Yine yatılı misafir

Ayderkizi

Uzaklarda bir yere gitmek...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
326
390
Arkadaşlar ben ne yaparsam yapayim bu durum değişmiyor, kafayı yicem yakında..

Bu sabah Esimin bir erkek akrabası aradı ve çarşambadan pazara kadar misafir edebilir mısınız diye sordu, benim esimde tabi bana sormadan tamam dedi, çok kızdım tabi ki ama hayır diyebileceğim bir akrabam değildi diyor.
Bu adam evli 40 li yaşlarında,konuşmasını bile bilmeyen , espri yaptığını düşünüp yaşına uygun olmayan hareketler sergileyen bir adam. Tanıdığım ilk andan itibaren hiç hoşlanmadım tavırlarından .

Zaten 20 aylık bir oğlum var yine hamileyim ve ilk haftalarimdayim ,gunlerim çok zor geciyor, ve kaç gün boyunca yatılı misafir ağırlamak zorundayım ,eşime anlatıyorum beni anlayissizlikla suçluyor ,ben büyütüyor musum falan.

Eşimin bu aralar işten sonra katılması gereken toplantıları var akşam en erken 9 da eve gelebiliyor ,eşime dedim bu adama söyle senden önce kalkıp eve sakin gelmesin,sabah seninle 8 de çıkar akşam seninle 9 da girer..

Bana dediği ben söylerim ama o anlar mı bilmiyorum,en iyisi askim sen çocuğu al annenlere git,pazara kadar kal,pazar gelir alırım ,annesi hastalandi falan derim , kafayı yicem ya annem sanki yan apartmanda oturuyor,400 km ötedeki bir şehire gitmemden bahsediyor ,mide bulantisindan evden çıkamıyorum adamın bulduğu yola bakin,müsait değiliz demek yerine ,sırf biri evimize gelecek diye,küçücük çocukla yollarda perişan olucam ya.

Artık gerçekten hiç gelmeyecekleri bir şehir bulup oraya tayin istemeyi düşünüyorum. Belki bu şekilde eşimin sülalesinden kurtulabilirim, artik sinirlerim kaldırmıyor bu durumu ya,nasıl bı hata yaptım da böyle bir aileye gelin oldum ben.
Kızlar karışık yazdıysam kusura bakmayin,o kadar canım sıkkın ve sinirliyim ki ..
bana bır yol gösterin lütfen

hemen internetten uygun bir otel bul ve rezervasyon yaptır gelecek kişi için. eşine de söyle ben evde bir adamla kalamam diye. İster anlasın ister anlamasın kabul etmek zorunda . diğer konunuzu da okumuştum vallahi bu ne yaa.. Eşiniz de gelecek misafire karım hamile bulantısı çok otelde daha rahat edersin desin.

gelen misafirin eşi yoksa tek geliyorsa evet eşiniz hata yapmış akrabada olsa siz neden elin adamiyla saatlerce evde tek başiniza kalasiniz yani esiniz gercekten dusuncesizlik yapmis
Yalnız geliyor adam ,eşiyle gelse yine anlamaya çalışırım ki bu kadar süre kalmaları yine çok fazla ama adam yalnız geliyor ve gün icinde işleri en fazla üç dört saatini alır.
Eşimde bir yolunu bulcam hala diyor ve su ana kadar ki en iyi çözümü benim bu sürede evden ayrılmam.

esin adami alsin otele gitsin madem birisi gidecek

Vallahi size sormadan evet dememeyi öğretmeniz lazım. Eşim rahatsız kusura bakmayın demek o kadar zor olmasa gerek....
Söyledim ayni şekilde bunu söylemek bu kadar zor mu diye,bu akrabama söyleyemezdim,bir çoguna öyle söyleyip zaten geri çeviriyorum diyor. Yani sana bı misafirhane otel ayarlayım abi bir akşam da yemeğe alırız seni dese konu kapanacak ama yok kimseye hayır diyemez ,evde bütün sıkıntıyi ben çekeyim.

Değil misafir ağırlamak kendime bile bakamıyorum bu bulantılarla. Ne kadar düşüncesiz bi eşiniz var.eşim bana sormadan asla bi yere söz vermez. Sanırım eşiniz baştan beri böyle gibi geldi. Eşim hamile evde yatıyo başka zaman gel desin madem akraba bunuda rahatça söyleyebilir

Soyle temiznden uygunundan misafirhane otel ne varsa bulacak eşin adamı aldığı gibi oraya götürecek. Karım hasta diyecek. Hiç de ayip falan olmaz.
Söylüyorum hatta kurum misafirhanesi var eşimin sen öde parasini diyorum, açıkla abi böyle böyle madem o kadar yakın sana hayır diyemiyosun böyle bir durumu da anlayışla karşılar diyorum ama kabul etmiyor. Ayıp olurmuş

eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan, asla yemek temizlik ağırlama yapmam de. ve şimdiden hepsini yapmayı bırak.
sadece kendini ve çocuğunu doyur.
eşine ne yemek ver ne su. hiçbir şekilde muhatap olma.
misafire ne yedirip içirecek, dağınık, kavgalı evde nasıl ağırlayacak?
bırak o düşünsün.

seni hiç mi kıskanmıyor elin adamlarından? bu ne tuhaf koca.
onun akrabası ama sana yabancı.

Aynı benim eşim de böyle,bir hayır demek. U kadar zor olmamalı. Adamın eşini ara x ne zaman gelecek hiç iyi değilim geleceği zamana göre yemek için yardımcı alayım eve vs de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…