Yine yatılı misafir

kimseye hayır diyemez ama hamile karısını çocuğuyla birlikte annesine yollasın nasıl kafası var eşinizin ,ayrıca düşüncesiz hamile halinle kocanın akrabasıyla kalıcaksın gün içerisinde insan kıskanır yahu

Otel fikrini ben de tuttum, eşinin aklını başına getirebilir.

Ama ben şahsen yapmazdım. Misafir davet eden misafirine de baksın derdim. Öyle somurtmazdım da. Yemek vs eşim düşünsün, temizlik de aynen. Ben oğlumla kendime bakardım, aynı şekilde. Adamla aynı evde kalmaktan rahatsızsam, bunu da söylerim, akşam kaçta geleceksiniz derim mesela sabah çıkarken ikisine, adam ben 3de gelicem dedi, eşim eğer akşam 8de gelecekse, ama x 8den önce gelmiyor, ben müsait olamayacağım derim. Sonra eşime dönüp, sen erken çık istersen derim :)
Eşimden önce gelirse kesinlikle kapıyı açmayı düşünmuyorum ,art niyet aramasamda hareketlerinden hiç haz etmedigim bir insan zaten öyle efendi hareketli olan bir adam da değil.oyle olsa zaten böyle bir teklifi de yapmazdı.

kimseye hayır diyemez ama hamile karısını çocuğuyla birlikte annesine yollasın nasıl kafası var eşinizin ,ayrıca düşüncesiz hamile halinle kocanın akrabasıyla kalıcaksın gün içerisinde insan kıskanır yahu
Canım bu durumdan o da rahatsız ama hayır diyemiyormus bu adama. Nedense... Anası değil babası değil ama hayır diyemiyor.
Beni de anneme yolluyor yalnız kalmayayim diye,en olmadı erken gelirse izin alır gelirim diyor ,bulduğu çözümler bunlar ,adama de bari akşam su saatte alırım seni birlikte eve geçeriz abi benim işim o saatte bitiyor diye dimi.

Canım bu durumdan o da rahatsız ama hayır diyemiyormus bu adama. Nedense... Anası değil babası değil ama hayır diyemiyor.
Beni de anneme yolluyor yalnız kalmayayim diye,en olmadı erken gelirse izin alır gelirim diyor ,bulduğu çözümler bunlar ,adama de bari akşam su saatte alırım seni birlikte eve geçeriz abi benim işim o saatte bitiyor diye dimi.

senle arası bozulsun da hayır demeyi öğrensin o zaman bu kadar zor olmamalı demek yazık üzüldüm size bir ark.ın dediği gibi otel mantıklı geldi ya öyle yapın ya da hiçbirşeye elinizi sürmeyin bırakın eşiniz hayır diyemediği misafirlerini ağırlasın

Nasıl ya bekar bir adam sizin evinizde siz evdesiniz falan eşiniz fazla düşüncesiz geldi :işsiz:Hadi siz evde olmasanız tamam da .. üstelik hamilesiniz eşiniz adam için otel ayarlasın o misafir beyi de arasın kusura bakmayın eşim çok rahatsız evde sürekli yatıyor ben şu otele rezervasyon yaptırdım desin bu ne yüzsüzlük ayol günlerce gel yıkıl insanların üzerine.. insanlar ne kadar rahat ya sinirlerim bozuldu
Maalesef öyle eşim ,bu konu haricinde çok çok iyi ve düşünceli bir insan . tek tartistigimiz anlasamadigimiz konu bu. Ve aşırı sık oluyor beni canımdan bezdirdi üç senedir. O kadar tartışıyoruz ki artik ama yok ben anlatamıyorum bu adama bunu. Bu halim de bile bunu yapıyor ve eşim rahatsız diyemiyor gelene. Derse tüm sülale uzerinde baskı kurar ,ararlar kizarlar sayıp soverler çünkü. Öyle bir anlayış var onlarda ,evlenmeden önce görebilseydim keşke böyle olduklarını..

