yine sinirlendim :(

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Sözlümle dün aksam 6' da konuşmuştuk en son, bana arkadaşıyla kitap fuarına gittiğini söylemişti. O saatten sonra da ne aradı ne de mesaj attı. Sonra gece ben yazdım. Hayırdır arkadaşımlayım dedin, sesin soluğun kesildi, diye. Bir saat önce yazdı, uyandım ben de. Meğer beyefendi içmiş sarhoş olmuş, eve gitmiş, ayılmış, bana mesaj atıyor. Actım telefonu saydım. Burda eşek başı mıyım, diye. Kafayı yicem sonunda, ki bu insanla evleniyoruz yakında. .

Bu alkol alıp sarhoş olma durumları sürekli varsa yandın canım en çekilmez şey alkolik koca.. Ya da arkadaşlarıyla çok takılıyorsa evlenince de devam edebilir. Bu tarz erkekler eski hayatından hemen kopamıyor çünkü.. Sende evde oturup gece yarılarına kadar beklersin. Çok şey vadetme evlilikten, evlilik rüya değil kabus. Yani rüya sandıkların aslında kabus evlenince uyanmış oluyorsun :)

Sozlun diye tuvalete gitse haber verecek hali yok aynı şekilde sizde öyle biraz bırakın yahu kendi hayatlarinizda olsun lakin alkol varsa işin içinde bidaha gozden geçir derim bunun yarın cocuklarinin ve evinin rizkini içki masalarinda harcadiginda iş işten geçmiş olacak

Senin kötü gidiyor sanırım

İçkiyi sevmiyorum zaten. O ayrı. Yine de bu sekilde habersiz birakmamalıydı.

Yok yok. Bağımlı değil.

Yani tabiki de.Bu kadar abartmayın bence zaten daha da önceden uyarmamışsınız adamı.Arkadaşlarıyla içki içmesi normal canım.Benim de sevgilim arada içer hatta bende içiyordum açıkçası.Daha önceden uyarmadıysanız ortada fazla sorun göremiyorum.Kızın önce sonra geçsin.Evlenme kararınız değişmesin bence lütfen

Şu an o kadar bulanık ki aklım. . Nöbetteyim ve sağlıklı düşünemiyorum ama o yorgunluk ve kızgınlıkla da olsa bir güzel kalayladım.

Adam arkadaslariyla gezmege gitmis, gecesinde burnundan getirmissin iste, yaptigin bu.
O aksami arkadaslarina ayirmak istemis iste, dahasi var mi? Ille de aksam sana rapor mu vermesi gerekiyordu? Tripler, kalaylamalar filan. Bana cok sacma geliyor bunlar ya. Evlilik kararini tekrar dusunmesi gereken kisi karsi taraf bana gore. Boyle omur mu gecer, az nefes aldirin su adamlara.

Bi kere de bana destek ol ey istanbullu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…