- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inan bi kere dustun mu devami geliyor ben cok gururlu bi insandim ama oyle bi dustum ki toparlanamiyorum unutamiyorum yaptiklarini ustune bide bana dayak atip beni kucuk gorup beni istememesi psikolojimi alt ust etti onu sevdigim icin d3gil ama insanim sonucta o da uzdu beni
Neden suclu olacakmissin?Evde tektik bisey olsa brn ne yapardim kendine zarar verse ben suclu bulunurdum o yuzden sevgim yuzunden degil
Darp raporu aldınız mı?Evde tektik bisey olsa brn ne yapardim kendine zarar verse ben suclu bulunurdum o yuzden sevgim yuzunden degil
Bu kadar yorumun arasında feke denmesi mi komik geldi?van hava ala ini bilen varsa fake olmadigimi anlarlar banada bu komik geliyor fake oldugumu dusunmeniz ankaraya geldim ankaradan baska bi ile gectim bunda gercekci olnayan ne var? Ucak havadayken telefon cekmez ben havalandigindan bahsetmiyorum ucaga bindigim anlardan bahsediyorum fake diyen arkadas acaba hic mi binmedin ucaga ben bindigim anda mi kalkiyor ucak guvenlik aciklamalari su bu derken 10 dakikayi buluyor havalanmasi o surecte mesaj attigidindan bahsediyorum
van hava ala ini bilen varsa fake olmadigimi anlarlar banada bu komik geliyor fake oldugumu dusunmeniz ankaraya geldim ankaradan baska bi ile gectim bunda gercekci olnayan ne var? Ucak havadayken telefon cekmez ben havalandigindan bahsetmiyorum ucaga bindigim anlardan bahsediyorum fake diyen arkadas acaba hic mi binmedin ucaga ben bindigim anda mi kalkiyor ucak guvenlik aciklamalari su bu derken 10 dakikayi buluyor havalanmasi o surecte mesaj attigidindan bahsediyorum