- 28 Aralık 2015
- 382
- 907
Neden olmasıncinnet geçirip misafirleriyle birlikte kendisini evden atmamı mı bekliyor anlamıyorum.
Doğru olanı yapmışsınız siz eşinizde tamam demiş ne güzel ..Ayyy en sinir olduğum davranış eşimde öyleydi biara.hamileyim oğlumla bende annemde kalıyoruz aynı mahalledeyiz 5 dk mesafe bile yok arada annemde kalıyorum bende evde yokken amca oğlunu cağrıyo kalıyo bunda sıkıntı yok zaten söylüyorm çünkü bulasıkları yıkayın diyeama gecende bana dedi amca oğluyla sevgilisi gelcek kız bizde kalsa kalacak yeri yok bende söledim tamam olur ama dışarı cıkarız yemeğe kahvaltıya falan ona göre söle dedim tamam dedi :) keske anneniz yakın olsaymış yada eşinize söyleyin yemek kısmını dısardan söylesin.
Evet canım o benim işte. O gidenler öyle gittiler,ama onlardan sonra yine devam etti aynı sorun maalesef. Aynen öyle Otel gibi kullaniyorlar bizim evi,ya buradan tasincaz uzak gelmeyecekleri bir ile ya eşimle ayrilcam bu sebepten ,ancak öyle kurtulurum bu insanlardan heralde ..Eski konulardan hatırladigim manyak akrabalar sanirim bi kısmı küsüp gitmisti dimi :) ben esinize anlam veremiyorum bu daha ne kadar böyle devam edicek köle misiniz siz otel mi eviniz
Esiniz numarasinimi değiştirse madem hayir diyemiyor arayamasinlar bari.Evet canım o benim işte. O gidenler öyle gittiler,ama onlardan sonra yine devam etti aynı sorun maalesef. Aynen öyle Otel gibi kullaniyorlar bizim evi,ya buradan tasincaz uzak gelmeyecekleri bir ile ya eşimle ayrilcam bu sebepten ,ancak öyle kurtulurum bu insanlardan heralde ..
Ben anneme gitmiş olsaydım böyle olacaktı canım, ama evdeyim ya rahatlıkla gelmez heralde ,eşim gelene kadar mecburen oyalanacak sokaklarda. Baktı olmuyor belki gider bir otele..Elin dıdısı ben olmadan evime anahtarla giricek bide,yook artık
Beyimiz disarda kalmak istemiyosa otele gitsin sizinlemi oturcak,bide ayip olur gibi geliyo esinize, bileklerimi dikine kescem şimdi.
Hep son diyordu sanırım eşiniz? Bence arayın söyleyin hemen şimdi. Gerekirse dediğim gibi cazgırlık yapın. Ya bir de merak ediyorum eviniz nerde? Ve nasıl bir ev ki herkes gelip sizde kalmak istiyor? Hangi semttesiniz?Eşime söyledim anneni arayıp soylicem,rahatsız oluyorum sen söyleyemiyorsan eğer gelenlere annen söylesin ,eşimde ben annemle konuştum bunlarda böyle napalim bişey demeyin canınızi sikarlar birşey derler,idare edin demiş , eşimde bu kez de böyle olsun bir daha olmayacak kesinlikle sen arama annemi ben konuştum ,son bu diyip duruyor,inanabilsem keşke.
bu gelen teyzesinin oğlu , yakin akraba yani,hemen herkese dağılır yine annesinden babasından alırlar numarayı.Esiniz numarasinimi değiştirse madem hayir diyemiyor arayamasinlar bari.
Ankara'dayız canım . Öyle özel bir semtte değiliz .buraya işi dusen otel vs aramıyor eşimi arıyor.. eşim çok yumuşak yüzlü ,sulaleside çok yüzsüz ,kimseye rahatsızlık verir mıyız diye düşünmüyor kimse.bizimki de tamam diyor ve genelde hep benim sinirlendiği mı görünce bir daha tamam demicem diyor ama bu kez de bu hayır diyebileceğim biri değildi diye bahane buluyor.Hep son diyordu sanırım eşiniz? Bence arayın söyleyin hemen şimdi. Gerekirse dediğim gibi cazgırlık yapın. Ya bir de merak ediyorum eviniz nerde? Ve nasıl bir ev ki herkes gelip sizde kalmak istiyor? Hangi semttesiniz?
Telefon kullanmasin annesiyle sizden konuşsun valla ben bunaldim burda adam rahat.bu gelen teyzesinin oğlu , yakin akraba yani,hemen herkese dağılır yine annesinden babasından alırlar numarayı.
Diyebilir miyim ki bu kadar açık şekilde adam karşımda dururken.Gelecek olan misafirle konuş. Eşim bana sormadan kabul etmiş ama rahatsızın misafir ağırlayamam de.
Benim de kuzenim var Ankara'da. Bi kaç kere işim düştü hayatta arayıp rahatsız bile etmek istemedim. Millet nasıl geniş anlamıyorum.Ankara'dayız canım . Öyle özel bir semtte değiliz .buraya işi dusen otel vs aramıyor eşimi arıyor.. eşim çok yumuşak yüzlü ,sulaleside çok yüzsüz ,kimseye rahatsızlık verir mıyız diye düşünmüyor kimse.bizimki de tamam diyor ve genelde hep benim sinirlendiği mı görünce bir daha tamam demicem diyor ama bu kez de bu hayır diyebileceğim biri değildi diye bahane buluyor.
Telefon kullanmasin annesiyle sizden konuşsun valla ben bunaldim burda adam rahat.
Birde bizi arayan hayırlı bir iş için aramıyor ki kendiside biliyor kesinlikle ya buraya gelmiştir ya da yapılacak bir işleri vardır .Telefon kullanmasin annesiyle sizden konuşsun valla ben bunaldim burda adam rahat.
:)) Az kaldı zaten ,o şanslı misafir kim olacak acaba.Neden olmasın
Herkes sizin kadar düşünceli değil canım ,Benim de kuzenim var Ankara'da. Bi kaç kere işim düştü hayatta arayıp rahatsız bile etmek istemedim. Millet nasıl geniş anlamıyorum.
Bence eşinizin bütün akrabalarını onun telefonundan engelleyin :) kısa çözüm. Eğer sosyal medya hesabı varsa da yazın onun haberi olmadan "benim evim otel değil, kimseyi kıramıyorum ama artık kimse bana gelmek için sakın beni aramasın" diye :)