Yine yatılı misafir

Ay anlayacağını bilsem yaparım,,ama anlamazki adamı eve getirir sonra gelir yanima. Öyle ince öyle kibar bir adam eşim akrabalarına karşı. Evde yatıp odamdan çıkmayı bile düşünmüyorum gidene kadar.

eşinle kesin olarak konuş artık yada dur ya konuşma zaten yeterince söylemişsindir şimdiye kadar.. Direk gelen misafirlere rahatsızlığını belli et .. İnsanlar da ne kadar düşüncesiz her ay en az 2 kere yatılı misafir geliyor sizin için demiyorum ama yoruldum artık yol geçen hanımı burası diye söylen yada kv yi ara şikayetlen alttan alttan .. Yemek falan yapma misafir gelince.. çok istiyorsa eşin yapsın .

Haklısın canım,en iyi fikir bu gibi ,ben evde durup stres olacağıma ,gider otelde kalırım oğlumla .

Mantıklı aslında, madem adamı göndermiyor ben gideyim otele yine desin annesine gitti diye.
Annem uzak ama otelde kalabilirim de
Sana da iyi gelir çocuğa da
Havan değişir
Hazır yemek iş güç yok :)
Hemde bundan sonra gelin derken iki kere düşünür eşin

Otel fikrini ben de tuttum, eşinin aklını başına getirebilir.

Ama ben şahsen yapmazdım. Misafir davet eden misafirine de baksın derdim. Öyle somurtmazdım da. Yemek vs eşim düşünsün, temizlik de aynen. Ben oğlumla kendime bakardım, aynı şekilde. Adamla aynı evde kalmaktan rahatsızsam, bunu da söylerim, akşam kaçta geleceksiniz derim mesela sabah çıkarken ikisine, adam ben 3de gelicem dedi, eşim eğer akşam 8de gelecekse, ama x 8den önce gelmiyor, ben müsait olamayacağım derim. Sonra eşime dönüp, sen erken çık istersen derim :)

hayır ya konu sahibiii... otele de gitme. hiçbir yere gitme evinde kal. gerçekten çok sinirlendim bu duruma.. Eşine artık bir dur de. ikna et.
Hep diyorum ,her zaman bu konudan yana sıkıntı yaşıyoruz.akrabalarindan gelenlere artık iyi de davranmiyorum suratta yapıyorum ama bitmiyorlar. Bundan önce yine gelen oldu ve kızkardesim bir sınav için bir günlüğüne buraya gelmişti o gece evde yatacak yer kalmadı ve kardeşimle birlikte yattım kocama da git nerede yatiyosan yat dedim artık. Nasıl dur dicegimi bilmiyorum anlamıyor eşimde akrabaları da..

Noo asla taviz vermr bir seferluk falan derse kanma.bunun tekrarlanmamasini istiyorsan bu olayda noktayu koy

Sağlam bir kazan kaldırmanızın zamanı geldide geçiyor.
Eşiniz başka türlü ögrenemeyecek müsait değiliz demeyi. Ev yol geçen hanına dönmüş hala bak hepsini getirmiyorum diyor. Olacak iş değil.

eşin soyleyemiyorsa sen soyleyeceksin. esinin akrabasi soyleyemeyebilur. ama senin bir hatrin vs yok.

annemin yakin akrabalarindan biri aleni bizi kaziklamaya calisti. annem bisi diyemedi ve ben dedigimde de beni susturmaya calisti. sonradan dedi iyiki dedin diye.

esin utanabilir ama sen yaparsan utanmaz bence. o kabul etmedi degil esi kabul etmedi olur.

geldiğinde adama esim ayip olmasin diye kabul etmis ama ben rahatsizim size misafirhaneyi ayarlayim de bence.

Canım bence hasta numarası yap yatakdan falan kalkma bir süre belki işe yarar eşinde nasıl seni bir adamla evde bırakıyor anlamıyorum isterse en yakını olsun bırakmamalı

Kayınvalidem o kadar değişik bir insan ki,kendi kızına kendi öz iki teyzesi bir iki gün misafir olcak diye kalktı memleketten İstanbul'a gitti tek başına agirlayamaz yorulur diye ..ama üç senedir benim evime giren çıkan belli değil bir kere Allah razı olsun demedi.

Canım bence hasta numarası yap yatakdan falan kalkma bir süre belki işe yarar eşinde nasıl seni bir adamla evde bırakıyor anlamıyorum isterse en yakını olsun bırakmamalı
Canım bırakmak istemiyor ,o yüzden de sen annene git yalnız kalmayın diyor,bunu düşünen adam ,o gelen kişiye abi müsait değiliz ben eve akşam 9,10 da gidiyorum diyemiyor.

Nasıl ya bekar bir adam sizin evinizde siz evdesiniz falan eşiniz fazla düşüncesiz geldi Hadi siz evde olmasanız tamam da .. üstelik hamilesiniz eşiniz adam için otel ayarlasın o misafir beyi de arasın kusura bakmayın eşim çok rahatsız evde sürekli yatıyor ben şu otele rezervasyon yaptırdım desin bu ne yüzsüzlük ayol günlerce gel yıkıl insanların üzerine.. insanlar ne kadar rahat ya sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…