Ben üç senedir evliyim ,evlendiğimiz ilk hafta başladık biz bu tartışmalara hala da devam ediyoruz, ve misafir çağırınca evde bırakıp dışarı mı çıkip yatma saatine eve geldim,kalktım ailemin yanına gittim,gelenlere tavirmi yapmadım eşimi yatağa mı almadım günlerce yüzüne mı bakmadım.. hepsini yaptım ama yok yani öyle tembihlemekle falan olmuyor. Adam aşırı şekilde bir aile akraba icicelik gelsinler yatsınlar günlerce kalsinlar bu kafada . Daha yeni yeni bana hak veriyor böyle şeylerin aslında normal olmadığını anlıyor.Bazen buradaki kadınları anlamıyorum. Türk milletiyiz. Eşiniz bir kez misafiri kabul etmişse nasıl aranıp otele yerleş vs denir?
Eşiniz hatalı diyeceğim ama başta benim kocam olmak üzere pek çok erkek eşine danışmayı unutabiliyor. Ama iyi tembihlenmemişse.
Mesela evlenmeden eşime dedim ki elin adamı gelip evime kalamaz ben kabul edemem kendi erkek kuzenim de olsa kabullenemem gelemem. Çok şükür 2 yıldır evliyim hiçbir tek erkek evime gelip kalmış değil (Aile ve bayan akrabalar kaldı sorun değil).
Ama eşimin hep hayali arkadaşlarını çaya vs çağırmaktı ben de tamam dedim şimdi bazen tek tatil günümüzde bile çağrıyor üzülmesin diye susuyorum bazen de çemkiriyorum.
Olay şu iyice tembihlemelisiniz. Kınamalısınız. Kafa ütülemelisiniz. Öyle çok konuşun ki artık bu konu hakkında bir kelime duyamayacak hale gelince daha da yapmaz.
Ya ben bunca yıldır anlatmayı beceremedim,ya da eşim kalın kafalı anlamıyor..