senle arası bozulsun da hayır demeyi öğrensin o zaman bu kadar zor olmamalı demek yazık üzüldüm size bir ark.ın dediği gibi otel mantıklı geldi ya öyle yapın ya da hiçbirşeye elinizi sürmeyin bırakın eşiniz hayır diyemediği misafirlerini ağırlasın
Bir de eşimin evde bana yardım ettiğini görünce dalga geçer bu adam ,toplu ortamlarda herkese anlatıp gülerler, ama bu geldiğinde ne karnımdaki ne de kucagimda ki evladımı ihmal Edip hizmet etmicem,ya evden gidicem ya da odamdan çıkmıcam ..

Ev müsait değil hanım hasta falan diyecek zor mu bu ....dediğiniz gibi en iyi çare uzak bir şehre taşınmak
Bana göre zor değil ama ona göre zor,yanlış anlıyorlar ,annesine demiş eşim ,annesi bir şey demeyin canınızi sıkacak laflar ederler ,birşeyler derler demiş.Bunlarda böyle insanlar ..

eşiniz saçmalamış. hamile karısını hiç mi düşünmez insan.
Düşünse keşke , her konuda çok düşünceli adam ,memleketten bir tanıdık gelince değişiyor ,bu şehirde tek kalınabilecek yer bizim evimiz sanki,hayır demiyor başka bir yol aramıyor tutup eve getiriyor..

hemen internetten uygun bir otel bul ve rezervasyon yaptır gelecek kişi için. eşine de söyle ben evde bir adamla kalamam diye. İster anlasın ister anlamasın kabul etmek zorunda . diğer konunuzu da okumuştum vallahi bu ne yaa.. Eşiniz de gelecek misafire karım hamile bulantısı çok otelde daha rahat edersin desin.
Canım söylüyorum şu an bile mesajlasiyoruz eşimle ,adamı ara otelde daha rahat edersin abi ,bizde seni bir akşam yemege alırız de diyorum ayıp olur bir kere tamam dedim diyor,sen yat iş yapma bişey olmaz diyor . Evde yabancı bir adam varken ben nasıl rahat olayım,küçücük çocuğum var ben yatayimda o benimle yatmak isticek mı,ona kim göz kulak olacak.

Okudukça sinirlerim bozuldu resmen. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Yanlış anlamayın ancak eşinizin borusu bir tek size ötüyor sanki. Akrabaya hayır diyememek, bu seferkini kıramamak falan bence işin bahanesi. Kendisi sorumluluğu yüklenen olmadığı ve hamile olup sıkıntı yaşayan da olmadığı için rahat davranıyor gibi geldi. Sizin yerinizde olsam oldukça uzun bir süre eşimle konuşmaz, herhangi bir şekilde muhatap olmaz, burnundan getirir, adam geldiği zaman da anneme gitmek yerine pahalı bir otele giderdim. Cebinden tonla para çıktıktan sonra akrabalara evet mi diyor hayır mı diyor görürüz. :) Ayrıca hayır demeyin, sonra tonla laf ederler falan da işin uydurması. Gelmeyiversinler, kalmayıversinler bir zahmet.

Eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşamadığı sürece bu kalmalar bitmez bence. Allah kolaylık versin, ne diyeyim... Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

Ay anlayacağını bilsem yaparım,,ama anlamazki adamı eve getirir sonra gelir yanima. Öyle ince öyle kibar bir adam eşim akrabalarına karşı. Evde yatıp odamdan çıkmayı bile düşünmüyorum gidene kadar.
Yok artık bi de adam akşama kadar sizinle tek mi kalacak? Pes artık eşinize. Nasıl böyle bir şey kabul eder? Arayın kayınvalidenizi o zaman yeter artık bu ne genişlik iğrençlik ne yapmaya çalışıyorsunuz yeter kimseyi istemiyorum hastayım, çabuk o adamı da arayın bu eve gelse dünya aleme rezil ederim hem onu hem sizi. Böyle söyleyin bence kökten çözersiniz :KK66: gözünüzü karartın bir şey olmaz.

