Sizinde düşüncenize saygı duyuyorum ama eşim eve geç geliyor ve adamın akşam 9,10 a kadar işinin sürmesi mümkün değil. Yani haliyle eve gelmek isteyecek ki gelmese bile hamileyim,beş saatlik bir yolu kalkıp su an gidebilecek durumda değilim ve bu bizim evde sürekli tekrarlanan bir şey her defasında bir yere gitmem gerekiyor öyleyse.Sonuçta akrabası ve o ilde bir tek siz varsanız kabul edemem diyemez ki yani haftalarca kalmayacak sonuçta ve biri ş için geliyordur mutlaka evde oturmaya neden gelsin elbette ki gündüz tüm gün sizinle oturmaz ne işi var sizinle yani. Alt tarafı 3-4 gün. Demiş annene git istersen diye gitseydiniz siz 1 hafta kalırdınız annenizde.
Eşim halimi görüyor sadece ogluma bişeyler yapıp yediriyorum biz ya dışardan söylüyoruz ya da kahvaltilikla gecistiriyoruz ,eşim bu halimi görüyor ama adama musaitiz gel kal diyor bir gece olsa yine anlicam ,artık benim düşüp bayilmam hastaneye yatmam lazım heralde eşimin geleni geri çevirmesi müsait değiliz eşim rahatsız demesi için heralde.
Kıskanma konusunda da kıskanıyor güya,o yüzden sen evde kalma anneme git,ya da yatarsın oda dan cikmazsin diyor,ne harika çözümler dimi ama ..
Haklısınız aslında,oncekilerde de hep tamam son dedi ve ben baristim konuştum .yeterince dersini almamış demekki .şimdide yine idare et. Bu son yemin ederim bir daha olmayacak kesinlikle .. artık tamam dedim şimdi nasıl söylerim diyor. Son bir şans versem mı yoksa dediğiniz gibi mı yapsam. . Çok fazla strese de sokmak istemiyorum kendimi, eşimle tartistikca karnıma ağrılar giriyor zaten iyi değilim.
Diğer konularını da oku bence canım. . Bunların ev resmen otel.. dıdısının dıdısı bile geliyor..Bazen buradaki kadınları anlamıyorum. Türk milletiyiz. Eşiniz bir kez misafiri kabul etmişse nasıl aranıp otele yerleş vs denir?
Eşiniz hatalı diyeceğim ama başta benim kocam olmak üzere pek çok erkek eşine danışmayı unutabiliyor. Ama iyi tembihlenmemişse.
Mesela evlenmeden eşime dedim ki elin adamı gelip evime kalamaz ben kabul edemem kendi erkek kuzenim de olsa kabullenemem gelemem. Çok şükür 2 yıldır evliyim hiçbir tek erkek evime gelip kalmış değil (Aile ve bayan akrabalar kaldı sorun değil).
Ama eşimin hep hayali arkadaşlarını çaya vs çağırmaktı ben de tamam dedim şimdi bazen tek tatil günümüzde bile çağrıyor üzülmesin diye susuyorum bazen de çemkiriyorum.
Olay şu iyice tembihlemelisiniz. Kınamalısınız. Kafa ütülemelisiniz. Öyle çok konuşun ki artık bu konu hakkında bir kelime duyamayacak hale gelince daha da yapmaz.
Olur kocası hayır demeyi bilmiyorsa millet nişanını kınasını bile evlerinde yapar. Önce hayır demeyi öğrenmeli adam.Diğer konularını da oku bence canım. . Bunların ev resmen otel.. dıdısının dıdısı bile geliyor..