• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yanlış yaptı bana...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
kızlar beyimizin bana kaçıncı yanlışı inanın bilmiyorum ama karşısına geçip bitti olmuyor bu ilişkinin sonu yok diye laf anlatmaya degecek bir insan bile değilmiş o. dünden anlaşıyoruz ben onun calıstıgı yere gidecegım 2 bucukta servis var oraya.onunla ggidecegim otobüs vs ile gitmek mümkün değil. sabah 9 da uyandır diyorum dün.tmm diyor anlaşıyoruz.sabah 10 buçukta kalkıyorum ne arayan ne soran var. nasıl olsa haber verir diye sabah sabah duş alıyorum bir güzel özene bezene hazırlanıyorum belki her sey güzel olur belki düzelir düzelmese de beni güzel hatırlasın diye. saat 1 buçuk hala ses yok. çıkıyorum gidiyorum servisin kalkacagı yere nasıl olsa arar diye. iş yerim de orada zaten. iş yerine ugrayıp orada haber bekliyorum.saat 2 buçuk beyefendi arıyor.ee naptın nerdesin servise binmkeyecek miydin? ee sen haber veririm demedin mi diyorum.evet dedim.haber vermedin diyorum evet doğru diyor. 1 saat sonra yine servis var ona bin gel demiyor.salak salak sessiz sessiz telefonda bekliyor. sonra ben seris 1 saat sonra mı vs soruyorum. evet diyor hala gel demiyor. ben aileme yalan söyleyip evden çıkmışım eve dönemiyorum.bunu biliyor. sonra artık ayıp olmasın diye mi ne bayagı bir sessiz durduktan sonra ee gelcn mi 3 buçuk servisi ile diyor. geliyim mi.gel diyor.bak diyorum sıkıntı olcaksa... yok olmaz bişi gel sen.emin misin diyorum bak sorunlar varsa yogunsa gelmeyim. yok gel sen sorun var ama vs vs.ama gönülsüz yani.istese en basında bana demez mi 3 buçuga gel bari haber veremedim diye.sen napcan gelmesen dışarıda tek basına diyor.bilmiyorum bakarım basımın caresine vs.tmm diyor ne tamam diyorum tmm işte diyor.geliim mi gelmeyim mi diyorum.gelme sen ya diyor tmm dedim kapatcam.kusura bakma diyor.yok önemli değil ya dedim. önemli olmaz olur mu diyor. yok cnm dedim ben sabahın köründe hazırlanmışım çıkmışım haber bekliyorum niye kusura bakan ben olcam ki git işlerine bak dedim kapadım. şimdi işin aslı da şu adım gibi eminim.normalde ben oraya gittiğim zamanlar o servisçiye beyimiz haber verir misafirim var diye. sonra beni arar cnm ayarladım servisi sen şu saatte orda ol der.ben o saate göre orada olurum. şimdi deseniz ki vakti olmamıştır yogunluktan haber vermeye.hayır o da değil. bu insan saat 2 de yemege cıkmış.beni aradıgı saat 2 buçuk yemekten geldim yeni diyor.hiç vakti olmadı diyelim.saat 2 de beni arayıp en azından cnm sen bekleme demez mi.neden tam servis saatinde arıyor. ya da ardı cnm ben adama söleyim 2 dk bekler sen geç bin der dimi gelmemi istese. hayır o da yok.ancak kem küm.

ben de aradım yarım saat sonra sana bşi söleyim mi dedim.söyle dedi. eger sen benim gelmemi isteseydin bu saate kadar beklemezdin. en kötü yemege cıkınca arar haber verirdin.özellikle servis saatinin geçmesini bekledin gelemeyim diye dedim. ama salaklık ben de suç ben de.ben ne için kalkıp hazırlanıyorum hangi akla hizmet bekliyorum senin haber vermeni dedim.sana helal olsun benimle resmen oynadın dedim.kedinin fareyle oynadıgı gibi oynadın parmaklarının ucunda döndürdün beni sana valla helal olsun dedim ve kapadım o telefonu.

kafayı yicem kızlar.bir insan naısl o kadar aman peşinde koşup aklını zorla celdiği bi insanı acılarla bırakır böyle adilikler yapar. yalanını affettim,sevmiyorum sogudum dedi sonra döndü affettim,eskisi gibi sevmiyorum eski sevgilimi istiyorum dedi her seyi yaptım arayı iyice düzelttim her sey ilk gnler ki gibi iken bana gelecekle ilgili hiç bir şey söylemediği için bitti dedim.seni seviyorum yüzyüze konuşalım bunları dedi tamam dedim.her seyine eyvallah ettim her sıkıntısında ben koştum her hastalıgında ben ilggilendim haketmeyince haketmiyor demek ki.yazıklar olsun ya!!! verdiğim emeğe yazık. bu iş artık bitti.bu yaptıkları yanlışları bir değil iki değil üç değil.artık tiksindim.ilişkiden de ondan da. şeytan dedi bas git 3 buçuktaki servisle bir kere bak yüzüne ne halin varsa gör artık bensiz de. ama ona bile degmez. yazıklar olsun.benim herkese inancımı bitirdi.artık ne kimseye güvenirim ne severim.

