• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tatil sorunsali :))

eda1205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
130
2
96
Ankara
Sevgili arkadaşlar, kızım yaklaşık 3,5 aylık. Bu güne kadar hiç düşünmemiştim, ancak son gunlerde "acaba biz de tatile gidebilir miyiz?" sorusu beynimi tirmalamaya başladı. Kayinvalidemler yazlikta, onların yani olabilir diye düşünüyorum. Şartlar soyle, bebisim mama yiyor, bütün mama, biberon, sterilizator, biberon isitici vb alıp (gülmeyin kızlar, mama veren annelerin ışte böyle bir sürü ıvır zıvır ekipmanları oluyor :)), bebisimizi alsak, 7-8 saatlik bir yolculuk, muhtemelen gece gitmek mantıklı olabilir, gündüz çok sıcak cunku, gitsek, nasıl olur diyorum, acaba kotarabilir miyiz? Kızımi deniz kenarında hayal edlyorum, küçücük ayaklarını denize sokmusuz, içim titriyor, hevesleniyorum, heyecanlanıyorum. Bir de düşünüyorum, çok küçük, daha 3,5 aylik, becerebilir miyiz, yoksa da bekleyip, Allah ömür verirse inşallah seneye mi gidelim diyorum, bilemiyorum. ne dersiniz ? Bu arada herkese iyi bayramlar, iyi tatiller diliyor, tatlı bebislerinizi öpüyorum. Sevgilerimle...

Canim durumunuz el veriyosa ve psikolojiniz kaldiricaksa gidin derim bence bebekle tatil pek sorun degilde kayinvalide ile olabilir ama:27:benim bebegim 5 aylikti tatile gittigimizde ve cok guzel gecmisti suyuda cok seviyodu babasiyla denizden cikmadilar sizde bebisinizi denize sokun birazcik gunes görsün:emir_bebek:ama yaniniza koruyucu almayi unutmayin :34:bide biraz cocugunuza bagli abi uysal bi cocuksa zevkli mizmizsa zehirli bi tatil olabilir.Iyi bayramlar gidersenizde iyi tatiller...

Sevgili arkadaşlar, kızım yaklaşık 3,5 aylık. Bu güne kadar hiç düşünmemiştim, ancak son gunlerde "acaba biz de tatile gidebilir miyiz?" sorusu beynimi tirmalamaya başladı. Kayinvalidemler yazlikta, onların yani olabilir diye düşünüyorum. Şartlar soyle, bebisim mama yiyor, bütün mama, biberon, sterilizator, biberon isitici vb alıp (gülmeyin kızlar, mama veren annelerin ışte böyle bir sürü ıvır zıvır ekipmanları oluyor :)), bebisimizi alsak, 7-8 saatlik bir yolculuk, muhtemelen gece gitmek mantıklı olabilir, gündüz çok sıcak cunku, gitsek, nasıl olur diyorum, acaba kotarabilir miyiz? Kızımi deniz kenarında hayal edlyorum, küçücük ayaklarını denize sokmusuz, içim titriyor, hevesleniyorum, heyecanlanıyorum. Bir de düşünüyorum, çok küçük, daha 3,5 aylik, becerebilir miyiz, yoksa da bekleyip, Allah ömür verirse inşallah seneye mi gidelim diyorum, bilemiyorum. ne dersiniz ? Bu arada herkese iyi bayramlar, iyi tatiller diliyor, tatlı bebislerinizi öpüyorum. Sevgilerimle...

benim kızım çok yaramaz huysuz biz gidemedik siz bari gidin:85:.. 3 aylıkken usluydu şu günlere bakarak bizde 8-9 saatlik ankara izmir arası gitmiştik gündüzdü ama sorun yaşamamıştık

Işin kötüsü kızım de bir huysuz ki sormayın. Hatta bu mesaji attıktan sonra gün içinde o kadar çok huysuzluk yaptı ki, iyice bir düşünmeye başladım.

ayy ben o tatile nasıl gittim ne düşüncelerle ama iyiki gitmişim diyorum
bizde 8 saatlik yola gittik bodruma kayınvalidemin yanına
eltimde vardı onlar bebege bakdı ben gezdım yolda gidip gelirkende
uyudu hep bizimki bide kolikdi ama yokda hic aglaması tutmadı
arkaya yatak yaptım uyuya uyuya gitti... hemde benimki 2 aylıkdı
temmuzun ortasıydı ..
ben evden pek cıkarmadım 1 kere denizde sokduk
sana tavisyem aksam üstü yola ckın sabah orda olursunuz
bol bol badi götür yanında günde 3 sefer yıkandıgı oldu bizimkinin
mama yiyosa işin daha kolay nası yapcaklarını anlat sen gez ben sütümü sagıp bırakıyodum
hiçde korkma oranın havası iyi geliyo gelişiyo cocuk :)

canım benim kızım 5 aylık tatilden geleli 1 hafta oldu. orda nasıl mutluydu sana anlatamam cıglıklar atıyordu.. sosyalleşti yavrum oralarda.
biz 7 saatlik yola gittik ..yola cıkarken uyku saatleri olan sabah saatlerinde cıktık..genelde uyudu.ben mama- süt beslediğim için..2 biberon hazırladım..2 kere biberonla
arada emzirerk idare ettim..bizim cok keyifli gecti anlayacagın..tabi bebeğini en iyi sen tanıyorsun..iyi değerlendir bence..olacak gibiyse git mutlaka cok iyi geliyor insana..

tatlım
maşallah sana
oğlum 1 yaşında
5günlük 5 yılıdızlı a plus bir otele gideceğiz
2hafta götürüp götürmeme konusunda düşündüm
kafayı yedim resmen
saat başı fikrim değişti
sen daha minnacık bebeği götürmekten bahsederken
ben kapatayım çenemi :)
veeee
az önce hemen listeyaptım önce
sonra herşeyi poşetledim grup grup
üzerlerine de içinde neolduklarını yazdım
uçakla gideceğiz
fırlatıp atıyorlar bavulları
içi çorba gibi oluyo
poşetledim ağızlarını bantladım
misss gibi düzenli kalacaklar
orta boy bavula bebeğimin,eşimin ve benim kıyafetlerim sığdı
(eşim ve benim çok az, neredeyse tamamını ufaklık kapladı)
bebeğimin çantasına ilaçlarını falan koyacağım
kırılacak tarzda olanları yani
yanıma alırım
oyuncaklarını koymadım daha
neyse
demem o ki
tüm ihtiyaçlarını yanına alıp
güneşten korursan
ve
50faktörlük krem kullanırsan
iyi olur

benim bebeğim 13 aylık, 11 aylıkken annemlerle bayağı kalabalık bir grup halinde tatile gittik, hiç sıkıntı olmadı.
biz de gece gittik ama yolda pek uyumadı kızım zaten arabayı sevmediği için.
çok uzun bir yolculuk değilmiş mamayla da besleniyosa yanınıza herşeyini alın eğer arabayla gidiyorsanız zaten yer sıkıntınız olmaz bol bol kıyafet, ilaç ve diğer ihtiyaçlarınızı koyun valizinize çıkın yola.
akşamları bebeği bırakıp eşinizle yürüyüşe çıkarsınız babaannesi ilgilenir, size de bebeğe de iyi gelir emin olun...

Back