- 17 Temmuz 2015
- 43
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Esthergreenwood
Cevabin icin tesekkurler. Haklisin aslinda. Bana ilgisi var kesinlikle ama bitti iste. Bakalim neler olacakBu konudan anladığım şeyler bunlar;
-Sevgili durumuna getirip sorumluluk istemiyor
-Yakınlaşıp heyecan yaşamak istiyor ama sen her dediğini yapıyorsun, ondan önce davranıyorsun diye heyecanı kayboluyor
-Kaçan kovalanır olayını seviyor
-Sen çok uğraşınca itici geliyorsun
-Seni kaçırmak istemiyor ama kolay lokma gördüğü için de uğraşmak istemiyor
-Başka seçeneklerin cazip geleceğinden emin değil, bekleyip görmek istiyor.
-Bence sen detaycı, duygusal, kolay, açık sözlü ve dürüstsün. O da düz, gizemli ve karmaşık. Yani uyumlu bir çift değilsiniz. Bu ilişki başlasa bile ilerde üzülürsün.
Sevgiler..
Oyle yapicam. Onu cok sevdigimi biliyorkendini ondan uzak tut. ne cevap ver ne de bir süre görüş. yapma bunları. kısa süre sonra gelmezse bende bir şey bilmiyorum.
bu hep böyledir. kaçan kovalanır. biraz kovalasın . kendine hakim ol
2 kere aradi ac dedi ama acmadim. Whatsapptan engellemedim cunku cidden yuzyuze gelicez bi zaman. Istrr istemez merabalascaz. Cok cocukca olur diye dusundum. Aama instagram konusunda kararsizim:/
Cok guzel acma yazdiklarina cevap verme. İnstagram face heryerden sil. Simdi o yuzsuz yuzsuz hadi bulusalim demeye falan aramistir pislik. anlasin dunya kac bucak. O senin dayanamiycahini geri donycegini dusunuyo. Ama biz onu ters kose yapicaz. Neye ugradigini saairicak. Benim bilgim olmadan hicbisey yapma. arasin dursun mesaj atsin bosver cevap verme. Gor ama cevap verme. Tutusucak tutusucak. Kopek olup gelcek kapinaCIkardim instagramdan. Hadi hayirlisi
Mesajda sey dedim. Istr bizden olmaz falan. Aramizdslaki bu arkadaslik ve ne idugu belirsiz sacma.iliskiyi sonsuza kadar kesin bicimde bitirme.karari aldim dedim. Hoscakal dedim. Cok mu agir konusmusum:/ bi de hic evet boylesi daha oyi demedi. Ben biraz bekleyelim kafamizi dinleyelim demistim sana falab dedi. Tamam senden.habersiz soz✌Cok guzel acma yazdiklarina cevap verme. İnstagram face heryerden sil. Simdi o yuzsuz yuzsuz hadi bulusalim demeye falan aramistir pislik. anlasin dunya kac bucak. O senin dayanamiycahini geri donycegini dusunuyo. Ama biz onu ters kose yapicaz. Neye ugradigini saairicak. Benim bilgim olmadan hicbisey yapma. arasin dursun mesaj atsin bosver cevap verme. Gor ama cevap verme. Tutusucak tutusucak. Kopek olup gelcek kapina
Yok agir degil. Askina bakarsan cok hafif yazmissin. O yuzden de umursamamis. Benim dedigimi aynen yollasan icine oturucekti. İlk soku oyle yasiycakti. Ama sevdiginden yapamadin. Ben sana dedim kaybetmekten korkarsan kaybedersin diye. Benim sana soyledigimi yazman lazimdi kafasi kariscakti. Hic oyle seet bi mesaj atmamis olucaktin cunku daha once. Ama gecti artij. Simdi onumuze bakicaz. Bi gelismede yaz bana. Ben napman gerektigini soyliycem. Var ya erkekleri cozduk artik. Bu sekil davranirsan kiymetli oluyosun. O kudursun orda arasin mesaj atsin. Bi sure sonra aman ne hali varsa gorsun diuip aramayi mesaj atmayi kesicek. Yuzyuze gelince de soguk ol pas verme. Birak arkadaslarin ne var diye sorsun. Ciddi bi tavirla biz bitirdik o yuzden de gornek konusmak istemiyorum de. Baska da bisey