hala daha acaba arar mı arasa mı fazla mı tepki verdim diye dşünüyorum bugun. bu olaylar dün yaşandı. yorumlarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:
diyorum ki yogundu işleri vardı o zaman beni arasın desin ki bugun işler düşündüğüm gibi gitmedi kusura bakmazsan akşam görüşelim biz çıkabilirsen.sen gelme buraya bugun. kusura bakma. bi gün önceden hberleşmişiz ya.

bir de arayıp haber vermediği halde bana demiyor mu sen 2 buçuk servisine binmeyecek miydin nerdesin?? sanki hani gelmemi bekliyomuş da ben gitmemişim gibi bir hava verecek olaylara. baktı ben sinirden köpürmüş bekliyorum kalakaldı. :53::53: hani desem 2 buçukla nasıl olsa gelirim diye bekliyor o zaman 2 de yemek yediğin satte 1 dk ara bi zahmet gel sen kusura bakma bu saate kadar haber veremedim de değil mi ama... cinnet geçirecektim sinirden ya. kendimi o kadar kötü hissettim ki. hazırlanıyorum hevesli hevesli haber bekliyorum saatlerce.özellikle aramadım onu bakalım dedim ne yapacak. son dakikada en kötü arar naısl olsa. ben şimdi yogunluk varsa aramayım işlerine baksın. ve hala bugun de aramadı bi arasa ah bir arasa...

İlişki çığrından çıkmış artık... Hem affet diye dönüyo, hem aynı hataları ve seni üzmeye devam ediyor. Size bir şey söylüyüm mü, hayatta kimseye gereğinden fazla değer vermiceksin, çok sevdiğini göstermeyeceksin. O zamn karşıdaki kendini birşey sanıyo, bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyo. Döndüğü zaman ya da aradığı zaman bırak sürünsün, koşsun peşinden, sen arama onu o seni arasın artık. Anlasın senin elde olmadığını, anlasın senin ondan vazgeçebileciğini... Bu imajı verin ona

İlişki çığrından çıkmış artık... Hem affet diye dönüyo, hem aynı hataları ve seni üzmeye devam ediyor. Size bir şey söylüyüm mü, hayatta kimseye gereğinden fazla değer vermiceksin, çok sevdiğini göstermeyeceksin. O zamn karşıdaki kendini birşey sanıyo, bulunmaz hint kumaşı olduğunu düşünüyo. Döndüğü zaman ya da aradığı zaman bırak sürünsün, koşsun peşinden, sen arama onu o seni arasın artık. Anlasın senin elde olmadığını, anlasın senin ondan vazgeçebileciğini... Bu imajı verin ona

sorma canım delirtti ya psikolojim bozuldu inan ki.sinirden ağladım iş yerinde milletin içinde ya. ben senden bir kere vazgeçtim ama diyor geçen gün bitsin dediğimde. sonra tekrar basladı. bu kez de kabullen diyorum.yok diyor.eger vazgeçersem de senin mutlulugun için ama bunları yüzyüze konuşalım seni seviyorum vs diyor.zaten ayrılmışız bi gün önce saatlerce telefonda konuşuyor dertleşiyoruz.görüşmeye karar veriyoruz bi gün sonra dengesizleşiyor. çok işleri vardır onu anlarım da beni bekletmeye ne hakkın var saatlerce.

:50:

sorma canım delirtti ya psikolojim bozuldu inan ki.sinirden ağladım iş yerinde milletin içinde ya. ben senden bir kere vazgeçtim ama diyor geçen gün bitsin dediğimde. sonra tekrar basladı. bu kez de kabullen diyorum.yok diyor.eger vazgeçersem de senin mutlulugun için ama bunları yüzyüze konuşalım seni seviyorum vs diyor.zaten ayrılmışız bi gün önce saatlerce telefonda konuşuyor dertleşiyoruz.görüşmeye karar veriyoruz bi gün sonra dengesizleşiyor. çok işleri vardır onu anlarım da beni bekletmeye ne hakkın var saatlerce.

