• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine,yeni,yeniden...85 kilocuk bir kız.

sabah, 2kk tulum peyniri, domatesli yumurta,1 zeytin,3 ceviz, biber salatalık domates, yeşillik boll
sağlam kahvaltıyla güne basladık

Bugünün menüsünü yazamıyorummm çünkü ailemle mangaldaydık ve neler yedim neler... yarına 1-2 kg artıda başlıcam o kesin. poff pişman mıyım değilim ama o kadar abartmasam da iyiydi

arada ödülde olmalı yoksa insan hep diyetteyim psikolojisiyle bi süre sonra her şeyden yemek istiyor :) Bende geçen sene diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim evlenmeden önce 6 ayda 13 kg vermiştim ama evlendikten sonra 6 kilo aldım yaşam stiline dönüştüremedim:( Şimdi tekrar kendim yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım.Sizin günlüğünüzü görünce motive oldum biraz daha :)

arada ödülde olmalı yoksa insan hep diyetteyim psikolojisiyle bi süre sonra her şeyden yemek istiyor :) Bende geçen sene diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim evlenmeden önce 6 ayda 13 kg vermiştim ama evlendikten sonra 6 kilo aldım yaşam stiline dönüştüremedim:KK43: Şimdi tekrar kendim yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım.Sizin günlüğünüzü görünce motive oldum biraz daha :)
6 ayda 13 kilo fazla değil aslında
evlenince herkes kilo alıyor,dediğiniz gibi diyete girmemeli, yaşam stilimizi değiştirmeliyiz, mesela sıfır seker sıfır un
kaçamaklar insanın günlerce olan emeklerinin boşa gitmesi demek; bundan olmamalı; olduysa da vicdan azabı çekmeli bence:KK62:

arada ödülde olmalı yoksa insan hep diyetteyim psikolojisiyle bi süre sonra her şeyden yemek istiyor :) Bende geçen sene diyetisyen eşliğinde kilo vermiştim evlenmeden önce 6 ayda 13 kg vermiştim ama evlendikten sonra 6 kilo aldım yaşam stiline dönüştüremedim:KK43: Şimdi tekrar kendim yediklerime dikkat etmeye başladım ama bakalım.Sizin günlüğünüzü görünce motive oldum biraz daha :)

6 kiloyu ve daha fazlasını da verirsiniz inşşallah beraber böyle motive oluyoruz işte sevindim günlüğümle motive olmanıza :)

evlenince herkes kilo alıyor,dediğiniz gibi diyete girmemeli, yaşam stilimizi değiştirmeliyiz, mesela sıfır seker sıfır un
kaçamaklar insanın günlerce olan emeklerinin boşa gitmesi demek; bundan olmamalı; olduysa da vicdan azabı çekmeli bence:KK62:

çekiyorum hem de nası :(

bu sabaah detox çayı içildi

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğdaylı kızarmış ekmek
1 küp süzme peynir
domates salatalık
şekersiz çay

öğlen:
3 küçük biber dolması
light yoğurt

akşam:
tavuklu salata
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık sebzeli pilav (cıssss :KK12:)

akşam hamburger yedim
eşim yemek istemişti
ben yemeyeceğim dedim dedim ama en sonunda yedim ama bu son !!!! artık taviz yok
off hemen kiloya yansıdı yaa

sabah utanarak söylüyorum 3ü 1 arada kahve, ve cok tahıllı 1 küçük tost

mangal yaptığımız günden dolayı +300 grdı ama 100 gramını vermişim poff,bir an önce şu geri kalanı da fazlasını da veriyim

15:00 yemeği bıraktım
sabah kahvaltı rutin
öğlen biber dolması,biraz fazla yedim ama iki öğün ve 15te yemeği bıraktım
yarın inşallah 100gram da olsa az cıkarım tartıda
bu arada haftasonu yokum,şehir dışındayım
hafif haftasonları:)))
asla taviz yokkkk

Evet gerçekten emekler boşa gidiyor.şimdi ara öğünlerime,suyuma,yeşilçayıma,porsiyonlarıma dikkat ediyorum.Kaçamak yapmıyorum en azından daha hak etmedim 1 kg verebildim :) Yaşam stiline dönüştürmek için uğraşıyorum artık :)

15:00 yemeği bıraktım
sabah kahvaltı rutin
öğlen biber dolması,biraz fazla yedim ama iki öğün ve 15te yemeği bıraktım
yarın inşallah 100gram da olsa az cıkarım tartıda
bu arada haftasonu yokum,şehir dışındayım
hafif haftasonları:)))
asla taviz yokkkk
bende şehir dışında olacağım haftasonu ve taviz vermek yok, bi kere taviz verince gerisi geliyor :) Size de hafif haftasonları, afiyet olsun formda tutsun hepsi inşalah :)

Back
X