- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
Oha yaa oha yaaaArkadaşlar ben ne yaparsam yapayim bu durum değişmiyor, kafayı yicem yakında..
Bu sabah Esimin bir erkek akrabası aradı ve çarşambadan pazara kadar misafir edebilir mısınız diye sordu, benim esimde tabi bana sormadan tamam dedi, çok kızdım tabi ki ama hayır diyebileceğim bir akrabam değildi diyor.
Bu adam evli 40 li yaşlarında,konuşmasını bile bilmeyen , espri yaptığını düşünüp yaşına uygun olmayan hareketler sergileyen bir adam. Tanıdığım ilk andan itibaren hiç hoşlanmadım tavırlarından .
Zaten 20 aylık bir oğlum var yine hamileyim ve ilk haftalarimdayim ,gunlerim çok zor geciyor, ve kaç gün boyunca yatılı misafir ağırlamak zorundayım ,eşime anlatıyorum beni anlayissizlikla suçluyor ,ben büyütüyor musum falan.
Eşimin bu aralar işten sonra katılması gereken toplantıları var akşam en erken 9 da eve gelebiliyor ,eşime dedim bu adama söyle senden önce kalkıp eve sakin gelmesin,sabah seninle 8 de çıkar akşam seninle 9 da girer..
Bana dediği ben söylerim ama o anlar mı bilmiyorum,en iyisi askim sen çocuğu al annenlere git,pazara kadar kal,pazar gelir alırım ,annesi hastalandi falan derim , kafayı yicem ya annem sanki yan apartmanda oturuyor,400 km ötedeki bir şehire gitmemden bahsediyor ,mide bulantisindan evden çıkamıyorum adamın bulduğu yola bakin,müsait değiliz demek yerine ,sırf biri evimize gelecek diye,küçücük çocukla yollarda perişan olucam ya.
Artık gerçekten hiç gelmeyecekleri bir şehir bulup oraya tayin istemeyi düşünüyorum. Belki bu şekilde eşimin sülalesinden kurtulabilirim, artik sinirlerim kaldırmıyor bu durumu ya,nasıl bı hata yaptım da böyle bir aileye gelin oldum ben.
Kızlar karışık yazdıysam kusura bakmayin,o kadar canım sıkkın ve sinirliyim ki ..
bana bır yol gösterin lütfen
Bilmem ne ticaret odasının uyesiymis toplantılarına katilcakmis. Pazara kadar devam edecekmis. Cuma cumartesi sahur var iftar var ,bilmiyorum napacagimi.Ne işi varmış o kadar gün kalmasını gerektirecek
Kesinlikle öyle,ben böyle bir durumda eşimin kimseye yük olmasını istemem,gider bulur kalacak bir yer ,her yer otel ve misafirhane dolu. Ama diyorum ya çok çok rahat insanlar. Böyle şeyleri akıl etmek düşünceli insan işi..Bu gelen adamın karısında da akıl yok bence.Benim eşim bu şekilde gidip akrabasında kalacak olsa " kadın hamile birde ufak bebeği var misafirle mi ugraşacak 1 gece olsa tamam.Madem öyle git otelde kal" derim kocama. Ayrıca o kadında eşinin sizinle gec saate kadar yalnız kalmasından en az sizin kadar rahatsız olmalı ama anlattıklarınıza bakarsak bunlar çok rahat insanlar.
Ben her zaman söylemem gerekeni söylüyorum artık son gelenlerede normal bile davranmiyorum ama yine de olmuyor ,benden mı kaynaklanıyor bilmiyorum,bu yüzden senden ayrılmayı bile düşünüyor,iki cocugumuz var diye düşünme ,bu şekilde benim psikolojim bozulcak zaten, ne kadar iyi annelik yapabilecem ki onlara hiç değilse kafam rahat olur diyorum. O anlarda hak veriyor alttan alıyor. Yapmam etmemler başlıyor ama maalesef sonra yine bir bahaneyle karşıma çıkıyorya Allah askina bikere de agirliginizi koyun istemiyorum diye. esindeki bu me rahatlk da adamla karisini ewde yalnz birkck. hamile halnle sana is yaptrtip yorck. rahatini kacirip 400 km oteye git dicek. yemn ederm tepem atiyo. adam sen gel agirla misafirini o zaman et hizmetni. sinir oluyrm. lutfen izin vermeyn
Çok şanslısın..Eşin düşüncesizmiş.Benim eşim kayınpederimi bile kabul etmiyor.Babamın işi yok seninle gündüz aynı evde diyerek.Sana sormasına bile gerek yok.Kabul etmemesi lazımdı.