• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine,yeni,yeniden...85 kilocuk bir kız.

sabah-öğlen(12.30)

yarım tahıllı simit
2 küp süzme peynir
salatalık

ara:
1 avuç antep fıstığı (cıss)
5-6 tane soslu fıstık (cıssss)

akşam:
yağsız haşlanmış makarna,baharatlı yoğurtla beraber

selam kızlar
haftasonu fena değildi
bu sabah: rutin 2kk peynir,1 zeytin2 ceviz,domates salatalık biber yeşillik bol bolll,bir de 3ü1 arada mağlesef
öğlen:1,5 kase etli şehriye çorbası,aktivia yoğurt,domates salatalık biber ve meyve bolbol,mağlesef bir 3ü 1 arada
16:00 yemeği bırakıyorum

sabah:1 avuç kadar tulum peyniri,2 ceviz,meyve tabağı ve domates salatalık yedim,aa birde bir kaseden az dövme pilavı
arada 1 3ü1 arada
öğlen:1 kase dövme pilavı,aktivia yoğurt,1 porsiyon menemen gibi bir şey yapıp yedim
16:00 yemek yemek bırakıldı

sabah:1 avuç kadar tulum peyniri,2 ceviz,meyve tabağı ve domates salatalık yedim,aa birde bir kaseden az dövme pilavı
arada 1 3ü1 arada
öğlen:1 kase dövme pilavı,aktivia yoğurt,1 porsiyon menemen gibi bir şey yapıp yedim
16:00 yemek yemek bırakıldı
saat 4te yemek yemeyi nasıl bırakıyorsun canım acıkmıyormusun o_O

sabah-öğlen(12.30)

yarım tahıllı simit
2 küp süzme peynir
salatalık

ara:
1 avuç antep fıstığı (cıss)
5-6 tane soslu fıstık (cıssss)

akşam:
yağsız haşlanmış makarna,baharatlı yoğurtla beraber
16 günde 6 kilomu verdin cnm ben yanlismi hesapliyorm:110:

Ayy günlerdir yazamıyorum cenazemiz oldu ardından benim üni başladı falan derken hem diyet gitti hem de günlüğüm...
Ama kilo almadım 79 kgyum şuan olabildiğince yapmaya çalışıcam pek mümkün olmuyo evde olmayınca ama en azından denicem canlarımm

aylar sonra geri dönüşş
güncel kilom:72,5
şükürler olsun burayı bıraktıktan sonra da yavaş da olsa kilo vermeye devam etmişim:halay:

15 eylül hedefim: 68 kg
verilmesi gereken:4,5 kg
süre: 8 hafta

duraklama dönemine girmek :((
kaç haftadır 71.1-71.5 arası gidip geliyorum üstüne de çıkmıyorum ama 71den de inemiyorum bi türlü :(
şok diyet mi yapsam ki

Back
X