu, zaten ben ayrilmistim yeterince sevmedigim icin demisti. Her neyse ben dun ayrilik mesajinda en basindan yalan oldugunu, iliskimizin hic de masum bir iliski olarak baslamadigini soylemistim. Beyimiz bunu vicdan yapmis. Sana oyle dememeliydim. Belki daha farkli olurdu acik davransydim dedi. Ben de artik onemi yok cidden benim acimdan dedim. Bem kendimi cok kotu hissediyorum beni affedebilcek misin tarzi bir sey dedi. Bej de affedip affetmemek gibi bi mevzu yok cunku artik onemi yok. Onempi olan senin kendini affedip affetmemen dedim. Bu arada bunlari konusurken yuruyoruz. Ben hizli hizli yuruyorum hemen ayrılıyim diye bupesimden geliyor. Sonra birbirimize dusman gibi davranmamiza gerek yok dedi. Sonucta ister.istemez birbirimizi gorucez ortak arkadaslarimiz var dedi. Ben de ona artik ayri ayri gorusucez onlarla dedim. Evet orasi oyle dedi sanki daha onceden dusunmus gibi. Yoksa bozuntuya mi vermek istemedi bilmiyorum. Ben ona dusman gibi davranmadigimi, gorunce selam verecegimi sadece gereksiz samimiyete girmek istemedigimi soyledim. Bunu duyunca bozuldu baya. Bir seyler dedi fisir fisir arkamdan ama duyamadim. Ben onden onden gidiyordum. Son bi sry sorucam dedi. Ben yavasladim ama yuzum 5 karis konusmak istemiyorum cunku. Birden ne degisti de boyle düşündün dedi.gerci boylesi daha iyi ama ne old dedi. Cunku kizlar daha dun sabah sevgilili olalim diye yalvariyordum. Her zaman senin yanında olucam diyordum aksam ayrildim. Ben de istemedigimi farkettim dedim. Ona da bozuldu gibi geldi ama bilmiyorum. Cunku ikisini ayni gun icinde geldi tutarsiz geldi yaptiklarin o yuzden sordum merak etyim dedi. Ve dun bana o benim biz evlensek hemen ilk yanlista bosanacagimi arkama bakmadan cekip gidecrgimi söylemişti. Ben de aglamistim yaninda oyle biri olsam kac kere sana gelir miyim diye. Ben demistim dun boylesin diye dedi. Hic cevap vermedim. Bu arada yuruypruz ama ben uzaktayim. Bu neyse iyi aksamlar deyip gitti.her zaman gittigimiz yoldan degol baska bir yoldan gitti:) sanki ayni dolmusa binmedik:) böyle iste kizlar. Ondan boylr vazgectigim icin acaba yanlis düsunur mu?dun neler diyodu bugun neler diyo zaten olmaz der mi. Oype demesi cok mantiksiz zira kendisi neler yaptı once kendisine bakmasi lazim ama ben yine soru isaretlerindeyim. Ve cidden cok soguk konustum gercekten istemedigimi anlamistir kesinlikle. Bu konusmadan sonra
Evett kafasi karismistir. Bi de gunduz attigin mesaja guvenerek bisey yapmiyo zaten. Bilyo ki sen onu deli gibi seviyosun. O yuzden simdilik bisey yapmiycak. sen bekle sakin kendine hakim olamayip yazma. Hu arada onunla ilgili sinirini bozan seyler de kulagina gelebilir. Yeni bi kiz bulmus soyle yapmis cok mutlu adini falan anmiyo gibi. Bunlari duyman cok normal. Sakin sinirine yenik dusup bisey yazma. Tut kendini. Hatta ehatsapp iletisine cok mutlu seyler de yazabilir. Heryere mutlu oldugu fotograflari da atabilir. Hepsi sen tekrar yaz da takilin diye. Sakin inanmaCidden hic girmez o da bugun bi baktim hep çevrimiçi:) acaba o msjlari gorunce ici yanmis midir uzulmus mudur? Bu kiz boyle dusunuyodu noldu birden diye. Gunduz seni cok seviyorum yalniz birakmicam zor zamanindasin diyordu simdi arkadasligi bile kesti demiş midir
Fazla mi kacmisim sankiOnemsemese seni bekleyecegini ve peşinden geleceğini sanmiyorum :)
biraz sensizlik nasıl oluyormuş tatsin bakalım :)
Son yazdığıma bakar misin?Evett kafasi karismistir. Bi de gunduz attigin mesaja guvenerek bisey yapmiyo zaten. Bilyo ki sen onu deli gibi seviyosun. O yuzden simdilik bisey yapmiycak. sen bekle sakin kendine hakim olamayip yazma. Hu arada onunla ilgili sinirini bozan seyler de kulagina gelebilir. Yeni bi kiz bulmus soyle yapmis cok mutlu adini falan anmiyo gibi. Bunlari duyman cok normal. Sakin sinirine yenik dusup bisey yazma. Tut kendini. Hatta ehatsapp iletisine cok mutlu seyler de yazabilir. Heryere mutlu oldugu fotograflari da atabilir. Hepsi sen tekrar yaz da takilin diye. Sakin inanma
