- 3 Eylül 2010
- 986
- 2.233
Mantıklı ya yapsin bunu yada cinnete hazırlıkli olsunCanım aslında arayan hiç kimseyi acmasa,bir hafta sonra falan yoğundum çok açamadım vs diye dönse de olur öyle öyle ayakları kesilir bizden diyorum.
Tartışıyoruz bana hak verdigini söylüyor ama ayıp olur diyor,ben diretincede bunlar benim ailem napabilirim böyle kabul edicez diyor .Ya valla üzüldüm eşin başkalarına karşı düşünceli iyi olacağım derken seni neden üzüyor ki... Oysa en kıymetlisi sen olmalısın.
Bir de Ankara yani o kadar çok tertemiz uygun misafirhaneler var ki hatta seni annene postalayana kadar alsın akrabasını onunla misafirhanede kalsın.
Ben aslında ne anneme gitmek istiyorum ne de otele,çünkü öyle olursa anahtarı verecek adama,adam sabah kaçta isterse çıkıp ,işlerini halledip kafasına göre eve gelecek. Bu da beni rahatsız ediyor. Ama değil bu adama hizmet etmek yanında oturup kalkmak bile istemiyorum ,bu yüzden gitmek zorunda kalacağım sanırım.İlk açtığınız konunuzda eşiniz acaba işe başlasan da annen gelse çocuğa baksa diyordu.. Şimdi de acaba annenlere mi gitsen diyor.. Eşiniz ne zaman sıkışsa aklına annenizin gelmesi de bir tuhaf yani..
Kendisi anne babasına hayır diyemez para verir, akrabasına hayır diyemez evi açar.. Tek çözüm var usulünce hayır demek, her seferinde olmayacak tekliflerle geliyor size.. Nazı bir tek size geçiyor herhalde.. Ben olsam çok lüks bir otele giderdim.. Bir haftadan önce de dönmezdim.. Hem otelin parasını ödesin hem de evdeki misafiri ağırlasın, belki aklı başına gelir, çünkü kendisi konuşmakla anlamıyor anladığım kadarıyla..
Öyle maalesef. Onların sülalede bu çok normal .eşimde biz evlenene kadar normal görüyordu böyle görmüş çünkü. Bütün gelinleri akraba ,teyze kızı hala kızı en uzağı aynı köyden kızlar.bu yüzden kimse kimseyi aramadan gider kalır koloni gibi yaşarlar falan . Benim yabancı bı gelin oldugumu algilayamiyorlar,bunlardan rahatsız olacağımı dusunemiyorlarEşine burdan gıcık oldumhamile olmasan bile koca adamın tek başına evinizde ne işi var allah aşkına gitsin otelde kalsın. Adam düşüncesiz eşin daha da düşüncesiz
Tartışıyoruz bana hak verdigini söylüyor ama ayıp olur diyor,ben diretincede bunlar benim ailem napabilirim böyle kabul edicez diyor .
Ailesi dediği teyzesinin oğlu,bir başka zaman halasının kocasi,boyle uzayıp gidiyor..onlar ailesi de ben neyiyim acaba
Bekar evi gibi ,evimize giren çıkan belli değil.
Eşim halimi görüyor sadece ogluma bişeyler yapıp yediriyorum biz ya dışardan söylüyoruz ya da kahvaltilikla gecistiriyoruz ,eşim bu halimi görüyor ama adama musaitiz gel kal diyor bir gece olsa yine anlicam ,artık benim düşüp bayilmam hastaneye yatmam lazım heralde eşimin geleni geri çevirmesi müsait değiliz eşim rahatsız demesi için heralde.eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan, asla yemek temizlik ağırlama yapmam de. ve şimdiden hepsini yapmayı bırak.
sadece kendini ve çocuğunu doyur.
eşine ne yemek ver ne su. hiçbir şekilde muhatap olma.
misafire ne yedirip içirecek, dağınık, kavgalı evde nasıl ağırlayacak?
bırak o düşünsün.
seni hiç mi kıskanmıyor elin adamlarından? bu ne tuhaf koca.
onun akrabası ama sana yabancı.
Hamileliğin ilk haftası yollarda sürünürken bebeğinin başına bir iş gelince mi akıllanacak kocanız. Peki o zaman mı sizin aklınıza yeter be artık diye rest çekmek gelecek. Eşinize söyleyin sen söylemezsen ben söylerim açar adamın karısına konuşurum hamileyim riskli gebeliğim kocan evde rahat etsin diye beni anama gönderiyor kocam. Söyle kocana yer ayarlasın evim müsait değil derimYalnız geliyor adam ,eşiyle gelse yine anlamaya çalışırım ki bu kadar süre kalmaları yine çok fazla ama adam yalnız geliyor ve gün icinde işleri en fazla üç dört saatini alır.
Eşimde bir yolunu bulcam hala diyor ve su ana kadar ki en iyi çözümü benim bu sürede evden ayrılmam.
Haklısınız aslında,oncekilerde de hep tamam son dedi ve ben baristim konuştum .yeterince dersini almamış demekki .şimdide yine idare et. Bu son yemin ederim bir daha olmayacak kesinlikle .. artık tamam dedim şimdi nasıl söylerim diyor. Son bir şans versem mı yoksa dediğiniz gibi mı yapsam. . Çok fazla strese de sokmak istemiyorum kendimi, eşimle tartistikca karnıma ağrılar giriyor zaten iyi değilim.Ben bu kadar geniş koca görmedim. Adam sana saldırsa olsun aşkım misafir o diyecek.
Tek adam misafir olarak kabul edilir mi ya. Bir de misafir rahat etsin diye hamile çocuklu kadın yollarda rezil edilir mi?
Ama suç sizde
Siz eğer o adam bu evden içeriye adımını atarsa yüzümü göremezsin diyip resti çekin.
Nedir bu konudaki kusma sevdası yaaEşin adamı otele yerlestırsın
Cok dusuncesız bırı
Ben olsam eşimin en sevdıgı gomlegıne kusardım sanırım
Canım sen zaten böyle giderse karnındaki bebeğe zarar vereceksin ya yollarda perişan olup ya sinir hastası olup.Haklısınız aslında,oncekilerde de hep tamam son dedi ve ben baristim konuştum .yeterince dersini almamış demekki .şimdide yine idare et. Bu son yemin ederim bir daha olmayacak kesinlikle .. artık tamam dedim şimdi nasıl söylerim diyor. Son bir şans versem mı yoksa dediğiniz gibi mı yapsam. . Çok fazla strese de sokmak istemiyorum kendimi, eşimle tartistikca karnıma ağrılar giriyor zaten iyi değilim.
Hah işte çözüm burada.Siz evden asla ama asla gitmeyin.Eşim halimi görüyor sadece ogluma bişeyler yapıp yediriyorum biz ya dışardan söylüyoruz ya da kahvaltilikla gecistiriyoruz ,eşim bu halimi görüyor ama adama musaitiz gel kal diyor bir gece olsa yine anlicam ,artık benim düşüp bayilmam hastaneye yatmam lazım heralde eşimin geleni geri çevirmesi müsait değiliz eşim rahatsız demesi için heralde.
Kıskanma konusunda da kıskanıyor güya,o yüzden sen evde kalma anneme git,ya da yatarsın oda dan cikmazsin diyor,ne harika çözümler dimi ama ..