deme. Eteafindan senin bunlari soyledigini duyunca bi sok daha yasiycak. Ayip olur mu diye dusunme. De bunlari. Birak herkes anlasin. sen millettennsakladikca cocugun akli basina gelmiycek cunku aa bak sakliyo denekki hala beni seviyo diye dusunucek. Birak sevmesigini sansin gururuna yediremesin bunlari. Hic cekinme kirmaktan. Akli basina gelicek. Sakin onunla ilgili arkadaslaeina tek bi uzuntulu kelime seviyorumlu kelime kullanma. Bitti iste de. Millete ne. O da duysun bunlari soyledigini. İnanamasin. SasirsinMesajda sey dedim. Istr bizden olmaz falan. Aramizdslaki bu arkadaslik ve ne idugu belirsiz sacma.iliskiyi sonsuza kadar kesin bicimde bitirme.karari aldim dedim. Hoscakal dedim. Cok mu agir konusmusum:/ bi de hic evet boylesi daha oyi demedi. Ben biraz bekleyelim kafamizi dinleyelim demistim sana falab dedi. Tamam senden.habersiz soz✌
Tamamdir. Simdi dersteyiz alti bucuga kadar o da amfide. Bakalim neler olucam☺Yok agir degil. Askina bakarsan cok hafif yazmissin. O yuzden de umursamamis. Benim dedigimi aynen yollasan icine oturucekti. İlk soku oyle yasiycakti. Ama sevdiginden yapamadin. Ben sana dedim kaybetmekten korkarsan kaybedersin diye. Benim sana soyledigimi yazman lazimdi kafasi kariscakti. Hic oyle seet bi mesaj atmamis olucaktin cunku daha once. Ama gecti artij. Simdi onumuze bakicaz. Bi gelismede yaz bana. Ben napman gerektigini soyliycem. Var ya erkekleri cozduk artik. Bu sekil davranirsan kiymetli oluyosun. O kudursun orda arasin mesaj atsin. Bi sure sonra aman ne hali varsa gorsun diuip aramayi mesaj atmayi kesicek. Yuzyuze gelince de soguk ol pas verme. Birak arkadaslarin ne var diye sorsun. Ciddi bi tavirla biz bitirdik o yuzden de gornek konusmak istemiyorum de. Baska da bisey deme. Eteafindan senin bunlari soyledigini duyunca bi sok daha yasiycak. Ayip olur mu diye dusunme. De bunlari. Birak herkes anlasin. sen millettennsakladikca cocugun akli basina gelmiycek cunku aa bak sakliyo denekki hala beni seviyo diye dusunucek. Birak sevmesigini sansin gururuna yediremesin bunlari. Hic cekinme kirmaktan. Akli basina gelicek. Sakin onunla ilgili arkadaslaeina tek bi uzuntulu kelime seviyorumlu kelime kullanma. Bitti iste de. Millete ne. O da duysun bunlari soyledigini. İnanamasin. Sasirsin
Hiic pas vermiyosun. Yuzune bile bakma. Neye ugradigini sasirsin. Sana gelip noluyo derse asil sana noluyo biz ayrildik ve aramizda arkadasliga dair bi iliski bile istemiyorum de yoluna devam etTamam
Tamamdir. Simdi dersteyiz alti bucuga kadar o da amfide. Bakalim neler olucam☺
Yok agir degil. Askina bakarsan cok hafif yazmissin. O yuzden de umursamamis. Benim dedigimi aynen yollasan icine oturucekti. İlk soku oyle yasiycakti. Ama sevdiginden yapamadin. Ben sana dedim kaybetmekten korkarsan kaybedersin diye. Benim sana soyledigimi yazman lazimdi kafasi kariscakti. Hic oyle seet bi mesaj atmamis olucaktin cunku daha once. Ama gecti artij. Simdi onumuze bakicaz. Bi gelismede yaz bana. Ben napman gerektigini soyliycem. Var ya erkekleri cozduk artik. Bu sekil davranirsan kiymetli oluyosun. O kudursun orda arasin mesaj atsin. Bi sure sonra aman ne hali varsa gorsun diuip aramayi mesaj atmayi kesicek. Yuzyuze gelince de soguk ol pas verme. Birak arkadaslarin ne var diye sorsun. Ciddi bi tavirla biz bitirdik