Oha oha ohaa. Resmen ilk dakkadan umrundasin. Ve cok iyi konusmussun. Aynen boyle devam. Birak o adim atsin boyle sen degil. Dun o sana beni aninda bosarsin derken agzini ariyodu. Buna gercekten inandigi icin soylemiyodu. Vunku biliyodu ki sen onu cok seviyosun cok yalvardin cok pesinden kostun asla birakmazsin. Onun duymak istedigi cevap aslinda evet seni birakirimdi. O yuzden sana bieaz cekingen mi olsan dedi zaten. Sen simdi dun oyle aglayip aksam boyle konusunca soka ugradi. Eger gercekten seni umursamasa bugun seni beklemezdi ki leylaam :) aynen cok iyi devamm. Daha cok pesine dusucek sen soguk daveandikca. Supersinnn. Bak gordun mu dun whatsappina bile girmeye usenen adam bugun seni kapilarda bekliyo. Bu buyuk bi gelismeeKizlarrr haber var toplanin :)
6ya kadar dersimiz vardi. Tenefuslerde suratına bile bakmadim. Cikista direk tuvalete gittim. Ciktim tuvaletten binadan cikicam bi baktim binanin onunde sigara iciyor. Beni beklemis. Ben geçtim gittim yanindan. biraz konusabilir miyiz dedi. Gerek yok bence artik konusmaya dedim. Evet ama ben kendimi kotu hissediyorum vicdanim rahat degil dedi. Kizlar bu arada o dun bana sey demisti. Iliskimize baslarken son iliskim 1 yil once bittigini soylemisti aslinda 2 ay once bitmis. Bunu dun demisti bana. Ara ara aklina geliyormus kiz iliskimizin baslarinda.belki bu da ni etkendir benim durumuma dedi. Sevmiyordum ama aklima geliyordu, zaten ben ayrilmistim yeterince sevmedigim icin demisti. Her neyse ben dun ayrilik mesajinda en basindan yalan oldugunu, iliskimizin hic de masum bir iliski olarak baslamadigini soylemistim. Beyimiz bunu vicdan yapmis. Sana oyle dememeliydim. Belki daha farkli olurdu acik davransydim dedi. Ben de artik onemi yok cidden benim acimdan dedim. Bem kendimi cok kotu hissediyorum beni affedebilcek misin tarzi bir sey dedi. Bej de affedip affetmemek gibi bi mevzu yok cunku artik onemi yok. Onempi olan senin kendini affedip affetmemen dedim. Bu arada bunlari konusurken yuruyoruz. Ben hizli hizli yuruyorum hemen ayrılıyim diye bupesimden geliyor. Sonra birbirimize dusman gibi davranmamiza gerek yok dedi. Sonucta ister.istemez birbirimizi gorucez ortak arkadaslarimiz var dedi. Ben de ona artik ayri ayri gorusucez onlarla dedim. Evet orasi oyle dedi sanki daha onceden dusunmus gibi. Yoksa bozuntuya mi vermek istemedi bilmiyorum. Ben ona dusman gibi davranmadigimi, gorunce selam verecegimi sadece gereksiz samimiyete girmek istemedigimi soyledim. Bunu duyunca bozuldu baya. Bir seyler dedi fisir fisir arkamdan ama duyamadim. Ben onden onden gidiyordum. Son bi sry sorucam dedi. Ben yavasladim ama yuzum 5 karis konusmak istemiyorum cunku. Birden ne degisti de boyle düşündün dedi.gerci boylesi daha iyi ama ne old dedi. Cunku kizlar daha dun sabah sevgilili olalim diye yalvariyordum. Her zaman senin yanında olucam diyordum aksam ayrildim. Ben de istemedigimi farkettim dedim. Ona da bozuldu gibi geldi ama bilmiyorum. Cunku ikisini ayni gun icinde geldi tutarsiz geldi yaptiklarin o yuzden sordum merak etyim dedi. Ve dun bana o benim biz evlensek hemen ilk yanlista bosanacagimi arkama bakmadan cekip gidecrgimi söylemişti. Ben de aglamistim yaninda oyle biri olsam kac kere sana gelir miyim diye. Ben demistim dun boylesin diye dedi. Hic cevap vermedim. Bu arada yuruypruz ama ben uzaktayim. Bu neyse iyi aksamlar deyip gitti.her zaman gittigimiz yoldan degol baska bir yoldan gitti:) sanki ayni dolmusa binmedik:) böyle iste kizlar. Ondan boylr vazgectigim icin acaba yanlis düsunur mu?dun neler diyodu bugun neler diyo zaten olmaz der mi. Oype demesi cok mantiksiz zira kendisi neler yaptı once kendisine bakmasi lazim ama ben yine soru isaretlerindeyim. Ve cidden cok soguk konustum gercekten istemedigimi anlamistir kesinlikle. Bu konusmadan sonra
Hayır bence olması gerektiği gibi olmus :)Fazla mi kacmisim sanki