- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi tavsanbidik
şimdi 1 yumurta daha yedim
birazdan 1 kaşık et sote yerim
bugunluk bukadarrr
birazdan 1 kaşık et sote yerim
bugunluk bukadarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 ayda 13 kilo fazla değil aslındaarada ödülde olmalı yoksa insan hep diyetteyim psikolojisiyle bi süre sonra her şeyden yemek istiyor :) Bende geçen sene diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim evlenmeden önce 6 ayda 13 kg vermiştim ama evlendikten sonra 6 kilo aldım yaşam stiline dönüştüremedim Şimdi tekrar kendim yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım.Sizin günlüğünüzü görünce motive oldum biraz daha :)
arada ödülde olmalı yoksa insan hep diyetteyim psikolojisiyle bi süre sonra her şeyden yemek istiyor :) Bende geçen sene diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim evlenmeden önce 6 ayda 13 kg vermiştim ama evlendikten sonra 6 kilo aldım yaşam stiline dönüştüremedim Şimdi tekrar kendim yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım.Sizin günlüğünüzü görünce motive oldum biraz daha :)
6 ayda 13 kilo fazla değil aslında
evlenince herkes kilo alıyor,dediğiniz gibi diyete girmemeli, yaşam stilimizi değiştirmeliyiz, mesela sıfır seker sıfır un
kaçamaklar insanın günlerce olan emeklerinin boşa gitmesi demek; bundan olmamalı; olduysa da vicdan azabı çekmeli bence
bundan sonra tavizsiz gidersek veririz inşallahmangal yaptığımız günden dolayı +300 grdı ama 100 gramını vermişim poff,bir an önce şu geri kalanı da fazlasını da veriyim
bundan sonra tavizsiz gidersek veririz inşallah
Evet gerçekten emekler boşa gidiyor.şimdi ara öğünlerime,suyuma,yeşilçayıma,porsiyonlarıma dikkat ediyorum.Kaçamak yapmıyorum en azından daha hak etmedim 1 kg verebildim :) Yaşam stiline dönüştürmek için uğraşıyorum artık :)6 ayda 13 kilo fazla değil aslında
evlenince herkes kilo alıyor,dediğiniz gibi diyete girmemeli, yaşam stilimizi değiştirmeliyiz, mesela sıfır seker sıfır un
kaçamaklar insanın günlerce olan emeklerinin boşa gitmesi demek; bundan olmamalı; olduysa da vicdan azabı çekmeli bence
bende şehir dışında olacağım haftasonu ve taviz vermek yok, bi kere taviz verince gerisi geliyor :) Size de hafif haftasonları, afiyet olsun formda tutsun hepsi inşalah :)15:00 yemeği bıraktım
sabah kahvaltı rutin
öğlen biber dolması,biraz fazla yedim ama iki öğün ve 15te yemeği bıraktım
yarın inşallah 100gram da olsa az cıkarım tartıda
bu arada haftasonu yokum,şehir dışındayım
hafif haftasonları:)))
asla taviz yokkkk