Ay anlayacağını bilsem yaparım,,ama anlamazki adamı eve getirir sonra gelir yanima. Öyle ince öyle kibar bir adam eşim akrabalarına karşı. Evde yatıp odamdan çıkmayı bile düşünmüyorum gidene kadar.Adamın geleceği gün ne yapar eder yalandan fenalaşırım. Sabaha kadar çıkmam hastaneden. Eşiniz de herhalde sizi bırakacak değil, arar eşim rahatsızlandı misafir edemeyeceğiz der.
Cidden aşırı sinir bozucu bir durum.
Hayır canım devlet memuru işte,çok şükür orta halli bir aileyiz. Bu gelenlerin cogusunun durumları bizden çok daha iyi ama buraya gelince gezdirerek agirlayacak onlara hizmet edecek birilerini arıyorlar ..yani bizi,bı enayi biziz çünkü.
Mantıklı aslında, madem adamı göndermiyor ben gideyim otele yine desin annesine gitti diye.İzmir desin galiba
Alsın seni götürsün 5 yıldızlı bir otele annene git
diyeceğine
Çocukla ye iç yat
Haklısın canım,en iyi fikir bu gibi ,ben evde durup stres olacağıma ,gider otelde kalırım oğlumla .Ben olsam varsa otel vs imkani alir oglumu kendim giderim.
Esin bu misafiri gönderse bile digerini gondermeyecek belli ki.
400km uzaga gidemeyeceginize gore bundan sonra her gelen misafirde ben otelde kalacagim deyin. Esek gibi odesin parasini, sizde birkac gun tatil yapin.
Bir kere razi olsa bir dahaki sefere kabuk etmez bunu eminim.
Mantıklı aslında, madem adamı göndermiyor ben gideyim otele yine desin annesine gitti diye.
Annem uzak ama otelde kalabilirim deMantıklı aslında, madem adamı göndermiyor ben gideyim otele yine desin annesine gitti diye.
Hep diyorum ,her zaman bu konudan yana sıkıntı yaşıyoruz.akrabalarindan gelenlere artık iyi de davranmiyorum suratta yapıyorum ama bitmiyorlar. Bundan önce yine gelen oldu ve kızkardesim bir sınav için bir günlüğüne buraya gelmişti o gece evde yatacak yer kalmadı ve kardeşimle birlikte yattım kocama da git nerede yatiyosan yat dedim artık. Nasıl dur dicegimi bilmiyorum anlamıyor eşimde akrabaları da..hayır ya konu sahibiii... otele de gitme. hiçbir yere gitme evinde kal. gerçekten çok sinirlendim bu duruma.. Eşine artık bir dur de. ikna et.
Noo asla taviz vermr bir seferluk falan derse kanma.bunun tekrarlanmamasini istiyorsan bu olayda noktayu koyEşim söylediğinden beri kızıyorum ağlıyorum sinirden ara soyle rahatsız eşim diye ama nafile bu son ,bir daha tamam demicem diyor ama tabi ki son değil ,gerçekten gidip kalacak bir yerim olsa alıp çocuğumu gidicem evden.
Kayınvalidem o kadar değişik bir insan ki,kendi kızına kendi öz iki teyzesi bir iki gün misafir olcak diye kalktı memleketten İstanbul'a gitti tek başına agirlayamaz yorulur diye ..ama üç senedir benim evime giren çıkan belli değil bir kere Allah razı olsun demedi.eşinle kesin olarak konuş artık yada dur ya konuşma zaten yeterince söylemişsindir şimdiye kadar.. Direk gelen misafirlere rahatsızlığını belli et .. İnsanlar da ne kadar düşüncesiz her ay en az 2 kere yatılı misafir geliyor sizin için demiyorum ama yoruldum artık yol geçen hanımı burası diye söylen yada kv yi ara şikayetlen alttan alttan .. Yemek falan yapma misafir gelince.. çok istiyorsa eşin yapsın .
Canım bırakmak istemiyor ,o yüzden de sen annene git yalnız kalmayın diyor,bunu düşünen adam ,o gelen kişiye abi müsait değiliz ben eve akşam 9,10 da gidiyorum diyemiyor.Canım bence hasta numarası yap yatakdan falan kalkma bir süre belki işe yarar eşinde nasıl seni bir adamla evde bırakıyor anlamıyorum isterse en yakını olsun bırakmamalı
En iyi hata gibi yap sen sırf onlar yüzünden rahatından plmak zorunda değilsinCanım bırakmak istemiyor ,o yüzden de sen annene git yalnız kalmayın diyor,bunu düşünen adam ,o gelen kişiye abi müsait değiliz ben eve akşam 9,10 da gidiyorum diyemiyor.