yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

yazdım yazdım sildim
o karaktrersız kendısıne bısey yapacak dıye korktun oyle mı?
arkadasım lutfen yapma hattını degıstır engelle su adamı hayatına bak ya
ben sinirden kıpkırmızı oldum burda sen şimdi kesin affedersın o potansıyelı goruyorum sende
sen bu kadar mı değersiz bu kadar mı grursuzsun
yapma allah askına boylelerını ınsan yerıne koyup daha bır de arabasına mı bınıyorsun konusmak için
gelmişsin memleketıne bırak ne halı varsa gorsun ruh hastası herıf

Van havaalanı kalabalık olmuyor ki. Benim eski erkek arkadaşım orada görev yapıyordu. Oradan biliyorum. Bende bir kere Ankara yapıp oradan istanbul yapmıştım daha ucuzdu. İlk konusunda 23 saatlik yol derken şimdi gidemem gidersem 23 saat yol gitmek zorunda kalacağım, uçak biletimi aldım demişti. Kırşehir nereden çıktı onu anlayamadım sadece. Bazı tezatlıklar var.

Basbayağı kullanıyor işte seni, alacağını da almış zaten, bir daha alabilmek için o özürler, affet demeler..

Kimseye fake yaftası yapıştıramam. Gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum sende lütfen burada sana fakesin diyenleri değil de sana yol gösterenlere bir baksan. İnsanlar sana burada yol gösteremeye çalışıyor. Ne çıkarları var ki? Sen takmışsın fake değilim.
İlk konuna yazdım gene yazıyorum sırf ilk cinsel ilişkini onunla yaşadığın için ona mahkum olduğunu düşünüyorsun, kendin söyledin bunu. Kadınlık onurun o zar parçasından daha önemli. Dünyada tek erkek o değil. Bırak artık şu bekaret mevzusunu. Senin ciddi olarak psikolojik tedavi olman lazım. Ailenle konuş artık istemediğini söyle. Sana ulaşmasını engelle. Ailenden ayrı yaşıyorsan evini değiştir. Zaten çok fazla peşine düşeceğini sanmıyorum. Aslında onunda tedaviye ihtiyacı var ya neyse. Kurtar kendini şu adamdan.

Van havaalanı kalabalık olmuyor ki. Benim eski erkek arkadaşım orada görev yapıyordu. Oradan biliyorum. Bende bir kere Ankara yapıp oradan istanbul yapmıştım daha ucuzdu. İlk konusunda 23 saatlik yol derken şimdi gidemem gidersem 23 saat yol gitmek zorunda kalacağım, uçak biletimi aldım demişti. Kırşehir nereden çıktı onu anlayamadım sadece. Bazı tezatlıklar var.
Hayır otobüsle 23 saatlik yoldayım uzaktayım uçak biletimi aldım aktarmalı gideceğim şimdi gidemem demişti. Hatta bazı üyeler sormuştu 23 saat neresi falan diye. O da İstanbul demişti orda oturuyorum. Şimdi de otobüsle 20 saatlik yol Kırşehirdeyim uçakla Ankaraya geldim bilet aldım otobüsle gittim demiş.

Ailesi aradığında yaşananları anlat nasıl bir evlatları oldugunu görsünler hatta doktora götürmelerini tavsiye edebilirsin. Ona ders vermeye gelince bir insanı unutmak onsuz mutlu olduğunu göstermek en büyük ders olur..
Ailesine anlatip herseyi bitirmeknistiyorum ama ailesi ilk gittigimden haberdardi ama bu gittigimi bilmiyorlar o yuzden dovdu desem nerde yapti diyecekler zaten aileside burda yasiyor her gorustugumuzde 5 gun görüştük tatile geldiginde ben de memlekete gitmistim onun tatiliyle benim burda olsugum surecte 5 gun gorustuk burda da gayet mutluyduk yani her gunde ailesinin yanina gittik sıkıntı yoktu nerde dovdu deselrr vereck cevabim yok

Hayır otobüsle 23 saatlik yoldayım uzaktayım uçak biletimi aldım aktarmalı gideceğim şimdi gidemem demişti. Hatta bazı üyeler sormuştu 23 saat neresi falan diye. O da İstanbul demişti orda oturuyorum. Şimdi de otobüsle 20 saatlik yol Kırşehirdeyim uçakla Ankaraya geldim bilet aldım otobüsle gittim demiş.
Ya ucak biletimi onceden almistim pahali oldugu icin buraya otobus surekli yok ve vanin bi ilcesinde kaliyor ordan zaten hic bi yere araba yok van merkez e gidip o da ozel aracla gitmek gerekiyor o yuzden 3 gun beklemek zorunda kaldim

