İlişki çığrından çıkmış artık... Hem affet diye dönüyo, hem aynı hataları ve seni üzmeye devam ediyor. Size bir şey söylüyüm mü, hayatta kimseye gereğinden fazla değer vermiceksin, çok sevdiğini göstermeyeceksin. O zamn karşıdaki kendini birşey sanıyo, bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyo. Döndüğü zaman ya da aradığı zaman bırak sürünsün, koşsun peşinden, sen arama onu o seni arasın artık. Anlasın senin elde olmadığını, anlasın senin ondan vazgeçebileciğini... Bu imajı verin ona
sorma canım delirtti ya psikolojim bozuldu inan ki.sinirden ağladım iş yerinde milletin içinde ya. ben senden bir kere vazgeçtim ama diyor geçen gün bitsin dediğimde. sonra tekrar basladı. bu kez de kabullen diyorum.yok diyor.eger vazgeçersem de senin mutlulugun için ama bunları yüzyüze konuşalım seni seviyorum vs diyor.zaten ayrılmışız bi gün önce saatlerce telefonda konuşuyor dertleşiyoruz.görüşmeye karar veriyoruz bi gün sonra dengesizleşiyor. çok işleri vardır onu anlarım da beni bekletmeye ne hakkın var saatlerce.
Çok işi olabilir ama 1 dk bile mi yoktu. Sonuçta haberleşmişsiniz, böyle davranması hiç yakışı kalmamış. Ama siz sakın aramayın, o arasın
biz kadınların bence büyük hatalarından birisi düşünmeden hareket etmek...
öfkeyle bir an bağırıp çağırmak...
tam bahsettiğiniz gibi olmasa da bende benzer iki olay yaşadım giyinip kuşandıktan sonra buluşamayıp oturdum popomun üstüne...
o yüzden az çok anlayabiliyorum sizi...
sabırlı olun, sessiz kalın ve bekleyin...
mutlaka arayacaktır... aradığı zamanda öfkeyle konuşmayın... sakin ve net konuşun....
öfkeli olduğunuzu değil artık kırıldığınızı anlasın...
hani bir söz var ya kadın bağırıyorsa hala o ilişkiden umut vardır diye...
erkekler bunu biliyor...
o yüzden siz bağırmadan sessizliğinizle en sert cevabı verin...
evet çok haklısınız. o beni kesinlikle arayacaktır.ama işte içim içimi yiyor şimdi.hoş eminim o da benden farksızdır şimdi.tepki görecegini bildiğinden de aramıyordur.ama işte çıldırıyorum ben hala burada. söyleyeceklerim belli ama siz nasıl bir konuişma yapmamı önerirsiniz?
kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim gibi bir durum vardır ya sizde öyle olun...
belli etmeyin...
evet çıldıracaksınız, içiniz içinizi yiyecek ama siz hala üstüne gittikçe hiçbir şey değişmez...
söyleyecekleriniz ne bilmiyorum, ilişkinizde yaşananları da tam anlamıyla bilmediğim için ben ne konuşmanız gerektiğini bilemem...
sadece size verebileceğim tavsiye sakin bir konuşma yapmanız yönünde...
sizi yıprattığını, ilişkide böyle şeylerin çiftlere zarar verdiğini söyleyin..
anlayışlı da olun konuşurken, "evet belki işin vardı ama senden küçük bir haber beklemek en doğal hakkım" şeklinde..bir haber verseydi, sonrasında yapılan konuşmalarda yarım ağızla gel gelme demeseydi düzgünce konuşsaydı bu gün bu durumda olmayacağınızı söyleyin...
yani aslında sizin anlayışlı bir insan olduğunuzu, sadece bir şeyi söylemesi gerektiğini hatırlatın...
ses tonu önemlidir...
konuşacaklarınızdan çok ses tonu önemlidir... buna dikkat edin, tonunuz yükselmesin....
yorgun bir kadın olduğunuzu düşünüyorsanız bunu gösterin...
şu son yaptıgı yüzsüzlükten sonra ararsan adamın gözünde basit kız havası verirsin..bırak ararsa arar aramazsa kendi bilir..zaten diyecegini demişsin şimdi arayıp içini döksen nolcak ne işe yarıcak böyle bi adam sana nasıl bi cvp vericek düşündün mü ?
Boyle biri icin, bu kadar cirpinmaya degmez.
Son durum nedir? Aradimi seni?
sımdı bu ne ısınde calısıoda bu kadar yogun ?
bıde servıs onların calıstıgı yerın servısımı hanı haber edıyo servıscıye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?