Yine yatılı misafir

Ya valla üzüldüm eşin başkalarına karşı düşünceli iyi olacağım derken seni neden üzüyor ki... Oysa en kıymetlisi sen olmalısın.

Bir de Ankara yani o kadar çok tertemiz uygun misafirhaneler var ki hatta seni annene postalayana kadar alsın akrabasını onunla misafirhanede kalsın.

Tartışıyoruz bana hak verdigini söylüyor ama ayıp olur diyor,ben diretincede bunlar benim ailem napabilirim böyle kabul edicez diyor .
Ailesi dediği teyzesinin oğlu,bir başka zaman halasının kocasi,boyle uzayıp gidiyor..onlar ailesi de ben neyiyim acaba
Bekar evi gibi ,evimize giren çıkan belli değil.

Eşine burdan gıcık oldum hamile olmasan bile koca adamın tek başına evinizde ne işi var allah aşkına gitsin otelde kalsın. Adam düşüncesiz eşin daha da düşüncesiz

Ben aslında ne anneme gitmek istiyorum ne de otele,çünkü öyle olursa anahtarı verecek adama,adam sabah kaçta isterse çıkıp ,işlerini halledip kafasına göre eve gelecek. Bu da beni rahatsız ediyor. Ama değil bu adama hizmet etmek yanında oturup kalkmak bile istemiyorum ,bu yüzden gitmek zorunda kalacağım sanırım.

Eşine burdan gıcık oldum hamile olmasan bile koca adamın tek başına evinizde ne işi var allah aşkına gitsin otelde kalsın. Adam düşüncesiz eşin daha da düşüncesiz
Öyle maalesef. Onların sülalede bu çok normal .eşimde biz evlenene kadar normal görüyordu böyle görmüş çünkü. Bütün gelinleri akraba ,teyze kızı hala kızı en uzağı aynı köyden kızlar.bu yüzden kimse kimseyi aramadan gider kalır koloni gibi yaşarlar falan . Benim yabancı bı gelin oldugumu algilayamiyorlar,bunlardan rahatsız olacağımı dusunemiyorlar
. Eşimde gereken tepkiyi göstermiyor tabi o yüzden tepemize çıktılar.

Siz niye evden gidiyorsunuz ki
Orası sizin eviniz , istemediğiniz kişiler gelemez , evden ayrılmayın

Anneniz hatta hayattaysa babanız arasın ; benim kızın sizin sülalenizin hizmetçisi değil orası onun yuvası otel değil desin
Neden senin akrabaların için benim kızım hem karnında hem kucağında iki bebeyle 400 km yol gelecekmiş desin
Laf arsızı değilse anlar herhalde
Kilidi değiştir otur evde olmadı kalsınlar sap gibi kapıda

geçen sefer için de son denmişti
bu devran böyle gider suç ailede değil eşinizde
siz de söylediklerinizin arkasında duran biri olmadığınız için sözler havada kalıyor eşiniz de umursamıyor

Valla canım benim eşim de sever sayar akrabalarına bağlıdır da. Bi keresinde teyzesinin kızı aradı bi keresinde de halasının kocası, 1 gece kalmak için konuştular o da tabi buyrun gelin deyip kapattıktan sonra bana hiçbir şey sormadan misafirhane baktı. Enistesiyle kendisi de kaldı hatta beni hiç rahatsız etmedi sağolsun çünkü biliyor 1 gece bile olsa rahatsız olurum ve Ankara çok merkezi olduğu için her gelene dayanamam yani. Anne baba kardeşlerden başkasını yatılı kabul edemem. Ayıp olacak bir durum yok 5 gece başkasının evinde kalmak ayıp olur asıl.

Ben bu kadar geniş koca görmedim. Adam sana saldırsa olsun aşkım misafir o diyecek.
Tek adam misafir olarak kabul edilir mi ya. Bir de misafir rahat etsin diye hamile çocuklu kadın yollarda rezil edilir mi?
Ama suç sizde
Siz eğer o adam bu evden içeriye adımını atarsa yüzümü göremezsin diyip resti çekin.

Eşin adamı otele yerlestırsın
Cok dusuncesız bırı
Ben olsam eşimin en sevdıgı gomlegıne kusardım sanırım

Eşim halimi görüyor sadece ogluma bişeyler yapıp yediriyorum biz ya dışardan söylüyoruz ya da kahvaltilikla gecistiriyoruz ,eşim bu halimi görüyor ama adama musaitiz gel kal diyor bir gece olsa yine anlicam ,artık benim düşüp bayilmam hastaneye yatmam lazım heralde eşimin geleni geri çevirmesi müsait değiliz eşim rahatsız demesi için heralde.
Kıskanma konusunda da kıskanıyor güya,o yüzden sen evde kalma anneme git,ya da yatarsın oda dan cikmazsin diyor,ne harika çözümler dimi ama ..

Hamileliğin ilk haftası yollarda sürünürken bebeğinin başına bir iş gelince mi akıllanacak kocanız. Peki o zaman mı sizin aklınıza yeter be artık diye rest çekmek gelecek. Eşinize söyleyin sen söylemezsen ben söylerim açar adamın karısına konuşurum hamileyim riskli gebeliğim kocan evde rahat etsin diye beni anama gönderiyor kocam. Söyle kocana yer ayarlasın evim müsait değil derim

Haklısınız aslında,oncekilerde de hep tamam son dedi ve ben baristim konuştum .yeterince dersini almamış demekki .şimdide yine idare et. Bu son yemin ederim bir daha olmayacak kesinlikle .. artık tamam dedim şimdi nasıl söylerim diyor. Son bir şans versem mı yoksa dediğiniz gibi mı yapsam. . Çok fazla strese de sokmak istemiyorum kendimi, eşimle tartistikca karnıma ağrılar giriyor zaten iyi değilim.

Neyse artik olan olmus konu sahibi.
Belki adam senin evde tek oldugunu bilince cikar gelmez eve sadece uyumaya gelir.
Neticede esin çalışıyor ne isi var tek basina hanimla evde.
Gerci bu samimiyet durumunuza da bağlı.

Sen gitme evden bir yere. Esin rahatsiz olsun kendi basina verdigi bu karardan.

Canım sen zaten böyle giderse karnındaki bebeğe zarar vereceksin ya yollarda perişan olup ya sinir hastası olup.
Bu işi kökünden çözmen lazım bir daha misafir m sini ağzına almasın. Senin yumuşak yüzün yüzünden sen lohusa halinle de misafir ağırlarsın sütün de kesilir sinirden.
Resti çek bitir bu işi.

Hah işte çözüm burada.Siz evden asla ama asla gitmeyin.
Birgun falan bakın adam kaçta geliyo napiyor nasıl davranıyor vs.
Baktınız utanma yok erkenden çıkıp geliyor işte bunu kullanın bol bol.
Beni elin adamıyla bıraktın ağzını acamadin sen erkek misin vs. Diye.
Ama fitil fitil burnundan getirin canından bezsin.
Elin adamı gelecek diye siz niye evinizden gideceksiniz yahu gitmeyin bi yere cocugunuzun düzeni bozulacak yazık.
Adama da ben kötü davranirdim gayet 5 gün makarna falan pişirin mesela onu yesin hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…