Ben esas şunu merak ettim ne var ki sizin kaldiginiz sehirde sürekli birileri geliyor?
Herkesin isi nasil oraya düşüyor.
Tatile falan mi geliyorlar yoksa

Ay Allah korusun. Anneme söyledim o da gel kızım diyor ama pazar günü gelip alamaz diyor. Ben de oğlumla hamile halimle yola çıkmaya cesaret edemiyorum, 4,5 saat sürecek yol .
Annenlere git ve onlar gidebilirsin diyene kadar gitme bence. Eşin ayağını denk almayı öğrenmeli. Giderken suratına bile bakma vedalaşma telefonlarını açma.

Ben esas şunu merak ettim ne var ki sizin kaldiginiz sehirde sürekli birileri geliyor?
Herkesin isi nasil oraya düşüyor.
Tatile falan mi geliyorlar yoksa
Bizim bulunduğumuz il maalesef herkesin mutlaka bir şekilde işinin dusebilecegi,düşmese bile yol üstünde olan bir il,ben kişisel bilgilerimi eşimin farkettigini düşündüğüm için yaşadığım ili değiştirdim. Ama herkesin yolu bir şekilde buraya düşüyor ,tatil için değil genel de iş veya yol üzerinde kaldığımız için bize geliyorlar ,akrabalarının genelinin yaptığı iş uzun yol otobüs şoförlüğü gibi,bu yüzden buraya gelince sefer erteleniyor diyelim bir gün iki gün hemen bizi arıyorlar ,bir de akrabası çok fazla ,yani her gelen ben az gidiyorum nolcak diye düşünüyor ama ,devamlı dönüşümlü olarak gelmiş oluyorlar.

Ay Allah korusun. Anneme söyledim o da gel kızım diyor ama pazar günü gelip alamaz diyor. Ben de oğlumla hamile halimle yola çıkmaya cesaret edemiyorum, 4,5 saat sürecek yol .
Vallahi o zaman iyi bir otelden yer ayırt kendine,çocuğunla git,keyfine bak.Ona hayır diyemiyorsa bunu karşılayacak.Her misafirde yap bunu.Annen çok uzakmış,gidemezsin.O da içi rahat edecekse kalsın misafiriyle.

Annenlere git ve onlar gidebilirsin diyene kadar gitme bence. Eşin ayağını denk almayı öğrenmeli. Giderken suratına bile bakma vedalaşma telefonlarını açma.
Yola çıkmaya cesaret edemiyorum bu halde,o kadar yol gidebilecek kadar iyi hissetmiyorum kendimi,ya babamı arayıp gelip beni almasını isteyeceğim ya da bulunduğumuz yerde bir otele ben gidicem,evde kalırsam da odamdan çıkmadan pazara kadar nasıl yasicaksam. Öyle yasicam. :KK43:(

Yok artık bi de adam akşama kadar sizinle tek mi kalacak? Pes artık eşinize. Nasıl böyle bir şey kabul eder? Arayın kayınvalidenizi o zaman yeter artık bu ne genişlik iğrençlik ne yapmaya çalışıyorsunuz yeter kimseyi istemiyorum hastayım, çabuk o adamı da arayın bu eve gelse dünya aleme rezil ederim hem onu hem sizi. Böyle söyleyin bence kökten çözersiniz :KK66: gözünüzü karartın bir şey olmaz.
Eşime söyledim anneni arayıp soylicem,rahatsız oluyorum sen söyleyemiyorsan eğer gelenlere annen söylesin ,eşimde ben annemle konuştum bunlarda böyle napalim bişey demeyin canınızi sikarlar birşey derler,idare edin demiş , eşimde bu kez de böyle olsun bir daha olmayacak kesinlikle sen arama annemi ben konuştum ,son bu diyip duruyor,inanabilsem keşke.

