Yine yatılı misafir

Etik degil bence.esinizin olmadigi yerde elin adaminin ne isi var.bizim adetlerimize uygun degil.aslinda bunu sizden cok esinizin dusunmesi lazim.bide hamileymisiniz.insallah bi yolunu bulursunuz.
Esim icin maalesef akraba eş dost vs konu olunca akan sular duruyor. O da benimle yaşadığını idrak edemiyor heralde diyorum. Her konu da Soran danışan adam böyle birşey olunca hemen herkese tamam diyor. Kendisi uğraşmıyor çünkü kimseyle.

Dün akşam eşimin işi 9 buçukta bitmiş,aramış adamı adam açmamış,sonra aramış müsait değilim ,ben müsait olunca ararım gelir beni alırsın demiş !

Tabi o saate kadar adam 4,5 kez arıyor eşimi,eşim de abi toplantidayim su saatte cikicam ,çıkınca alırım seni diyor.

Ve tam gece onikiye kadar eşim bekledi aramasını,adam aramadı ,eşim aradı ,suradayim gel al beni diyor. Eşimde biraz sert konuştu ben sabah işe gidicem abi ,seni alıp gelmem bir saatimi alır en az. Sen bir taksiye atlayıp gel. Bu lafa da sinirleniyor çok değerli teyzeoglu ve gelmiyor. Bir süre daha bekledikten sonra eşim de yattı.hala daha ses yok adamdan.

Ve asıl konu,eşimin sabah annesi aradi.
Eşim ben uyuyorum sandi yan odada konuşuyor ..
X Geldimi dün ,,yok anne 12 de aradim gel al beni dedi,içmiş gibi geldi sesi ,kafası yerinde değildi sanki,bende taksiyle gel dedim o da küfredip kapattı . İyiki de gelmedi ,bugün de aramicam ,gelmez inşallah bundan sonra da dedi. O saatte aklı başında olmayan sarhoş adamı alıp nasıl eve getireyim,sabah nasıl evde bırakıp çıkayım dedi. Dün öyle geçti,bugün de su saate kadar bir ses çıkmadı adamdan..

Ohhhhhhhhh....
İçimin yağları eridi... :)

Ohhhhhhhhh....
İçimin yağları eridi... :)

İnşallah bugün de aramaz Canım ,isteyince kalacak yer hemen nasıl da bulunuyormus dimi..
Bır de bu durum eşimin de olayı anlaması için iyi oldu,hayır diyemedigi abisinin aslında tam da HAYİR denecek kişi olduğunu anlamış oldu.

Eşinizin yine aklı başına gelmez ancak gelenlerden biri ciddi anlamda bir sorun çıkaracak ki aklı başına gelsin. Oturduğunuz yerde eşinizin bir kuzeni daha vardı. Adam evine kimseyi kabul etmiyordu, demekki istenilirse mesafe koyulabilir. Eşinizde bu durumdan çok rahatsız değil, sadece siz tepki verdiğiniz için alttan alıyor.

Gel beni al ne ya. Koskoca adam taksiye atlayio gelemiyor mu?
Madem dün gelmemis kalacak yeri var oyleyse gitsin orda kalsin.
Bir de kufretmis utanmadan.
Insanlar da onun kolesiydi her dedigine tamam desin.

yalnız gelen erkek misafir.... kabul etmek zorunda hiç değilsiniz
kp iniz yok mu arayıp direk söyleyin
baba oğluna laf geçiremiyorum böyle böyle istemiyorum
bulantılarım var annemlere gidemem hiçbiyere gidemem bi el atar mısın şu işe diye
kesin çözüm :)

ahh bunu yeni gördüm şükürrrrrrr
kv nize arayıp diyeceksiniz aslında nasıl geniş ailesiniz bizde hiç böyle şeyler yoktur diye de olmaz şimdi

ohh cok sukur. Tum KK rahat etti.
Yahu adam bide içiyormuş. Ne işi var öyle adamın evde!!! Eşiniz evde yokken de içerse.. Devamını düşünmek dahi istemiyorum. Eşinizin her şeyi düşünmesi lazım. Siz bayansınız, kendinizi ne kadar savunabilirsiniz ki fiziksel güç olarak??
Ayrıca içmese bile bi adamın evde ne işi var yaaaa eşiniz yokken!! Akrabalık ilişkileri de bir yere kadar. Daha önemli değerlerimiz var.