Pardon ya ulkede bukadar kadin cinayetleri bir suru olay var sen salakmisin adamdan hastanelik olana kadar dayak yiyorsun hala ders diyorsun. Adam gelip ozur dilese barismazsan en adiyim

bence nasil bu hale geldin onu dusun ve irdele.
anladikca rahatliyacagina ve kendini affedecegine eminim.
nasil butun bunlara izin verebildin, manipule mi etti seni, filan.
hepsini dusun.
ve birak gitsin bu pislik.
nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum ailem bu kadr deger verirken bana belli saygin bi konumdayken herkes tarafindan begenilennbiriyim bilmiyorum dustum bi kere.yaşadığımız cinsellik beni ona bagladi ha o zaman sevdigim icin yasadim zorla drgil.ama ondan sonra cok değişti ondan once beni kaybetme korkusu olan adam beni takmamaya basladi bu beni daha da uzdu kendime olan guvenimi kaybettim .o da bunubfarkedince daha cok rahat davranmaya basladi sonra devami geldi

Çok kızdım sana, bu psikopatın yanında kalarak, kendine ne yapmaya çalışıyorsun? sevgi mi bu şimdi, morluklar üzerine kurulmuş bir sevgi, çok etkilendim.

Hiç ama hiç özsaygın yok, kaç kurtul bu adamdan, kızların da söylediği gibi 3. sayfa haberi olman an meselesi Allah korusun.

Ailesine anlatip herseyi bitirmeknistiyorum ama ailesi ilk gittigimden haberdardi ama bu gittigimi bilmiyorlar o yuzden dovdu desem nerde yapti diyecekler zaten aileside burda yasiyor her gorustugumuzde 5 gun görüştük tatile geldiginde ben de memlekete gitmistim onun tatiliyle benim burda olsugum surecte 5 gun gorustuk burda da gayet mutluyduk yani her gunde ailesinin yanina gittik sıkıntı yoktu nerde dovdu deselrr vereck cevabim yok

Ailesinin seni kötü görmemelerini istiyosun öyle düşünme artık senin bu adama geri dönüşün yoksa istediklerini düşünsünler bırak. Kaldı ki ortada şiddet var düşünmleri gereken şey çok farklı olmalı

acilen psikolojik destek alman gerek. stockholm sendromuna dönmüş seninki. dünya üzerinde başka erkek kalmadı hherhalde erkeklerin soyuna kıran mı girdi yahu allahını seversen???
Psikolojik destek almaya calistim daha once ama ilac tedavisini onerdiler ben sadece psikolog yardimi almaknistemistim faydasi olmaz ilacta gerekiyor dediler ve ilac uygulamasinda aile bilgiside gerekiyormus bazi ilaclar agir oldugu icin bazi bilinc kayiplari yasanabilirmis benim iliskimi ailem biliyor ama aramızda gecen cinselligi bilmiyor benimde tedavide anlatacagim en onemli nokta bu kokrtugum icin yarim birakmak zorunda kaldim

