• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Yaz geldi, Trkiye geliyoruz !!!

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
evet arkadaslar yine bir yil gecti ve izinlerimizi kullanma sirasi geldikaydirigubbakcemile4
7. ayin 3 ünde cocuklar karneleri aliyor ve 5 i yada 6 sinda yola cikiyoruzgamyoncuiremsu

tabiiki yine bir macera yeni bir heyacan dolu arabayla izin stresi basliycak

olsun diyorum , en önemlisi türkiyenin kokusunu alacagiz özlem giderecegizturkbayragi

simdiden izin hazirliklari yapanlara kolay gelsin ve hayirli yolculuklar dilerim:1hug:

bizde 7, ayin 8.inde yola cikiyoruz ama biz ucakla gidiyoruz.gecen sene izine gitmedigim icin acaip bir özlemim artmis durumda.allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasip etsin gurbetcilerimize.

bizde 7, ayin 8.inde yola cikiyoruz ama biz ucakla gidiyoruz.gecen sene izine gitmedigim icin acaip bir özlemim artmis durumda.allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasip etsin gurbetcilerimize.

Amin canim , sizede hayirli yolculuklara.s.

tüm izine gidecek arkadaslara hayirli yolculuklar diliyorum...
bizde Allah izin verirse 9 temmuzda ucuyoruz,cok mutluyum cokkkkk

Allah sag saglim gidip gelmeyi nasil etsin bize bu sene izin yok mafoldumben seneye ins bizde Allah nasip ederse arabayla gitcez

hayırlı yolculuklar nasip etsin canım,türküyedede umduğunuz,dilediğiniz bir tattil yaşarsınız ,özlemlerinizi gideririsiniz inşalaaahhh

hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz

Hayırlı yolculuklar şimdiden Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin işallah bütün herkese :Saruboceq:

hoş geldinnnnnnn canımmmm sefalarr getirdinnnnnnnnn:)

Sag selim gitmeyi gelmeyi nasip etsin rabbim insallah cumlenize, annemlere de insallah, annemlerde temmuz 3 de yola cikiolar, gecen sene dogum yaptigim icin gidemedim, bu sene borcumuz oldugu kayinpederim vefat etti onun icn borclandik saglik olsun, helal olsun, onun icin gidemiyoruz, icim agliyor ama napalim, esim yavrularim yanimda olsun onemlisi, o, annemlerde sag selim gidip gelsinler, baska bi sey istemem,
saglicakla gdin gelin canim, benim yerime de cek Turkiye'nin kokusunu icine emi !!!

sevincini cok iyi anliyorum bizde insallah 1 agustos gibi yola cikicaz ..
gercekten cok zor insanin ülkesinden ayri kalmasi heleki orda dogup büyümüsse :çok üzgünüm:
sonunda yilin bekledigimiz bölümü geliyo :) turkbayragi

Back