Benim bildiğim zaten önce yeni evli çift yemeğe davet edilir, ağırlanır. Ondan sonra onlar müsait olduğunda çağırmaları beklenir. 4 ay evli olsalar da fark etmez. Önce sizin ağırlamanız gerekirdi.

Son düzenleme:

Eşiniz akıllanmış, umarım artarak devam eder. Arkadaşlar da demiş, o da aynı şehirde yaşadığınız kuzeni gibi insanlarla arasına mesafe koymayı öğrenebilir.

Cidden şunu okuyam herkes bi oh çekti :) umarım eşiniz de yaptığı hatanın farkına varır bundan sonra. Tercihlere saygım var, içebilir. Ama bir yerde misafir edilecekse ne gecenin köründe aranır ne de o eve sarhoş gidilir. Çok ayıp, hiç uygun değil. Aile terbiyelerinin olmadığı zaten belliydi sülalecek, şimdi tescillemiş oldular. :)

İnşallah tekrarlanmaz böyle bir olay. Tekrarlanacak olursa da büyük yaygara koparın derim. :)

Evet aynen Öyle . Esim ailesine ve akrabalarına çok düşkün ,bu yüzden bu konularda da çok düşüncesiz davranabiliyor,ben biraz daha yumuşak davransam,evde her akşam birileri olur ,eşim de bundan rahatsızlık duymaz.
Ama bu defa sanki biraz daha bu tutumunun yanlış olduğunu anladı gibi..
O kuzenini de hep örnek veriyorum ,bak o abi hiç kimseye açmıyor senin teyzenin ogluysa bu adam o abinin de teyzesinin oğlu. Ki onlar bizden yaşça daha büyük kendisi de eşi de. Ama adam kimsenin telefonunu açmıyor. kimseyi evine kabul etmiyor .

Teşekkür ederim :)
Benim içinde öyle isteyen istediğini içer ,ama buraya misafirliğe gelicek yatıya ve sarhos ,bu kabul edilebilecek birşey değil .
Evlendiğimizden beri bu şekilde özellikle bir kaç akrabası konusunda eşimi uyarmıştım hareketleri çok lakayit bunların ,mesafe koy diye ama uc güne ne kötülüklerini gördün ki cevabını almıştım. Şimdi biraz olsun hak vermiştir bana heralde.
Tekrarlanması konusunda eşimle çok ciddi bir şekilde konuştum ,eğer tekrarlarsa ona sulalesiyle mutluluklar dileyip gidicem. Bunu da göze alamaz heralde diye düşünüyorum ,umuyorum ,inanıyorum :)

Eşiniz akıllanmış, umarım artarak devam eder. Arkadaşlar da demiş, o da aynı şehirde yaşadığınız kuzeni gibi insanlarla arasına mesafe koymayı öğrenebilir.
İnşallah, bu defa öyle görünüyor. Kendisi de bir daha olmayacak kesinlikle diyor ,
Evet o kuzeni öyle yapıyor ve yine de herkes tarafından seviliyor evine kimseyi almiyor diye tüm akrabalar tarafından taşlanmadı,aksine onun işi çok yoğun yazık çok çalışıyor ,bir tane akrabasını görmeye bile vakti olmuyor deniyor. ..benim ki de kendini düzeltecek inşallah.

Eşiniz gerçekten düşüncesizlik yapmış. Hamilesin 20 aylık bebeğin var derdin zaten zor o mide bulantılarını çok iyi bilirim.... Ama yine de olan olmuş artık senin için zor da olsa annenlere gitmen daha mantıklı. Bir yol daha var ama kocan onu yapmaz. Kovsun ya da bahane bulsun şehir dışına gidicez falan yollasın adamı evden. Nefret ederim böyle anlayışsız insanlardan ya.

Erkekler bizim gibi duygusal varlıklar değildirler. Kadınlar birşey söylemeden önce 40 kere düşünür ayıp olur mu diye, erkeğin işine gelmiyorsa kendi anne babası bile olsa söyler istemediğini, hiçte düşünmez ayıp oldu diye. Kocanız gelenlerden son derece memnun içli dışlı olmayı seviyor.

Aslında bu durumu avantaja çevirseydiniz keşke. Babanıza söyleseydiniz eşinizi arayıp konuşsaydı, evde genç hamile karın varken senin erkek akraban nasıl gelebilir diye. Eğer bir daha böyle birşey olursa kızımı gelir alırım deseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…