sevde_ Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır Kayıtlı Üye 25 Şubat 2011 10.393 25.117 19 Nisan 2015 Konu Sahibi garrulous #21 garrulous .!.: Bi kere de bana destek ol ey istanbullu. . Genişletmek için tıkla... Ben objektif yorum yapiyorum. :) Seni hakli bulsaydim, soylerdim.
garrulous .!.: Bi kere de bana destek ol ey istanbullu. . Genişletmek için tıkla... Ben objektif yorum yapiyorum. :) Seni hakli bulsaydim, soylerdim.
ferideei Karakterin kaderindir... Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 3.667 1.613 19 Nisan 2015 Konu Sahibi garrulous #22 Evlenmesin olur biter ..evlenincede farklı olmayacak emin ol ..hatta şimdi iyidir genelde evlenince salar insanlar kendini
Evlenmesin olur biter ..evlenincede farklı olmayacak emin ol ..hatta şimdi iyidir genelde evlenince salar insanlar kendini
garrulous Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2014 1.144 792 19 Nisan 2015 Konu Sahibi garrulous #23 ferideei .!.: Evlenmesin olur biter ..evlenincede farklı olmayacak emin ol ..hatta şimdi iyidir genelde evlenince salar insanlar kendini Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
ferideei .!.: Evlenmesin olur biter ..evlenincede farklı olmayacak emin ol ..hatta şimdi iyidir genelde evlenince salar insanlar kendini Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.