o yuzden de gornek konusmak istemiyorum de. Baska da bisey deme. Eteafindan senin bunlari soyledigini duyunca bi sok daha yasiycak. Ayip olur mu diye dusunme. De bunlari. Birak herkes anlasin. sen millettennsakladikca cocugun akli basina gelmiycek cunku aa bak sakliyo denekki hala beni seviyo diye dusunucek. Birak sevmesigini sansin gururuna yediremesin bunlari. Hic cekinme kirmaktan. Akli basina gelicek. Sakin onunla ilgili arkadaslaeina tek bi uzuntulu kelime seviyorumlu kelime kullanma. Bitti iste de. Millete ne. O da duysun bunlari soyledigini. İnanamasin. Sasirsin
Az once amfiden ben onde o arkada ciktik. Hic suratına bile bakmadim ki biz asla boyle yapmazdik selam verirdik mutlaka ben dil cikarirdim o gozlerini sasi yapardi falan. Hic suratına bile bakmadim. Derste onun olduvu yere bile dondurmedim kafamiHiic pas vermiyosun. Yuzune bile bakma. Neye ugradigini sasirsin. Sana gelip noluyo derse asil sana noluyo biz ayrildik ve aramizda arkadasliga dair bi iliski bile istemiyorum de yoluna devam et
Oooh cok iyi yapmissin valla. Hayatinin sokunu yasasin. Anlasin bi kizla oyun olmiycagini. Var ya dediklerim bir bit olmazsa gel yuzume tukur. Bu kadar da eminim. Ben burda nickimi serefsizim yapcam valla bak. O cocu ksenin pesinden kosucak kosucak kopek olcak. basta onemsemiycek bu seni daha cok uzebilir. Ama sonra cok pis umruna dusuceksin. Seni dusunmekten uyuyamiycak. Uyuyamadikca sana saricakAz once amfiden ben onde o arkada ciktik. Hic suratına bile bakmadim ki biz asla boyle yapmazdik selam verirdik mutlaka ben dil cikarirdim o gozlerini sasi yapardi falan. Hic suratına bile bakmadim. Derste onun olduvu yere bile dondurmedim kafami
Bakalim hayirlisi olsun. Istemiyo değilim aslinda boyle olmasini ama ben cok uzuuldum cok kirildim. Cok emek verdim. Sevgimi hic saklamadim. Sevgi saklanmaz dedim ama oyle olmuyomus. Tenefusteyiz de az once arkadasi aradi onunla da cok iyiyiz ben. Telefonu actim tam cimiyodum amfiden gozgoze geldik bu da giriyomus. Sonra telefonla konusurken bu da biriyle konusuyodu heralde cikti amfiden. Ben bitirdim konuşmamı iceri giryodum bu da biriyle konusuyodu hic bakmadim yuzune. Arkadasi da kararlar alinmis artik birlikte takilaniycaz mi falan dedi. Aynen oyle dedim hani yanyana gelmek istemiyorum dedimm. En basindan vermem karari simdi verdim artik yolumuza bakicaz dedim. Yanima gelmiycek misin simdi okula gelicem dedi arkadasi. Yok dedim hani yabanilik yapmam karsilasirsak selam veririm ama karsilasmamak tercihim artik dedim. O da bi gecede kararını ne degistirdo böylesine merak etmiyo değilim dedi. Ben de böyle olmasi gerekiyordu dedimOooh cok iyi yapmissin valla. Hayatinin sokunu yasasin. Anlasin bi kizla oyun olmiycagini. Var ya dediklerim bir bit olmazsa gel yuzume tukur. Bu kadar da eminim. Ben burda nickimi serefsizim yapcam valla bak. O cocu ksenin pesinden kosucak kosucak kopek olcak. basta onemsemiycek bu seni daha cok uzebilir. Ama sonra cok pis umruna dusuceksin. Seni dusunmekten uyuyamiycak. Uyuyamadikca sana saricak
gelir geliir sen hiç merak etme. senin yapman gereken tek şey sessizce köşene çekilip kararlı olman. sakın sevgiden bahsetme ona. eğer senin için gerçekten bittiğini hissederse sana dönecektir muhakkakOyle yapicam. Onu cok sevdigimi biliyor
