yine ve yine arkadaş

deas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
158
97
Şimdi anlatmaya 3-4 ay önceden başlayacağım.Yakın arkadaşımla aramız bozuldu, nedeni de benim başka insanlardan ona zaman ayırmamam,baya bi trip attı,tamam dedim kabul ettim hatamı özür diledim,ondan sonra hiç düzelmedi aramız,eskiden sürekli konuşurduk,şimdi zar zor kavga etmeden,birbirimizin hareketlerimize alınmadan konuşamaz,beraber bi şeyler yapamaz olduk,o onu görmezden geldiğimi düşündüğü zamanların intikamı mı nedirse artık başka insanlarla arkadaşlığını gözüme gözüme sokmaya başladı.

Ben bu tür davranışlarını görünce iyice soğudum.Bide sürekli ondan daha başarısız olayım istiyor.Yalnız olayım sadece o arkadaşım olsun istiyor,ondan ayrı plan yaparsam haber vereyim istiyor,kısaca arkadaş değil yanında seveceği bi köpek yavrusu olsun istiyor

Peki diceksiniz neden katlanıyorsun bu kadar şikayetçiysen? Bende bilmiyorum inanın,yanımda olsa laflarıyla rahatsız ediyor,yanımda olmazsa da kötü hissediyorum,ben haksızsam nerede söyleyin,değilse onu hayatımdan uzaklaştırmam için bana bi şeyler önerin lütfen.dışardan bi göze ihtiyacım var,neden kötü hissediyorum bu kadar sorunluyken aramız?

Bir fikir verecek olan yok mu

Kardeşimin var dı böyle bir arkadaşı :)
sevgilisi gibi sahiplenirdi biriyle foto paylaşsa kıskanır trip atardı
başı ne zaman sıkışsa kardeşime dert yanar mutluykenhiç kardeşimi hatırlamazdı
kardeşim mutsuzsa işi yoksa arar varsa da hiç aramazdı .
benim mezuniyetime gelmiş on teknoloji makinasıyla çok süper fotolar çekmişti beni tanımıyordu bile sinema tv okuyordu bu arada çok iyiydi foto konusunda

Gel gelelim dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan bir tipti sizi asosyal hale getirecek istediğinde stres topu gibi kullanıp istemediğinde de hiiiç takmaz. sen yeni arkadaş çevresi bul o uzaklaşır zaten :)sen haklısın canım
kardeşim üniversite kazandı çevre yaptı orda bu kız onu terketti resmen :)
şimdi ayda yılda bir sadece telde sohbet ediyorlar
yani birbirlerinden ayrı hayatları var ikisi de memnun :)

Hasta bu kiz be.
Takma, bir naz iki naz snra duzelir.
Sen kafana gore takil.

İşte bu sene buldum ve aramız baya açıldı,ben neden eski haline dönsün istiyorum bilmiyorum.

Okadarı da zararlı bence mesafeni koy belli zamanla oda normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…