Yine tekrarladı :(

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba hanımlar...

Sorunum idrar yolu enfeksiyonu
15 aylık evliyim, ve ilk zamanlardan beri bu hastalıkla başım dertte...
Bir türlü tam manasıyla kurtulamadım, haplar, antibiyotikler geçici çözüm sağladı hep..

Dün akşam yine ateş vs şikayetler ile acile gittik ki;
Lökosit:29
Eritrosit:8 çıktı..
Ve yine çok üzüldüm..
Geçen kış boyu ben bu illetle uğraştım, içmediğim antibiyotik kalmadı.. bu yılım da mı böyle geçecek

Doğum kontrol yöntemi olarak ise hem eşim prezervatif kullanıyor, ben de d.k hapı kullanıyorum..
Cinsellikten kaynaklı bir tahrişten dolayı olması sebebini düşünerek ilk defa kayganlaştırıcı kullanmaya karar verdim...

Sizlerden öğrenebileceğim etkili yöntem var mıdır ?

bazı kadınlarda kronik oluyor bu ya.

ama bence eşinizde bi doktora görünsün. belki onda olan bişey size zarar veriyodur.

Evlenmeden önce bilmezdim ben bu hastalığı.. 23 sene boyunca bir kez bile başıma gelmemişti..

Eşim korunuyor zaten, ondan kaynaklı bir şey olabilir mi yine de ?

Ben bolca su içmeye çalışıyorum ama nafile...
Bekarken de vardı idrar yolu enfeksiyonum, ben ilişkideki tahrişten kaynaklandığını düşünmüyorum.
Konuyu takipteyim

Evlenmeden önce bilmezdim ben bu hastalığı.. 23 sene boyunca bir kez bile başıma gelmemişti..

Eşim korunuyor zaten, ondan kaynaklı bir şey olabilir mi yine de ?

bence olabilir. belki onda bi enfeksiyon var ve size geçiyor. bi urologa gitsin.

Ben bolca su içmeye çalışıyorum ama nafile...
Bekarken de vardı idrar yolu enfeksiyonum, ben ilişkideki tahrişten kaynaklandığını düşünmüyorum.
Konuyu takipteyim

Günde 3 lt su içen biriyim..
Ben evlenmeden önce 1 kez bile yaşamadım bu sorunu
O yüzden cinsel ilişkiye bağlıyorum ben bu sorunumu..

Bitkisel yöntem kullan birde kiraz sapı ile Mısır püskülünü sıcak suda kaynak güzelce iç Canım bakalım iyi gelecektir. Çok geçmiş olsun yA

Bitkisel yöntem kullan birde kiraz sapı ile Mısır püskülünü sıcak suda kaynak güzelce iç Canım bakalım iyi gelecektir. Çok geçmiş olsun yA

Teşekkür ederim
Geçen sene 2 ay boyunca karnabahar kaynatıp suyunu içmiştim..
Bu sene yine tekrarladı.
Ömür boyu böyle yaşamaktan çok korkuyorum

Bende bi sene bu illetle uğraştım doktorum en son bana ya çok pissin yada fazla temiz dedi esimle göz göze geldik bana şöyle bi baaak ne diyo doktor bakışı attı... Her ilişki öncesi oradan çok tiksindigim için bi çamaşır suyuna yatirmadigim kalırdı genede pis gelirdiya neyse.. Takıntı iste sevmiyorum napim.. En son doktorda boyle diyince biraz serbest bıraktım (hala temizlerim ama) eskisi kadar ugrasmiyorum artik ve sonuç olarak bi daha aynı sorunu yaşamadım..

Teşekkür ederim
Geçen sene 2 ay boyunca karnabahar kaynatıp suyunu içmiştim..
Bu sene yine tekrarladı.
Ömür boyu böyle yaşamaktan çok korkuyorum
Yok Canım olmaz öyle şey mutlaka çaresi vardır . Geçen ay bende oldum kanamalıydı duşta bir anda bacaklarımdan sürüldü korkmuştum. Antibiyotik kullandım tekrar etmedi galiba rahatsız olmadım hiç

yeni evliyseniz çok normal. antibiyotik kullanmayın bence sonra yararlı bakteriler de ölüyor ve hoş geldincandidda mantarı.. ben iliskiden hemen önce ve hemen sonra koşa koşa wc ye gidiyorum ve kucuk tuvaletimi yapıyorum. oraya yerleşen mikroplar da bu sayede gidiyor diye düşünüyorum. başlarda benim de çok olurdu.
a

Biz birliktelik öncesinde ikimizde duş alırız, ve o bölgeyi hacı Şakir sabunla ve ılık suyla yıkardım ki bunum da zararlı olduğunu, iyi huylu bakterileri öldürdüğünü ve enfeksiyona sebebiyet verdiğini öğrenene kadar.. şimdilerde ise sadece suyla yıkıyorum..

Ben de uzun zamandır bu dertle uğraşıyorum yani 3 ay oldu
Doktor bana verdiğim ilaçlar işe yaramazsa eşine de ilaç vericez Dedi.
Yani prezervatifle alakalı olmayabilir çünkü biz de kullanıyoruz,doktor kasıklarında olabilir Dedi bilmiyorum hala gitmedik

kanamalı asamadan sonra doktor dışında cozum yok herhalde ama olacağınızı anladığınız an karbonatlı su, sirkeli su en son da eczaneden prunol alın önlemeye çalışın.

Bunu yapıyorum. İlişki öncesi ve sonrası wc gidiyorum hemen, ve ilişki öncesi duş alıyoruz ikimizde ..
Yeni değil 15 aylık evliyim ya hala oluyor

kanamalı asamadan sonra doktor dışında cozum yok herhalde ama olacağınızı anladığınız an karbonatlı su, sirkeli su en son da eczaneden prunol alın önlemeye çalışın.

Şükür ki kanamalı olmuyor benimki hiç.
İdrarda yanma ve bel ağrısı vs ateş gibi şikayetler oluyor..
Günde 3 lt su içen biriyim, ama anlamadım sorun ne..

Evlilik öncesi 23 yaşıma kadar 1 kez bile başıma gelmedi bu hastalık hiç..
Ondan dolayı ben ilişkiye ve preZervatife bağlıyorum..
Çünkü Canımın yandığı oluyor çoğu zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…