Yine yatılı misafir

Bende 9 haftalık hamileyim ,ve aynı haldeyim evde kendimize bile yemek yapamıyorum kokudan çok rahatsız oluyorum bebeğime bakabiliyorum ancak ama anlamıyor eşim. Anladığını söylüyor sana hak veriyorum diyor ama sende beni anla diyor ,neyi nasıl anlicam bilmiyorum kendi evimde devamlı yabancı insanlar.. bunun neyini anlatabilirim. Eşiniz çok dusunceliymis çok sansliymissiniz

Ben olsam varsa otel vs imkani alir oglumu kendim giderim.
Esin bu misafiri gönderse bile digerini gondermeyecek belli ki.
400km uzaga gidemeyeceginize gore bundan sonra her gelen misafirde ben otelde kalacagim deyin. Esek gibi odesin parasini, sizde birkac gun tatil yapin.
Bir kere razi olsa bir dahaki sefere kabuk etmez bunu eminim.

ne kadar düşüncesiz eşiniz hamile olmasanız bile istemeyebilirsiniz
Öyle Canım maalesef,bir çoğuna hayır diyor ,her gelen bizi arıyor bazısını açmıyor bazısını müsait değiliz diyor ama ayda bir iki ,gelen mutlaka oluyor.o kendine göre anlayışlı bak hepsini eve getirmiyorum diye düşünüyor. Ama akrabaları da bir garip bekar evi sanıyorlar heralde,memleketten yolu düşen eşimi arıyor ..

Kıyamam vallahi ne diceğimi bilemedim. gerekirse konuşma tavır al ki anlasın. Elin aramıyla napcaksın evde insan bunu düşünür. Çok sinir oldum gerçekten. Ben olsam bağır çağırırdım. Madem sen git otele

Asla kabul etmezdim ortaligi kaldiririm.adamla evde tek niye kaliyim kocanda hata hamilesin birde.cok anlayissiz davranmis.iyiki calisiyormda bahanem var hic hoslanmam esimin akrabalarinin bizde kalmsandan

+1

Ayy haklisiniz. Ne sacma sey,otel diye bir sey var. tarih oncesinde de kervansaraylar vardi,boyle densizler icin yani. Kaz kafali bir koca
Gelen adamin durumu da cok cok iyi yani acil biseye gelse hastaneye gelse, durumu musait olmasa yine iyi bi tarafini görmeye caliscam ama yok ya elle tutulacak mantıklı tek bir tarafı yok.

Eşiniz cidden çok rahat sizin elin adamıyla evde tek kalmanız söz konusu dünyanın binbir türlü hali var bence eşinize ben korkuyorum tek kalamam adamla bir saat dahi olsa bir saatte neler oluyor neler okuyoruz duyuyoruz diyin ve annelerin musait olmadığını söyleyin ya adamla aynı zamanda girsin çıksın eve ya da adama karım rahatsızlandı musait değiliz desin .

bence bu akrabalar bilerek yapıyor. Eşinizin maddi durumu filan çok mu iyi ?

Adamın geleceği gün ne yapar eder yalandan fenalaşırım. Sabaha kadar çıkmam hastaneden. Eşiniz de herhalde sizi bırakacak değil, arar eşim rahatsızlandı misafir edemeyeceğiz der.
Cidden aşırı sinir bozucu bir durum.

Asla kabul etmezdim ortaligi kaldiririm.adamla evde tek niye kaliyim kocanda hata hamilesin birde.cok anlayissiz davranmis.iyiki calisiyormda bahanem var hic hoslanmam esimin akrabalarinin bizde kalmsandan
Eşim söylediğinden beri kızıyorum ağlıyorum sinirden ara soyle rahatsız eşim diye ama nafile bu son ,bir daha tamam demicem diyor ama tabi ki son değil ,gerçekten gidip kalacak bir yerim olsa alıp çocuğumu gidicem evden.

bence bu akrabalar bilerek yapıyor. Eşinizin maddi durumu filan çok mu iyi ?
Hayır canım devlet memuru işte,çok şükür orta halli bir aileyiz. Bu gelenlerin cogusunun durumları bizden çok daha iyi ama buraya gelince gezdirerek agirlayacak onlara hizmet edecek birilerini arıyorlar ..yani bizi,bı enayi biziz çünkü.

sakın yola çıkmayın demek için geldim, benim kuzenimin kanaması olmuştu 3 saatlik yoldan dolayı. geldiği gibi hastaneye koştular.
Ay Allah korusun. Anneme söyledim o da gel kızım diyor ama pazar günü gelip alamaz diyor. Ben de oğlumla hamile halimle yola çıkmaya cesaret edemiyorum, 4,5 saat sürecek yol .

Otel fikri iyi. Hemen eşinin kredi kartını alıp en uygun otele rezervasyon yaptır. Misafir gelince eşin yapsın açıklamasını.

Yani bu aralar hep yoğunum yalnız kalırsın eşim ilgilenemez demek çok mu zor?

Sonuçta akrabası ve o ilde bir tek siz varsanız kabul edemem diyemez ki yani haftalarca kalmayacak sonuçta ve biri ş için geliyordur mutlaka evde oturmaya neden gelsin elbette ki gündüz tüm gün sizinle oturmaz ne işi var sizinle yani. Alt tarafı 3-4 gün. Demiş annene git istersen diye gitseydiniz siz 1 hafta kalırdınız annenizde.

Ay Allah korusun. Anneme söyledim o da gel kızım diyor ama pazar günü gelip alamaz diyor. Ben de oğlumla hamile halimle yola çıkmaya cesaret edemiyorum, 4,5 saat sürecek yol .
Allah korusun tabii. hatta öyle olduğu için kuzenimi eşi almaya gelmişti. bir de ufak çocuğunuz var çok zor olur. yani demeyeyim dedim ama eşiniz de anlayışsızmış cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…