Dün akşam eşimin işi 9 buçukta bitmiş,aramış adamı adam açmamış,sonra aramış müsait değilim ,ben müsait olunca ararım gelir beni alırsın demiş !
Tabi o saate kadar adam 4,5 kez arıyor eşimi,eşim de abi toplantidayim su saatte cikicam ,çıkınca alırım seni diyor.
Ve tam gece onikiye kadar eşim bekledi aramasını,adam aramadı ,eşim aradı ,suradayim gel al beni diyor. Eşimde biraz sert konuştu ben sabah işe gidicem abi ,seni alıp gelmem bir saatimi alır en az. Sen bir taksiye atlayıp gel. Bu lafa da sinirleniyor çok değerli teyzeoglu ve gelmiyor. Bir süre daha bekledikten sonra eşim de yattı.hala daha ses yok adamdan.
Ve asıl konu,eşimin sabah annesi aradi.
Eşim ben uyuyorum sandi yan odada konuşuyor ..
X Geldimi dün ,,yok anne 12 de aradim gel al beni dedi,içmiş gibi geldi sesi ,kafası yerinde değildi sanki,bende taksiyle gel dedim o da küfredip kapattı . İyiki de gelmedi ,bugün de aramicam ,gelmez inşallah bundan sonra da dedi. O saatte aklı başında olmayan sarhoş adamı alıp nasıl eve getireyim,sabah nasıl evde bırakıp çıkayım dedi. Dün öyle geçti,bugün de su saate kadar bir ses çıkmadı adamdan..