arkadaşlarıyla içmesi sebebiyle daha önce olay çıkarmış mıydınız?
Bu alkol alıp sarhoş olma durumları sürekli varsa yandın canım en çekilmez şey alkolik koca.. Ya da arkadaşlarıyla çok takılıyorsa evlenince de devam edebilir. Bu tarz erkekler eski hayatından hemen kopamıyor çünkü.. Sende evde oturup gece yarılarına kadar beklersin. Çok şey vadetme evlilikten, evlilik rüya değil kabus. Yani rüya sandıkların aslında kabus evlenince uyanmış oluyorsun :)
Hayır. Hoş karşilamayacağımdan değil. Bana başka bir yere gdiyorum dedi ve sonrasında beni umursamadı. Sorun bu.
Sozlun diye tuvalete gitse haber verecek hali yok aynı şekilde sizde öyle biraz bırakın yahu kendi hayatlarinizda olsun lakin alkol varsa işin içinde bidaha gozden geçir derim bunun yarın cocuklarinin ve evinin rizkini içki masalarinda harcadiginda iş işten geçmiş olacak
Senin sevmemen önemli değil onun sevdiği ortada ilerde sana çok dert olur pişman olur uzulebilirsinİçkiyi sevmiyorum zaten. O ayrı. Yine de bu sekilde habersiz birakmamalıydı.
Yok iyiyiz çok şükür
Senin sevmemen önemli değil onun sevdiği ortada ilerde sana çok dert olur pişman olur uzulebilirsin
E iyi bari. O kadar böyle şöyle deyince başka türlü anladım.
Alkol olayına pek takılmıyorsun galiba ama bence onu bi gözden geçir.
İyi bi triplen bence ama her sarhoş olan da bağımlı olmuyor yani hemen bağımlı yapmayın adamı
Yok yok. Bağımlı değil.
Yani tabiki de.Bu kadar abartmayın bence zaten daha da önceden uyarmamışsınız adamı.Arkadaşlarıyla içki içmesi normal canım.Benim de sevgilim arada içer hatta bende içiyordum açıkçası.Daha önceden uyarmadıysanız ortada fazla sorun göremiyorum.Kızın önce sonra geçsin.Evlenme kararınız değişmesin bence lütfen
Adam arkadaslariyla gezmege gitmis, gecesinde burnundan getirmissin iste, yaptigin bu.
O aksami arkadaslarina ayirmak istemis iste, dahasi var mi? Ille de aksam sana rapor mu vermesi gerekiyordu? Tripler, kalaylamalar filan. Bana cok sacma geliyor bunlar ya. Evlilik kararini tekrar dusunmesi gereken kisi karsi taraf bana gore. Boyle omur mu gecer, az nefes aldirin su adamlara.