kızlar beyimizin bana kaçıncı yanlışı inanın bilmiyorum ama karşısına geçip bitti olmuyor bu ilişkinin sonu yok diye laf anlatmaya degecek bir insan bile değilmiş o. dünden anlaşıyoruz ben onun calıstıgı yere gidecegım 2 bucukta servis var oraya.onunla ggidecegim otobüs vs ile gitmek mümkün değil. sabah 9 da uyandır diyorum dün.tmm diyor anlaşıyoruz.sabah 10 buçukta kalkıyorum ne arayan ne soran var. nasıl olsa haber verir diye sabah sabah duş alıyorum bir güzel özene bezene hazırlanıyorum belki her sey güzel olur belki düzelir düzelmese de beni güzel hatırlasın diye. saat 1 buçuk hala ses yok. çıkıyorum gidiyorum servisin kalkacagı yere nasıl olsa arar diye. iş yerim de orada zaten. iş yerine ugrayıp orada haber bekliyorum.saat 2 buçuk beyefendi arıyor.ee naptın nerdesin servise binmkeyecek miydin? ee sen haber veririm demedin mi diyorum.evet dedim.haber vermedin diyorum evet doğru diyor. 1 saat sonra yine servis var ona bin gel demiyor.salak salak sessiz sessiz telefonda bekliyor. sonra ben seris 1 saat sonra mı vs soruyorum. evet diyor hala gel demiyor. ben aileme yalan söyleyip evden çıkmışım eve dönemiyorum.bunu biliyor. sonra artık ayıp olmasın diye mi ne bayagı bir sessiz durduktan sonra ee gelcn mi 3 buçuk servisi ile diyor. geliyim mi.gel diyor.bak diyorum sıkıntı olcaksa... yok olmaz bişi gel sen.emin misin diyorum bak sorunlar varsa yogunsa gelmeyim. yok gel sen sorun var ama vs vs.ama gönülsüz yani.istese en basında bana demez mi 3 buçuga gel bari haber veremedim diye.sen napcan gelmesen dışarıda tek basına diyor.bilmiyorum bakarım basımın caresine vs.tmm diyor ne tamam diyorum tmm işte diyor.geliim mi gelmeyim mi diyorum.gelme sen ya diyor tmm dedim kapatcam.kusura bakma diyor.yok önemli değil ya dedim. önemli olmaz olur mu diyor. yok cnm dedim ben sabahın köründe hazırlanmışım çıkmışım haber bekliyorum niye kusura bakan ben olcam ki git işlerine bak dedim kapadım. şimdi işin aslı da şu adım gibi eminim.normalde ben oraya gittiğim zamanlar o servisçiye beyimiz haber verir misafirim var diye. sonra beni arar cnm ayarladım servisi sen şu saatte orda ol der.ben o saate göre orada olurum. şimdi deseniz ki vakti olmamıştır yogunluktan haber vermeye.hayır o da değil. bu insan saat 2 de yemege cıkmış.beni aradıgı saat 2 buçuk yemekten geldim yeni diyor.hiç vakti olmadı diyelim.saat 2 de beni arayıp en azından cnm sen bekleme demez mi.neden tam servis saatinde arıyor. ya da ardı cnm ben adama söleyim 2 dk bekler sen geç bin der dimi gelmemi istese. hayır o da yok.ancak kem küm.
ben de aradım yarım saat sonra sana bşi söleyim mi dedim.söyle dedi. eger sen benim gelmemi isteseydin bu saate kadar beklemezdin. en kötü yemege cıkınca arar haber verirdin.özellikle servis saatinin geçmesini bekledin gelemeyim diye dedim. ama salaklık ben de suç ben de.ben ne için kalkıp hazırlanıyorum hangi akla hizmet bekliyorum senin haber vermeni dedim.sana helal olsun benimle resmen oynadın dedim.kedinin fareyle oynadıgı gibi oynadın parmaklarının ucunda döndürdün beni sana valla helal olsun dedim ve kapadım o telefonu.
kafayı yicem kızlar.bir insan naısl o kadar aman peşinde koşup aklını zorla celdiği bi insanı acılarla bırakır böyle adilikler yapar. yalanını affettim,sevmiyorum sogudum dedi sonra döndü affettim,eskisi gibi sevmiyorum eski sevgilimi istiyorum dedi her seyi yaptım arayı iyice düzelttim her sey ilk gnler ki gibi iken bana gelecekle ilgili hiç bir şey söylemediği için bitti dedim.seni seviyorum yüzyüze konuşalım bunları dedi tamam dedim.her seyine eyvallah ettim her sıkıntısında ben koştum her hastalıgında ben ilggilendim haketmeyince haketmiyor demek ki.yazıklar olsun ya!!! verdiğim emeğe yazık. bu iş artık bitti.bu yaptıkları yanlışları bir değil iki değil üç değil.artık tiksindim.ilişkiden de ondan da. şeytan dedi bas git 3 buçuktaki servisle bir kere bak yüzüne ne halin varsa gör artık bensiz de. ama ona bile degmez. yazıklar olsun.benim herkese inancımı bitirdi.artık ne kimseye güvenirim ne severim.
hala daha acaba arar mı arasa mı fazla mı tepki verdim diye dşünüyorum bugun. bu olaylar dün yaşandı. yorumlarınıza ihtiyacım var.
ben de aradım yarım saat sonra sana bşi söleyim mi dedim.söyle dedi. eger sen benim gelmemi isteseydin bu saate kadar beklemezdin. en kötü yemege cıkınca arar haber verirdin.özellikle servis saatinin geçmesini bekledin gelemeyim diye dedim. ama salaklık ben de suç ben de.ben ne için kalkıp hazırlanıyorum hangi akla hizmet bekliyorum senin haber vermeni dedim.sana helal olsun benimle resmen oynadın dedim.kedinin fareyle oynadıgı gibi oynadın parmaklarının ucunda döndürdün beni sana valla helal olsun dedim ve kapadım o telefonu.
kafayı yicem kızlar.bir insan naısl o kadar aman peşinde koşup aklını zorla celdiği bi insanı acılarla bırakır böyle adilikler yapar. yalanını affettim,sevmiyorum sogudum dedi sonra döndü affettim,eskisi gibi sevmiyorum eski sevgilimi istiyorum dedi her seyi yaptım arayı iyice düzelttim her sey ilk gnler ki gibi iken bana gelecekle ilgili hiç bir şey söylemediği için bitti dedim.seni seviyorum yüzyüze konuşalım bunları dedi tamam dedim.her seyine eyvallah ettim her sıkıntısında ben koştum her hastalıgında ben ilggilendim haketmeyince haketmiyor demek ki.yazıklar olsun ya!!! verdiğim emeğe yazık. bu iş artık bitti.bu yaptıkları yanlışları bir değil iki değil üç değil.artık tiksindim.ilişkiden de ondan da. şeytan dedi bas git 3 buçuktaki servisle bir kere bak yüzüne ne halin varsa gör artık bensiz de. ama ona bile degmez. yazıklar olsun.benim herkese inancımı bitirdi.artık ne kimseye güvenirim ne severim.
hala daha acaba arar mı arasa mı fazla mı tepki verdim diye dşünüyorum bugun. bu olaylar dün yaşandı. yorumlarınıza ihtiyacım var.
Son düzenleme: