Şampuan ve Saç Kremleri Yine yeni yeniden yardım istiyorum :(( Yağlı saçlarrrrrrr

Brcmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
72
10
34
Kızlar bıktım bıktım bıktım... Saçımın yağlı olmasından da cildimin yağlı olmasından da. Yıkadığım günün ertesi sanki aylardır yıkamamışım gib oluyor. Kuru saçlara o kadar özeniyorum ki. Geçenlerde cildiyeye gittim yağ sorunum için aknetrent verdi doktor ama ailem kullanmamı istemiyor. Ama ben her gün saçımı yıkamaktan çok yoruldum. En son pantene aqua light denedim. Tresandan sonra saçlarıma iyi geldi, yumuşattı ama yağ sorununa bir yardımı dokunmadı. Bunun için tekra bitkisel şampuana dönmek istiyorum. İki gündür nerdeyse yağlı saçlarla ilgili bütün yazılanları okudum ama karar veremiyorum bir türlü. Pahalı olanlar var ama o kadar para veremem. Hem bi de iyi çıkmazsa. En son otacıyla down under naturals nude ve yves rocher arasında kaldım. Down underın yağlı saçlar için olanı yok galiba hangisini alacağım? Otacının da üzerinde normal ve yağlı saçlar yazıyor. İki farklı saç için aynı şampuan nasıl olur bilemedim. Yves rocherı da dün şans eseri gördüm. Yardım edin lütfen... Biraz uzun oldu ama umarım okuyup cevap yazarsınız. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler.

Bende aynı sorundan müzdaribim senin gibi bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ki hiçbir şampuan bu soruna çözüm değil bende çok denedim tresan nude aklına ne gelirse yani çözümü şampuanlarda aramayı bırak tatlım yoksa böyle üzülürsün bunun tek çözümü yıkamamak eğer evdeysen çoğunlukla banyo süreni uzatabildiğin kadar uzat 3-4 gün falan ama dışarı çıkmak zorundaysan bi kuru şampuan edin bir gün saçını yıkarsın öyle kullanırsın ertesi gün kuru şampuanla idare edersin diğer gün yıkarsın saçını böylece yağlanma süren uzar tek çözüm bu inan.. Bu arada saçını da sabahları yıkamanı öneririm çünkü hem gece yağ bezleri daha fazla çalışıyo hemde gün boyu temiz saçların olur sabah yıkarsan

Son düzenleme:

Ben de öyle yapmaya başladım canım. Okul tatil olunca iki günde bir yıkamaya başladım umarım işe yarar. Çünkü okul zamanı çok yorucu oluyo her gün yıkamak. Sabahları yıkamak daha zor yoksa gerçekten daha iyi oluyo bazen derslerim ögleden sonra olunca sabah yıkıyorum ama erken olduğunda zor oluyo. Kuru şampuan olarak da elidor almıstım zaten ama bitmek üzere ve tekrar onu almak istemiyorum. Önerebilecegin var mı bi tane?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Batiste yi çok övüyorlar ama kullanmadım ben doğrusu.. Bence evdeysen 2 günde bir yıkama daha fazla arayı aç 4 günde falan yıka yazın insan hergün duş gereği duyuyo ama saçlarını topla ve hiç ıslatma 3 ayın sonunda okul açılıncada kadar ancak gün aşırıya çekebilirsin o inatla yağlansın sen inatla 4 günden aşağı yıkama 3 ayın sonunda eminim faydasını göreceksin :)

Şimdilik 2 gün bile fazla geliyo denemeye çalışırım. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…