:50:

Çok işi olabilir ama 1 dk bile mi yoktu. Sonuçta haberleşmişsiniz, böyle davranması hiç yakışı kalmamış. Ama siz sakın aramayın, o arasın

Çok işi olabilir ama 1 dk bile mi yoktu. Sonuçta haberleşmişsiniz, böyle davranması hiç yakışı kalmamış. Ama siz sakın aramayın, o arasın

daha önce de böyle haberleştik bi kez hazırlanıp çıktım bana yalan söylewdi.sonra açıklaması şu oldu yakalanınca çok işim vardı da görüşemicez diyemedim sorunlar vardı.kırılma diye yalan söylemiş bulundum.bir daha böyle bir şey olunca en kötü ararım görüşecek durumda değilim bugun seni görmek istemiyorum derim.yalanımdan çok utanım vs dedi.bu kez hiç haber verme zahmetinde bulunmadı.çok dürüst ya yalan söylemeyecek.ama gelme işlerim var demeyi de beceremedi.ben de saf gibi onu saatlerce beklediğimle kaldım. düştüğüm duruma üzülüyorum bir de ona içimden gelenleri söyleyemedim. bir arasa ah :14:

biz kadınların bence büyük hatalarından birisi düşünmeden hareket etmek...
öfkeyle bir an bağırıp çağırmak...
tam bahsettiğiniz gibi olmasa da bende benzer iki olay yaşadım giyinip kuşandıktan sonra buluşamayıp oturdum popomun üstüne...
o yüzden az çok anlayabiliyorum sizi...

sabırlı olun, sessiz kalın ve bekleyin...
mutlaka arayacaktır... aradığı zamanda öfkeyle konuşmayın... sakin ve net konuşun....
öfkeli olduğunuzu değil artık kırıldığınızı anlasın...

hani bir söz var ya kadın bağırıyorsa hala o ilişkiden umut vardır diye...
erkekler bunu biliyor...
o yüzden siz bağırmadan sessizliğinizle en sert cevabı verin...

biz kadınların bence büyük hatalarından birisi düşünmeden hareket etmek...
öfkeyle bir an bağırıp çağırmak...
tam bahsettiğiniz gibi olmasa da bende benzer iki olay yaşadım giyinip kuşandıktan sonra buluşamayıp oturdum popomun üstüne...
o yüzden az çok anlayabiliyorum sizi...

sabırlı olun, sessiz kalın ve bekleyin...
mutlaka arayacaktır... aradığı zamanda öfkeyle konuşmayın... sakin ve net konuşun....
öfkeli olduğunuzu değil artık kırıldığınızı anlasın...

hani bir söz var ya kadın bağırıyorsa hala o ilişkiden umut vardır diye...
erkekler bunu biliyor...
o yüzden siz bağırmadan sessizliğinizle en sert cevabı verin...

evet çok haklısınız. o beni kesinlikle arayacaktır.ama işte içim içimi yiyor şimdi.hoş eminim o da benden farksızdır şimdi.tepki görecegini bildiğinden de aramıyordur.ama işte çıldırıyorum ben hala burada. söyleyeceklerim belli ama siz nasıl bir konuişma yapmamı önerirsiniz?

evet çok haklısınız. o beni kesinlikle arayacaktır.ama işte içim içimi yiyor şimdi.hoş eminim o da benden farksızdır şimdi.tepki görecegini bildiğinden de aramıyordur.ama işte çıldırıyorum ben hala burada. söyleyeceklerim belli ama siz nasıl bir konuişma yapmamı önerirsiniz?

kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim gibi bir durum vardır ya sizde öyle olun...
belli etmeyin...
evet çıldıracaksınız, içiniz içinizi yiyecek ama siz hala üstüne gittikçe hiçbir şey değişmez...

söyleyecekleriniz ne bilmiyorum, ilişkinizde yaşananları da tam anlamıyla bilmediğim için ben ne konuşmanız gerektiğini bilemem...
sadece size verebileceğim tavsiye sakin bir konuşma yapmanız yönünde...

sizi yıprattığını, ilişkide böyle şeylerin çiftlere zarar verdiğini söyleyin..
anlayışlı da olun konuşurken, "evet belki işin vardı ama senden küçük bir haber beklemek en doğal hakkım" şeklinde..bir haber verseydi, sonrasında yapılan konuşmalarda yarım ağızla gel gelme demeseydi düzgünce konuşsaydı bu gün bu durumda olmayacağınızı söyleyin...
yani aslında sizin anlayışlı bir insan olduğunuzu, sadece bir şeyi söylemesi gerektiğini hatırlatın...

ses tonu önemlidir...

konuşacaklarınızdan çok ses tonu önemlidir... buna dikkat edin, tonunuz yükselmesin....
yorgun bir kadın olduğunuzu düşünüyorsanız bunu gösterin...

