YİNE SİNİRLERİM TEPEME ÇIKTI!!!

yok o günden sonra annesi ile konuşmadım konuşmayada niyetim yok önceden evlenmeyi düşünüyordum ama şu ailesi ile tanıştırma olayından sonraki tavrından sonra asla evlenmem onunla o iş bitti adamın neyine güveneceğimki yanar döner acayip bir yaratık

canım bence bir sadaka ver başından büyük bir dert kalkmış ve 2 çocuğu var canım evlensen çocuklarıma gidecem gidip başka yerlerede gidebilir birde trabzondalar istanbulda değiller

artık ayrılmak istiyorum çünkü olmuyor ruh sağlığımı bozuyor dün akşam ayrılıktan bahsettim ayrılmak yok dedi

o zaman bütün kartlarını açık oyna canım neden rahatsız olduğunu açıkla söyle ve kapıyı kapat git bir daha arama sorma.

son durum ne bilmem ama ona soyle bir mesaj yaz

ararim dogru durust cevap vermessin anlarim
seninle konusmaya calisirim uykudayim diyip devamli kapatirsin anlarim
ben seninle ilgilendikce sen bana karsi ilgisizlesirsin anlarim
beni baskasinin yaninda goruncede sen anla !!! yaz

bu kadar bunaltmayın bence,ya hakikaten yoğun ve yorgundur ya da bir işler karıştırıyodur,3. bir seçenek yok ne yazık ki.
eğer 2. si doğruysa siz onu her dakika da arasanız,buna engel olamazsınız.en iyisi bir süre bekleyin 3-5 gün ya da 1 hafta

bence kesınlıkle ayrılmak ıstıyor fakat bu adımın senden gelmesını bekliyor sen ayrıl dıye bekliyor

günaydın canım artık tamamen ayrıldık ilk zamanalar tartıştığımızda bile üzüntüden kahroluyordum noktayı çarşamba akşamı koyduk ve bitti artık birlikte olmamız imkansız

HAYIRLISI OLSUN CANIM SENİN ADINA ÜZÜNTÜNÜN BİTMESİNE SEVİNDİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…