Yine yatılı misafir

İlk açtığınız konunuzda eşiniz acaba işe başlasan da annen gelse çocuğa baksa diyordu.. Şimdi de acaba annenlere mi gitsen diyor.. Eşiniz ne zaman sıkışsa aklına annenizin gelmesi de bir tuhaf yani..

Kendisi anne babasına hayır diyemez para verir, akrabasına hayır diyemez evi açar.. Tek çözüm var usulünce hayır demek, her seferinde olmayacak tekliflerle geliyor size.. Nazı bir tek size geçiyor herhalde.. Ben olsam çok lüks bir otele giderdim.. Bir haftadan önce de dönmezdim.. Hem otelin parasını ödesin hem de evdeki misafiri ağırlasın, belki aklı başına gelir, çünkü kendisi konuşmakla anlamıyor anladığım kadarıyla..

Eski konulardan hatırladigim manyak akrabalar sanirim bi kısmı küsüp gitmisti dimi :) ben esinize anlam veremiyorum bu daha ne kadar böyle devam edicek köle misiniz siz otel mi eviniz

Doğru olanı yapmışsınız siz eşinizde tamam demiş ne güzel ..
Ben de yemek konusunu dedim,akşam yiyip gelin ben evde yemek yapamam diye. Zaten sabah o saatlerde kalkıp onlara kahvaltıda hazirlayamam tamam dedi ama eşim yine de çekiniyor o kadar saat adam dışarda durmak istemez falan diye ,o da kendi derdi artık,ben gitsem rahat edeceklerdi verecekti anahtarı adama istediği saatte kendi evi gibi girip çıkacaktı,şimdi akşam dokuz ona kadar dışarda kalmak zorunda ,belki yorulur sıkılır da ikinci gün kendine başka yer bakar böyle olmuyor diye. esimin söylemesine rağmen tutup eve gelmez kendi kendine diye umut ediyorum.

Elin dıdısı ben olmadan evime anahtarla giricek bide,yook artık
Beyimiz disarda kalmak istemiyosa otele gitsin sizinlemi oturcak,bide ayip olur gibi geliyo esinize, bileklerimi dikine kescem şimdi.

Eski konulardan hatırladigim manyak akrabalar sanirim bi kısmı küsüp gitmisti dimi :) ben esinize anlam veremiyorum bu daha ne kadar böyle devam edicek köle misiniz siz otel mi eviniz
Evet canım o benim işte. O gidenler öyle gittiler,ama onlardan sonra yine devam etti aynı sorun maalesef. Aynen öyle Otel gibi kullaniyorlar bizim evi,ya buradan tasincaz uzak gelmeyecekleri bir ile ya eşimle ayrilcam bu sebepten ,ancak öyle kurtulurum bu insanlardan heralde ..

Esiniz numarasinimi değiştirse madem hayir diyemiyor arayamasinlar bari.

Elin dıdısı ben olmadan evime anahtarla giricek bide,yook artık
Beyimiz disarda kalmak istemiyosa otele gitsin sizinlemi oturcak,bide ayip olur gibi geliyo esinize, bileklerimi dikine kescem şimdi.
Ben anneme gitmiş olsaydım böyle olacaktı canım, ama evdeyim ya rahatlıkla gelmez heralde ,eşim gelene kadar mecburen oyalanacak sokaklarda. Baktı olmuyor belki gider bir otele..
Eşim izin alırım falan dedi hani çok geç saate kadar dışarda napicak diye ,aksine izin almayacaksin mümkün olduğu kadar geç geleceksin o da seninle aynı saatte gelecek dedim tamam dedi bakalım napacak.

Hep son diyordu sanırım eşiniz? Bence arayın söyleyin hemen şimdi. Gerekirse dediğim gibi cazgırlık yapın. Ya bir de merak ediyorum eviniz nerde? Ve nasıl bir ev ki herkes gelip sizde kalmak istiyor? Hangi semttesiniz?

Ankara'dayız canım . Öyle özel bir semtte değiliz .buraya işi dusen otel vs aramıyor eşimi arıyor.. eşim çok yumuşak yüzlü ,sulaleside çok yüzsüz ,kimseye rahatsızlık verir mıyız diye düşünmüyor kimse.bizimki de tamam diyor ve genelde hep benim sinirlendiği mı görünce bir daha tamam demicem diyor ama bu kez de bu hayır diyebileceğim biri değildi diye bahane buluyor.

Gelecek olan misafirle konuş. Eşim bana sormadan kabul etmiş ama rahatsızın misafir ağırlayamam de.
Diyebilir miyim ki bu kadar açık şekilde adam karşımda dururken. evde olursam Belli etmeye çalışacağım ,zaten gerçekten gören halimden anlıyor ne kadar rahatsız olduğumu ..

Benim de kuzenim var Ankara'da. Bi kaç kere işim düştü hayatta arayıp rahatsız bile etmek istemedim. Millet nasıl geniş anlamıyorum.
Bence eşinizin bütün akrabalarını onun telefonundan engelleyin :) kısa çözüm. Eğer sosyal medya hesabı varsa da yazın onun haberi olmadan "benim evim otel değil, kimseyi kıramıyorum ama artık kimse bana gelmek için sakın beni aramasın" diye :)

Herkes sizin kadar düşünceli değil canım ,
Benim kızkardesim geliyor sınav vs için Ankara'ya ,ya günü birlik gelip dönüyor ,kalacaksa da diken üstünde ,abla yine bir misafir gelir ben kalmayim rahat edemiyorum diyor ya.

Eski konularınızı okudum.Bu böyle olmaz.Size yazık değil mi?Eşinize resti çekin.Yoksa bu yumuşak yüzüyle daha çok sülalesinden kişiyi agirlarsiniz.Baksaniza sizi kalinacak han, yolunacak kaz bellemisler. Olmadı misafir geldiğinde yemek yapmayın.Midem çok bulanıyor mutfağa giremiyorum dersiniz.Baska çözümü yok maalesef.Onlar utanmıyor da siz niye utanacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…