• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine taşınıyorum Arnavutköy kiptasta yaşam var mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
3 yılda 6.evimiz(kira) abartisiz orta halli bir ev pesinati tasinirken harcandı. Şimdi de rutubet çıkan evimizden kirası uygun diye hadimkoy Armutlu kiptaş 3.etap a taşımaya karar verdik eşim işi de taşıyacak kurumsal firma orda var şubesi.
Orda yaşayan var mı ? Bi girişte varmış birde villalara yakın olanlar hangisinin ulaşımı daha iyi? Oğlum için hastaneye sağlık ocağına hangisi yakin? Bize çok çok uzak olduğu için detaylı gidip bakma şansımız yok

çocuğu rutubetsiz odaya taşıyın, idare edin. istanbul'da sorunsuz ev yok zaten, peşinat parasını taşına taşına yersiniz sonunda.

çocuğu rutubetsiz odaya taşıyın, idare edin. istanbul'da sorunsuz ev yok zaten, peşinat parasını taşına taşına yersiniz sonunda.
Rutubet siz oda kalmadı. En son bikaç gün önce yatak odamda yatağın üstünde 6 cm kadar önce siyah akrep gibi bişey çıktı. Ev sahibi de kesin bir dille dış cephe yaptirmicaz borcumuz var dedi.yani bekleyecek umut edecek biseyim yok. Pesinat parasi gitti zaten suan taşınma masrafini bile borç alacagiz ev sahibi depozitoyu vermiyor. Başka kiracı verirse verirmis ve ben abartiyormusum oda burda çocuk büyütmüş. Resim eklicem evin siyah olan duvarlarını.

Yatak odam

Eklentiler

• 14994371561331043765775.webp
    14994371561331043765775.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 221
bu arada ne demek depozitoyu vermiyor? evi sahibindene fotolarla ilan gibi koy, kimse tutmasın diye de yaz, bak bakalım o zaman veriyor mu vermiyor mu? sözleşme yapmadınız mı girerken?

bu arada ne demek depozitoyu vermiyor? evi sahibindene fotolarla ilan gibi koy, kimse tutmasın diye de yaz, bak bakalım o zaman veriyor mu vermiyor mu? sözleşme yapmadınız mı girerken?
Yaptık ama 1 yıl dolmadi.bide taviz tacizi doğurdu biz adam yaşlı ugrasamaz diye elden ödemeyi kabul ettik. Şimdi kira vermediler diyebilecek biri olduğunu gördük ama çok gec.

Yaptık ama 1 yıl dolmadi.bide taviz tacizi doğurdu biz adam yaşlı ugrasamaz diye elden ödemeyi kabul ettik. Şimdi kira vermediler diyebilecek biri olduğunu gördük ama çok gec.

Ah bunlar hep İstanbul'da yaptığımız ev kiralama hataları, alçıyı suyla karıştır dök giderlere uğraşsın o zaman :KK70:

bebeği olan insanlara biraz kolaylık sağlarsın, valla acımıyorum bu ev sahiplerine, bizim de kirada evimiz var, koşturuyoruz bi sorun olunca.

Bu da banyo. Sırf sen abartiyorsun psikoloğa g hala gitmedin mi diyecek olanlar için atıyorum. Evin bu halini görüp ev sahibinden hesap sormayan kendi halinde bir ciftiz. Size ufak gelen sorunlar bize büyük gelebilir çünku insanlari kirmadigimiz için daha fazla kırılıyor olabiliriz.
Herşey bir yana o kadar sıkıldım ki ev değiştirmekten,bir yere ait olmamaktan. Oğlum tam çevreye alisacak tekrar tekrar mi tasinacagiz umarım bu son olur evinizi alabiliriz (kredi sicilimiz kara listeli)

Ah bunlar hep İstanbul'da yaptığımız ev kiralama hataları, alçıyı suyla karıştır dök giderlere uğraşsın o zaman :KK70:

bebeği olan insanlara biraz kolaylık sağlarsın, valla acımıyorum bu ev sahiplerine, bizim de kirada evimiz var, koşturuyoruz bi sorun olunca.
Aslında içimde kalmayacak şekilde zarar vermeyi bende istiyorum ama sonradan bizi arar da o dahil hiç alakasız biseyi de katar para isterse eşim benle kötü olur parayi bulup vermek ister. Allah a havale ediyorum o kadar hevesle taşındık ki daha 6 7 ay oldu

Aslında içimde kalmayacak şekilde zarar vermeyi bende istiyorum ama sonradan bizi arar da o dahil hiç alakasız biseyi de katar para isterse eşim benle kötü olur parayi bulup vermek ister. Allah a havale ediyorum o kadar hevesle taşındık ki daha 6 7 ay oldu

istese ne olacak, siz kiracı olarak gözükmüyorsunuz ki ama zaten eve olan olmuş, o halde kime verebilecek acaba

Şöyle özel geçeyim ven hayatımda kimseye ne munasebet diyememis biriyim. Ve haksızlığa uğradigim ortamdan uzaklasan, suçu olmayanları da arayamayan.

arnavutköyde kiptaşın 4 projesi var

1 arnavutköy kiptaş
2 hadımköy kiptaş 1
3 hadımköy kiptaş 2
4 hadımköy kiptaş 3

arnavutköy kiptaş birazdaha merkezi diyebilirim daha oturmuş bir site, arnavutköy devlet hastahanesi ve arnavutköy özel hastahane kliniklere daha yakın 3. köprüyede aynı zamanda. birde karşısında vadi park arnavutköy var yazın çocuk için iyi olabilir.

hadımköy kiptaş 1 bizim burada kirada olan bir dairemiz var sağlık ocağı market okul ve pazar yakınında karşısında tokininde siteleri var tek tip evler 75 m2 site yönetimi ile ilgili bazen şikayetler oluyor son dönemde nasıl bilemiyorum

hadımköy kiptaş 2 ve 3 hakkında çok bir fikrim yok.kiptaş 3 te sanırım yeni olduğu için pek oturmuş sayılmaz.

hakknızda hayırlısı olur inşallah.

benim seçme şansım olsaydı sanırım arnavutköy kiptaşı seçerdim

Ben oraya yakın yaşadım. Pek hoş semtler değil. Onu söyleyeyim. Ben kiptaşları sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Binaya bakın bir isterseniz.

Back
X