şu son yaptıgı yüzsüzlükten sonra ararsan adamın gözünde basit kız havası verirsin..bırak ararsa arar aramazsa kendi bilir..zaten diyecegini demişsin şimdi arayıp içini döksen nolcak ne işe yarıcak böyle bi adam sana nasıl bi cvp vericek düşündün mü ?

kan kusar kızılcık şerbeti içtim derim gibi bir durum vardır ya sizde öyle olun...
belli etmeyin...
evet çıldıracaksınız, içiniz içinizi yiyecek ama siz hala üstüne gittikçe hiçbir şey değişmez...

söyleyecekleriniz ne bilmiyorum, ilişkinizde yaşananları da tam anlamıyla bilmediğim için ben ne konuşmanız gerektiğini bilemem...
sadece size verebileceğim tavsiye sakin bir konuşma yapmanız yönünde...

sizi yıprattığını, ilişkide böyle şeylerin çiftlere zarar verdiğini söyleyin..
anlayışlı da olun konuşurken, "evet belki işin vardı ama senden küçük bir haber beklemek en doğal hakkım" şeklinde..bir haber verseydi, sonrasında yapılan konuşmalarda yarım ağızla gel gelme demeseydi düzgünce konuşsaydı bu gün bu durumda olmayacağınızı söyleyin...
yani aslında sizin anlayışlı bir insan olduğunuzu, sadece bir şeyi söylemesi gerektiğini hatırlatın...

ses tonu önemlidir...

konuşacaklarınızdan çok ses tonu önemlidir... buna dikkat edin, tonunuz yükselmesin....
yorgun bir kadın olduğunuzu düşünüyorsanız bunu gösterin...

çok teşekkür ederim ilginiz için haklısınız.zaten ilişki ilişki olmaktan çıktı ama en azından kırgın oldugumu ve bu ilişkinin benim anlayışsızlıgımdan değil kendi hatasından bittiğini bilsin

şu son yaptıgı yüzsüzlükten sonra ararsan adamın gözünde basit kız havası verirsin..bırak ararsa arar aramazsa kendi bilir..zaten diyecegini demişsin şimdi arayıp içini döksen nolcak ne işe yarıcak böyle bi adam sana nasıl bi cvp vericek düşündün mü ?

verecegi cevap yok arasam bile yapacagı tek şey dinlemek olacak susacak hep yaptıgı gibi ve benim daha çok canım sıkılacak. en güzeli dediğiniz gibi.ararsa anlatırım içimdekileri araazsa da zaten gözden çıkardım onu. böyle biter.inceldiğiyerden kopsun.

Boyle biri icin, bu kadar cirpinmaya degmez. :50:
Son durum nedir? Aradimi seni?

evet konuştuk öyle çok iyi konuşmadık yhatta ters ters bile konuştu yani.akşamı görüştük çok gergindi tonlarca şey yaşamış iş yerinde.dün öyle saçma sapan davrandı yani.bana dedi ki aramız iyiyken birden ayrılalım deidn.senin bir anlık gel gitlerine göre mi yaşıcaz biz bu ilişkiyi dedi. bana sorarsan bizi dedi ben sana iyiyiz hiç bir sorunumuz yok birbirimizi seviyoruz birbirimizle mutluyuz ayrılık da çok önemli ciddi bir durum olmadıkça olmaz derim dedi. öyle böyle derken barıştık. bugun de görüştük düne göre daha iyiydi. daha ciddi daha sevecendi. 2 saat kadar birlikteydik zaten. her sey iyi gibiydi.hatta benimle gelecekle ilgili hayal kurdu hem de ben bişi demeden. :) çocuklarımız olursa adını ne koycaz falan dedi. şaşırdım. :44:

dün onunla görüşmeye gitmeden önce o kadar agladım ki yapamıyorum vazgeçemiyorum onun suçu yok ona bitti sevmiyorum desem hayatta dönüp konuşmaz benimle takıntı yapmaz gömer içine gider.ama ben yapamıyorum.ve çok çaresizim.ayrılamıyorum.o da artık farkında oldugundan beni kaybetme korkusu bile yok.:ssz::ssz: kara sevdaya düştüm diye ağladım dün yaa :1::1: yok böyle bir duygu.

sımdı bu ne ısınde calısıoda bu kadar yogun ?
bıde servıs onların calıstıgı yerın servısımı hanı haber edıyo servıscıye ?

sımdı bu ne ısınde calısıoda bu kadar yogun ?
bıde servıs onların calıstıgı yerın servısımı hanı haber edıyo servıscıye ?

evet onlrn calistigi yerin servisi cnm calistigi yerde idari personel her seyi o ayarlio is dagilimlari vs o ayarlio

Back