Yine yatılı misafir

Öyle kesinlikle, her erkekte bu tavır biraz var ama benim eşimde çok fazla maalesef. Esim babamdan cekiniyor ,babam biraz sinirli bir insan,bunu babama deseydim ,gerçekten gelip alıp giderdi beni ve oglumu,esimle arasına mesafe girmesini istemediğim için söylemedim ,ama tekrarlaması durumunda zaten artık yapabileceğim herşeyi yapicam .

insallahh anlar kuzen olunca is degisiyo benim esiminde hep almancı kuzenleri var bi kav kere kaldılar ama cahillik bide alman arkadaslarıda kaldı o kuzenle birlikte ne manyaklık simdi olsa asla istemem almam

hatta kayınpederi bile aradım ben nasıl diyim abime oglunu yollama diye dedim sen demezsen ben derim buuk bi kavga cıkar sonra gelmedi cok sükür

Erkeklerin ve ailelerinin bu kadar rahat davranmasının nedeni zaten kadınların herşeyi sineye çekmeleri. Kadınlar evliliğim bozulmasın çocuğum babasız büyümesin diye düşünürken karşı taraf iyice arsızlaşıyor. Bir daha böyle birşey olursa babanıza söyleyin, belliki sizin konuşmanızın karşı taraf için bir hükmü yok.

Bu durum iyi olmuş, gözüne sokmak istediğiniz şeyleri kendiliğinden görmüş. Yalnız kayınvalidenin de misafir alıp almadığınızı merak etmesi ilginç olmuş. Umarım art niyetle kontrol amacıyla sormamıştır.

Benim bildiğim zaten önce yeni evli çift yemeğe davet edilir, ağırlanır. Ondan sonra onlar müsait olduğunda çağırmaları beklenir. 4 ay evli olsalar da fark etmez. Önce sizin ağırlamanız gerekirdi.
Hayır bizim adetlerimize göre Yen'i gelinin evine hediye alınıp gidilir çay içilip kalkılır

Durum nedir? Merak ettim yüzsüz teyze oğlu ne yaptı? Aradı mı? :)
:)) Aradı eşimi çağırdı dışarda görüştüler. Eşimde eve gelirken nerede kalacaksın abi ,hadi gel gidelim bize gibi bişey hiç dememiş. İki çay içip kalkmis yanından.
Bu arada tabi kayınvalidem arayıp ,ayıp oldu ,o zaten gelmezdi sen yine davet etseydin. Ablam konuşacak kesin ,oğlumu üç gün misafir etmediler diye.
( teyzeoglunun annesi kayinvalidemin büyük ablası)
Eşimde bir şey olmaz anne ,sen haberim yok benim de bir şey derse dedi.
Oylelikle konu kapandı :)

Evet eşimin bana karşı çıktığı her olayda böyle birseyle söylediklerim de ne kadar haklı olduğumu görüyor .Bunda da sasmadi yine..
Canım kayınvalidem misafir etmemizden yanaydı,köyde ne konuşurlar ,tüm Trabzon duyarmis ,bizi rahatsiz edecek kadar konuşmalar buralara kadar gelirmiş,boşuna canımız sıkılmasınmis..

Sizi dusunuyorum adi altinda alttan alttan islemek diye buna derim :)

Sizi dusunuyorum adi altinda alttan alttan islemek diye buna derim :)
Hahhahh aynen öyle :)) para isterler vermessek ,akrabalar ne der üç kurusu anasına babasına çok gördüler ..
Misafir etmesek üç gün kalacak adama yer bulamadılar evlerinde ,çok ayıp bunlarında evlerine gidilmez,hep bu gelinden sonra böyle oldu bu cocuk :))
Bunlar kulağımıza gelen bizi kınama şekilleri,ama ne hikmetse hiçbir şeyde etkili olmuyor ,her şey aynen devam ediyor :)

ayy çok sinir oldum şuanda. ne demek ya elin adamı niye bende kalıyor ki. otel mi yok ? hem hamilesin hem de küçük bi çocuğun daha var. bu haftalar zor geçiyor zaten bulantıdan koku duymak istemiyor insan.. valla gitsin otelde kalsın, o da olmadı eşine resti çek. yemek falan yapamam ben çocuğuma zar zor yemek yapıyorum de, ilgilenme bişeyle. akşam erkenden çocuğunla birlikte git uyu.

ne derlerse desinler umursama senin kafan rahat olsun da sen kötü ol. konularınızı uzun zamandır görüyorum hep aynı sıkıntı ama sen birşey yapmadıkça o kaynanan hiç seni düşünmez. ağer ayıp oluyor diye sana laf sokmaya kalkarsa diğer gelin hiç kimseyi almıyor o ayıp etmiyorda ben mi ayıp ediyor oluyorum de sakın yüz verme onlara, ömrün boyunca bu sıkıntı sürecek gibi çünkü

Adamı ara söyle.Eşim boş bulunmuş bana sormadan iş yapmış ben hic musait degilim gelmeyin zaten eşim evde pek durmuyor ben eşim evde yokken agirlayamam seni kusura bakma de.Akraba gelip tecavüz eediyor neler oluyor bu hayatta bir de sizi yalniz birakacak onunla mecburen.Kabus gibi.Daha ne diyim size...Bu kadar genislik olmaz yahu.Eşi olmadan size adım atmamali ne yuzsuz insanlar var

Ayrica neden bu kadar caresiz gibi anlatiyorsunuz..O ev sizin ve sizin izniniz olmadan kimse gelemez.Birde fikir vermissiniz senle kalksin senle ise gitsin gelsin diye.Adam sizi postalayacak evden akrabasi icin.Bir yere kipirdamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…