Dun ayrilik mesajinda sevgiden bahsetmedim hic. Boyle bir iliski istemiyorum. Aramızdaki bu ne arkadaslik ne de ne idugu belirsiz iliskiyi sonsuza kadar kesin bir sekikde bitirme karari aldim dedim. Sanmiyorum gelmez bunu dedikten sonra gelmeyebilir yani
Bi de gunduz whatsapptan msj atmistim guzel br seyler yazmistim. Ayrilik konuzmasini yaptiktan sonra gormus onlari. Icine oturmus mudur acaba:gelir geliir sen hiç merak etme. senin yapman gereken tek şey sessizce köşene çekilip kararlı olman. sakın sevgiden bahsetme ona. eğer senin için gerçekten bittiğini hissederse sana dönecektir muhakkak
Yorumun ne:)Heyecanla takip ediyorum konunuzu :))
Oh cok iyi demissin. Bugun duyar senjnkisenjnki, arkadasina soyledigin seyleri. Biraz cani yansin. Cok guzel konusmussun valla. Onu adam etmek icin biraz uzmek gerek. Cani yansin ki ogrensin senin kiymetini. Aferin kizBakalim hayirlisi olsun. Istemiyo değilim aslinda boyle olmasini ama ben cok uzuuldum cok kirildim. Cok emek verdim. Sevgimi hic saklamadim. Sevgi saklanmaz dedim ama oyle olmuyomus. Tenefusteyiz de az once arkadasi aradi onunla da cok iyiyiz ben. Telefonu actim tam cimiyodum amfiden gozgoze geldik bu da giriyomus. Sonra telefonla konusurken bu da biriyle konusuyodu heralde cikti amfiden. Ben bitirdim konuşmamı iceri giryodum bu da biriyle konusuyodu hic bakmadim yuzune. Arkadasi da kararlar alinmis artik birlikte takilaniycaz mi falan dedi. Aynen oyle dedim hani yanyana gelmek istemiyorum dedimm. En basindan vermem karari simdi verdim artik yolumuza bakicaz dedim. Yanima gelmiycek misin simdi okula gelicem dedi arkadasi. Yok dedim hani yabanilik yapmam karsilasirsak selam veririm ama karsilasmamak tercihim artik dedim. O da bi gecede kararını ne degistirdo böylesine merak etmiyo değilim dedi. Ben de böyle olmasi gerekiyordu dedim
Kime mesaja attiin. Whatsapp durumunu mu degistirdin anlamadimBi de gunduz whatsapptan msj atmistim guzel br seyler yazmistim. Ayrilik konuzmasini yaptiktan sonra gormus onlari. Icine oturmus mudur acaba:
Dun gündüz atmistim konustuktan sonra. Mobil verisini acmamisti. Insan bi acar bakar ben msj atmis miyim diye. Sonra aradi iste bu senin arkadasin mantikli kiz bu deneme suresinin kotu de sonuclanabilecegini gormus falan dedi benim kayislar koptu tabi. Ki ben saat 9 gibi msj atmistim whaysaplina bak diye. Cunku guzel seyler yazmistim. Beyefendi ayrilik nesaji sonrasi tutustu da bakti mesaja. O güzel seyleri sonradan gordu. Ben zor durumdasin yaninda olucam hep falan demistim.Kime mesaja attiin. Whatsapp durumunu mu degistirdin anlamadim
Salak cocuk yaa. Yazma diye whatsappa da bakmiyo pislik. Ama artik whatsapptan cikmiycak. Surekli cevrimici ol. Kiskansin bu kiz niye surekli whatsappta desin. Whatsapoa girmeyen adam bak gor muptelasi olucakDun gündüz atmistim konustuktan sonra. Mobil verisini acmamisti. Insan bi acar bakar ben msj atmis miyim diye. Sonra aradi iste bu senin arkadasin mantikli kiz bu deneme suresinin kotu de sonuclanabilecegini gormus falan dedi benim kayislar koptu tabi. Ki ben saat 9 gibi msj atmistim whaysaplina bak diye. Cunku guzel seyler yazmistim. Beyefendi ayrilik nesaji sonrasi tutustu da bakti mesaja. O güzel seyleri sonradan gordu. Ben zor durumdasin yaninda olucam hep falan demistim.