yine yardım şu cahile yardım yardım :(

SonBahar0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
194
2
68
merhaba kızlarr yine sorum var bu konuda cahil bi kız olarak size sormak,engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorumm :))

nolur beni aydınlatınn :)

şimdii..ben tantitoni'deki indirimde olan 190 tl lik ç.k.b. takımını aldım.saten istiyordum hem hoşuma da gtti fiyatı da uygun geldi.ama sonra satenlerin çizildiğini öğrendim. iade edecektim. yine indirimden korkmaz'ın ç.k.b. takımını aldım.tantitoniden aldığımı iade edip parlak takımlardan yine günlük alacaktım.

ama sonradan düşündüm de korkmaz'dan aldığımı günlük kullansam. çünkü bence günlük daha çok kullanıldığı için asıl onun kaliteli olması gerekiyor.. tantitonidekide saten ama onu da misafirlik kullansam.hem kırk yılda bi misafire kullanacağım için günlük kullanım gibi çizilmez. hem de elimde yıkarım kırk yılda bi ne olacak diye düşündüm.

sizcee ???

çok mantıklı tatlm..madem ikisini de beğenmişssin ki almıssın 2sini de kullanmıs olursun..misafire kullanıcan dediğin gibi yine belki çizilir ama çok çok göze batmaz..parlaklar da sana bi ömür gider zaten ayrıca günlk olanı parlak olandan seçmen de mantıklı olmus..hiç iadelerle uraşma bence

ayy canımm çok çok teşekkür ederimm içimi rahatlattın :))

Kırk yılda bir misafirin gelicekse sorun olmazz ama misafirlerin çok olursa baktın ki çizildi kullanılamayacak durumda ilerde yenilersin.. Güle güle kullann tatlımm.. :) Birdee o aldığın takımı iade edip üstüne 130 tl kadar ekleyebilirsen korkmazın 89 parça çok şık takımları var onlardan da alabilirsinn..

ayy canımm çok saoll :) ya tantitonide güzel ürüler var ama boyalı şeyleri alırken dikkat et çünkü çin malı yazıoo :/

tamam canımm bi bakayım çookk teşekkür ederim tavsiyen için :))

hmmmm..zaten bana tanti çok plastik plastik bide silikon geldiği için pek bişi almamısm ben hep çeliklerden gitmişim bakıorm da:))
plastikleri tupperdan silikonları mudodan almısım..yani yine alıcam bişi yok anlıcan:d

en güzelini yapmşsn canımm ben de başka bişey almayı düşünmüyorum zaten çin malı olduğu belli zaten isminden bile tanti tonti tunti :))

bende baktım o takıma kaşığı biraz biçimsiz geldi bir de küçük gibi nedense ama en başta vazgeçmemin sebebi bulaşık makinesinde çizilecek olması.satenlerin en kalitelisini bile alsan çiziliyormuş makineye koymamak gerekiyormuş.ama makinede yıkayamayacağım şeyi de kullanmak istemedim.fiyatı gerçekten çok iyidi.iyi günlerde kullan...
indirim için son gün 31 aralık arkadaşlar unutmayın.

anladım tatlımm teşekkür edermm.. hala kararsızım ama bakalm inşallah doğru hayırlı bi karar veririm :)

ben boyner evde 240 tl ye mi ne 89 parça korkmaz marka gördüm saten değil hemde çok sade çok güzel ve ağır günlük kullanım için onu alacaktım ama sonra günlük almamaya karar verdim şimdilik. eğer 240tlye falan çıkabiliyorsan oraya da bak derim.

hmm olabilir canımm çok çok teşekkür ederimm..
büyük ihtimalle bunu iade edicem çünkü bi kaşığın sapının kenarında bi yer çizik çıktı ve siyah olmuş hepsi böyle olacaksa almiim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…