Eşime söyledim anneni arayıp soylicem,rahatsız oluyorum sen söyleyemiyorsan eğer gelenlere annen söylesin ,eşimde ben annemle konuştum bunlarda böyle napalim bişey demeyin canınızi sikarlar birşey derler,idare edin demiş , eşimde bu kez de böyle olsun bir daha olmayacak kesinlikle sen arama annemi ben konuştum ,son bu diyip duruyor,inanabilsem keşke.
Inadina ara bence haberi varmı kv hamileliginden varsada yoksada ara ben o adamla asla aynı evde kalmam diyeceksin kusura bakma anne bu gune kadar idare ettim eşim gece ışte ben o saate kadar kimseyle kalamam kimse bana sormuyor istiyormusun diye çıkıp çıkıp geliyor ben kendime zor bakıyorum millet benim evime yerleşmek istiyor de sen ara söyle yoksa o adamıda ben arayıp soylucem diye de ekle bak nasil tutuşuyor ya ben hamile değilim yeminle 8 gün yatılı 3 kişi vardı sabah 8 gece 3 mesaisinden oluyordum bide hizmet bekliyorlar yemek beğenmiyorlar hem evinde yatırıp yatak yaz topla temizliğini yap 3 çeşit yemeğini yap bide laf işit vallahi bu yıl burdan tasiniyorumda geldilermi bende kalamayacaklar rahat edicem valla ı kadar kızdım ki yakınsan gel bende kal diycem

Ayyy en sinir olduğum davranış eşimde öyleydi biara.hamileyim oğlumla bende annemde kalıyoruz aynı mahalledeyiz 5 dk mesafe bile yok arada annemde kalıyorum bende evde yokken amca oğlunu cağrıyo kalıyo bunda sıkıntı yok zaten söylüyorm çünkü bulasıkları yıkayın diye :-) ama gecende bana dedi amca oğluyla sevgilisi gelcek kız bizde kalsa kalacak yeri yok bende söledim tamam olur ama dışarı cıkarız yemeğe kahvaltıya falan ona göre söle dedim tamam dedi :) keske anneniz yakın olsaymış yada eşinize söyleyin yemek kısmını dısardan söylesin.

Okudukça sinirlerim bozuldu resmen. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Yanlış anlamayın ancak eşinizin borusu bir tek size ötüyor sanki. Akrabaya hayır diyememek, bu seferkini kıramamak falan bence işin bahanesi. Kendisi sorumluluğu yüklenen olmadığı ve hamile olup sıkıntı yaşayan da olmadığı için rahat davranıyor gibi geldi. Sizin yerinizde olsam oldukça uzun bir süre eşimle konuşmaz, herhangi bir şekilde muhatap olmaz, burnundan getirir, adam geldiği zaman da anneme gitmek yerine pahalı bir otele giderdim. Cebinden tonla para çıktıktan sonra akrabalara evet mi diyor hayır mı diyor görürüz. :) Ayrıca hayır demeyin, sonra tonla laf ederler falan da işin uydurması. Gelmeyiversinler, kalmayıversinler bir zahmet.

Eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşamadığı sürece bu kalmalar bitmez bence. Allah kolaylık versin, ne diyeyim... Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

Canım bu sebeple ayrı yattigimiz küs kaldığımız o kadar çok zaman oluyor ki,ama bir şekilde evliliği bitirmeye sebep olacak kadar ağır bir durum gibi görünmüyor ve toparlıyoruz bir kaç ay bu şekilde herşey gayet güzel devam ediyoruz sonra yine aynı şeyler , eşim aslında buna bu şekilde devam ederek beni kendisinden ailesinden soguttugunun farkında, benim sabrımı mı deniyor cinnet geçirip misafirleriyle birlikte kendisini evden atmamı mı bekliyor anlamıyorum.
Nasıl asacagimizi bilmiyorum, burada ki herkes güzel fikirler veriyor bana ama geçici hepsi işte. Bu seferlik atlaticam yine aynısı olacak ,eşimin bu kafa yapısı degismedikce böyle sürecek . Bu insanlardan sadece eşimden ayrılırsam kurtulabilirim heralde

X