1 hafta oonce anlatmistim derdimi sizlere.sevgilimi ziyarete gitmistim beni dovmustu.ondan sonra ki 3 gunumde dogru duzgun yuzune bakmadim onun arkadasinin esine anlatmistim durumu destek oldu bana kafami dagitmam icin dışarı ciktik falan.c tesi gunu zaten donecektim cuma gunu de bahsettigim arkadasinin esi yemeğe davet etti ordaydik hep beraber.eve dondugumuzd3 surekli soylendi senin evin yok mu niye gec geldik 2 3 gundur cok gezdin niye bana haber vermedin gidrrken diye. Gittigimz evde arkadasi saz falanncaldi. Tabiki erkrk arkadssim muzigi sevmedigi icin diger odaya gidip tv izledi.eve gelince bana yanima gelmedin orda muzik dinledin falan dedi.Sonra tartismaya basladik ben kalkip giderken kolumu sıkıp kaneye atti ben sinirden aglamaya basladim yeter diye bagirinca herkese rezil mi edeceksin diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum gitti yatti uyudu.sabah oldugunda gozlerim sismis berbat bi haldeydim.havaalanina gittik.bana aldigi yuzugu hediyelerini biraktim zorla vermeye calisti bitti dedim istemiyorum.gizlice valizime atmis.ucak rotar yaptigi icin 2 saat gecikmeli kalkti.o arada emanete verdik esyalri.arabada oturalim dedi arabaya gittik konustuk falan derken.bana bakti bi sure ara verelim ben cok sıkıldım ssen beni bogdun bunaldim ben ozgur olmak istiyorum artik mutlu degilim dedi ben sok oldum gozlerim doldu elim ayagim titremeye basladi kapiyi actim gitme diye kolumdan tuttu birak dedim bitti dedim kapat kapiyi konusalim oyle demek istemedim dedi zorla ciktim havaalanina gidip esyalarimi aldim siraya girdim o arada arkamdan geldi ben askimiz bitmesin diye bi sure gorusmeyelim dedim ayrilalim demedim ki ozleyelim birbirimizi sevgimizi tukettik ben cok tükendim bunaldim senden once boyle degildim s3nden sonra bunaldim boyle ciddi iliskim olmadi dedi bende ayni sey ara verelim bitirelim demenin kibaridir dedim.sarildi seni seviyorum dedi.ucaga bindiğimde mesaj atmis bindinmi seni seviyorum affet beni ozur dilerim hersey iicin seni simdiden ozledim demis.ankaraya geldim havaalanina geldigimde servise bindgimde aradi eve gidrrken dusundum seni cok üzmüşüm vurmamaliydim sana dedi.kapattik telefonu .otogara geldim zar zor bilet buldum 12 de evde oldum ve beni hic aramadi o gece eve gittin mi sag salim diye.sabahinda mesaj atmis gunaydin askim diye pazar aksami aradi cevap vermdim dun aradi 1 kez cevap vermedim.baska da aramadi.simdi asil mesele ona cok buyuk ders vermek istiyorum vurdugu yerler hala aciyor.kendime gelemiyorum hem onu unutmak hemde ona buyuk bi ders vermek istiyorum.ne yapmaliyim?ailesi ariyor konusmayayim demi ailesi ile de ve ona ayrilik mesaji mi atmaliyim nasil cani yanacak zaman gectikce aklim basima geliyor diyorum salakmisim ben kendimi bi iliski yasadim diye ona mahkum gordum ve oda bunu bildigi icin beni cok guzel kullandi.
Bu ne ya ufak at da civcivler de yesin :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Romanin cok fantastik cnm, benim tarzim degil :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ailesinin seni kötü görmemelerini istiyosun öyle düşünme artık senin bu adama geri dönüşün yoksa istediklerini düşünsünler bırak. Kaldı ki ortada şiddet var düşünmleri gereken şey çok farklı olmalı
Hem oyle hemde ailesi beni her aradigunda evdeyim demistim yalan soyledim onalra simdi diyecekler bu nasil kiz

Kimseye fake yaftası yapıştıramam. Gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum sende lütfen burada sana fakesin diyenleri değil de sana yol gösterenlere bir baksan. İnsanlar sana burada yol gösteremeye çalışıyor. Ne çıkarları var ki? Sen takmışsın fake değilim.
İlk konuna yazdım gene yazıyorum sırf ilk cinsel ilişkini onunla yaşadığın için ona mahkum olduğunu düşünüyorsun, kendin söyledin bunu. Kadınlık onurun o zar parçasından daha önemli. Dünyada tek erkek o değil. Bırak artık şu bekaret mevzusunu. Senin ciddi olarak psikolojik tedavi olman lazım. Ailenle konuş artık istemediğini söyle. Sana ulaşmasını engelle. Ailenden ayrı yaşıyorsan evini değiştir. Zaten çok fazla peşine düşeceğini sanmıyorum. Aslında onunda tedaviye ihtiyacı var ya neyse. Kurtar kendini şu adamdan.
Ya canim cok aciyor kafami toparlayamiyorum.evimi degistirdim zaten ulasamiyor zaten bana engelledim onu ailesinr de cevap vermiyorum.kendime gelmeye calisiyorum kirilan gururumu toplamaya calisiyorum

Nefret edlyorum soyle konulardan..İnsan bunları anlatmaya, bunları kendine layık gormeye, bu yasananlara "ask" demeye biraz utanır..Hic mi kadınlık onurunuz yok sizin?

Yorumum sert gelebilir kimse kusura bakmasın ama zerre uzulmuyorum boyle durumlarda ben..Tekmeyi basmak yerine, ayrılalım dediginde hala kotu olup titriyorsanız hakediyorsunuz demektir bu yasadıklarınızı..

Pes ya..pes. Bu yasıma kadar babam dahi bir fiske vurmamısken elin ayısına kendimi dovdurtecegim..Aklınız nereye gitti?

Ya canim cok aciyor kafami toparlayamiyorum.evimi degistirdim zaten ulasamiyor zaten bana engelledim onu ailesinr de cevap vermiyorum.kendime gelmeye calisiyorum kirilan gururumu toplamaya calisiyorum

Gelismeleri okumadım..cidden bitirdiysen sadaka falan ver sukret..ama sen ayrılacaga pek benzemiyorsun.

X