yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

Ya inan bi kere dustun mu devami geliyor ben cok gururlu bi insandim ama oyle bi dustum ki toparlanamiyorum unutamiyorum yaptiklarini ustune bide bana dayak atip beni kucuk gorup beni istememesi psikolojimi alt ust etti onu sevdigim icin d3gil ama insanim sonucta o da uzdu beni

bence nasil bu hale geldin onu dusun ve irdele.
anladikca rahatliyacagina ve kendini affedecegine eminim.
nasil butun bunlara izin verebildin, manipule mi etti seni, filan.
hepsini dusun.
ve birak gitsin bu pislik.

Insanlarin ne demesini bekliyorsunuz? Konuda bunuda belirtinde yazalim!!! Aman canim olmus bikere napalim, bikac kez dayaktan bisey olmaz, mazallah sizi dövmus o merak etmemis bisey oldumu diye ama siz merak edin onu olur mu... Yeterincede yalvarmamissiniz, öyle ne diyosun sen le olmaz... Güzel bi supriz hazirla sevdicegine, ara istiyorsa izin ver, istedigi zaman arasin seni sen hemen cevap ver acmamazlik yapma telini, mazallah meraklanir dimi simdi... Dayagini ye otur asaga... Bidaha erkek bulamazsin... Seviyor seni sevdiginden dövüyor... Olur böyle seyler cok normal... Günde üc ögün olmazsa olmaz... Bak bikez dövmüs alamamis hizini direk bidaha pataklamis... Tam erkek vallah... Isi yarim birakmiyor... Pismanlikta yok, yakismaz bi erkege zaten... Aynen devam güzelim...:KK14:

Üzüldüm açıkçası durumuna.. Sen onu sevdiğini ve onunda seni sevdiğini sanıyorsun ama inan ki bu sevgi değil boşluk doldurmaca .. Diyelim ki evlendin sevgili iken seni böyle döven evli iken öldürür sevgili çeker gider ona rağmen korkusuzca dövebiliyorsa evli iken tınlamaz .. Yerinde olsam tek mesaj atar sonra hattimi kırar ve asla bir daha görüşmezdim hem gururunu tekrar kazanırsın hemde adama cuk oturur..

iste o yüzden evlenmeden önce elin erkekleriyle iliskiye bu yüzden girmemek gerekiyor. bas tekmeyi hatanin neresinden dönsen kardir.

acilen psikolojik destek alman gerek. stockholm sendromuna dönmüş seninki. dünya üzerinde başka erkek kalmadı hherhalde erkeklerin soyuna kıran mı girdi yahu allahını seversen???

van hava ala ini bilen varsa fake olmadigimi anlarlar banada bu komik geliyor fake oldugumu dusunmeniz ankaraya geldim ankaradan baska bi ile gectim bunda gercekci olnayan ne var? Ucak havadayken telefon cekmez ben havalandigindan bahsetmiyorum ucaga bindigim anlardan bahsediyorum fake diyen arkadas acaba hic mi binmedin ucaga ben bindigim anda mi kalkiyor ucak guvenlik aciklamalari su bu derken 10 dakikayi buluyor havalanmasi o surecte mesaj attigidindan bahsediyorum
Bu kadar yorumun arasında feke denmesi mi komik geldi?

Hayatım da se...sizlere yer yok yazabilirsin mesela ondan sonra da yok ol onun hayatindn tam manasıyla bak nasıl koyar adama​

Ya arkadaşım eski konunda 23 saat yol İstanbula gideceğim demişsin. Burda 20 saatlik yol Ankaraya gittim Kırşehire gideceğim demişsin. Konunu açtığında biletini almıştın İstanbula. O nasıl oldu ki?? Bunu merak ediyorum..

van hava ala ini bilen varsa fake olmadigimi anlarlar banada bu komik geliyor fake oldugumu dusunmeniz ankaraya geldim ankaradan baska bi ile gectim bunda gercekci olnayan ne var? Ucak havadayken telefon cekmez ben havalandigindan bahsetmiyorum ucaga bindigim anlardan bahsediyorum fake diyen arkadas acaba hic mi binmedin ucaga ben bindigim anda mi kalkiyor ucak guvenlik aciklamalari su bu derken 10 dakikayi buluyor havalanmasi o surecte mesaj attigidindan bahsediyorum

Ben hikayene inanmadım. Detaylarının hiç birini bilmiyorum, takmıyorum. Aman uçaktan 10 dk önce aranmış, hava alanının önü kalabalık değilmiş. İnandırıcı değilsin, arfa tafra çekip dayak yiyip ondan sonra hala çocuk ara verelim demiş de sen ayrılmakla ikisi birdir demişsin, aramalarına cevap vermiyormuşsun.. Dayak zaten bini bin para her hareket not düşülmüş. Bu gördüğün hareketlerin yarısını gerçekte yaşasa bir kadın, kendisi çeker gider. Her dayağın itme tekme sayısında, detayında olmaz, onuru ayaklar altına alınmış, daha ne yapılması lazım bırakması için? Hikaye zaten de, o da inandırıcı değil yani. Senaryo kurgu başarısız. Kötü bir şey söylemiyorum senin açından. Tüyo veriyorum.

Ailesi aradığında yaşananları anlat nasıl bir evlatları oldugunu görsünler hatta doktora götürmelerini tavsiye edebilirsin. Ona ders vermeye gelince bir insanı unutmak onsuz mutlu olduğunu göstermek en büyük ders olur..

sana vereceğim en iyi tavsiye dersi intikamı bir kenara koy kendine yoğunlaş, yok olan gururunu nasıl tesis edeceğini, değil bir araba dayak sana kaldırılan bir el olsa dahi kendini ezdirmemeyi öğrenmeye çabala.

Okuyamadım sinirden yarısından sonrasını.
Ne sevgisi kardeşim sevgi mi kalmış, seven insan döver mi tekme tokat?

Madem ders vermek istiyorsun, birine siddet uygulamak suctur. Git hastaneye darp raporu al sonra da karakola gidip sikayetci ol.

Bak seni evladım yerine koyuyorum ve diyorumki bırak intikam planınıda ayrıl bu adamdan canını kurtar .. Eğer bu adama ilerde dönersen öldürür bu adam seni .. Artık kendine acıma atağa kal güçlü ol eski sen ol kendini tekrar sev ve lütfen artık bu adamı ebediyen hayatından çıkar

canim bak,belli ki psikolojin altust..saglikli dusunen insan hala sevgiden asktan gozyasindan bahsetmez..kicina basar tekmeyi ne b.k yerse yesin der bundan sonra...
ders filan bunlar bos isler.o cani Allahindan bulsun.
lutfen artik kendine bu haksizligi yapip su hayvani insan yerine koymaya devam etme.micayim onun tahsiline..

Adam seni bi güzel dovuyor sonra odasına gidip kapinin arkasinda oturuyor ve sanırım o an bu gurursuzu nereden başıma bela ettim diye düşünürken tam o sırada sende saniyorsunki seni dövdü diye intihar ediyor sonrada arkasindan bir posta daha dayak yiyorsun ama aklın yine basina gelmiyor ve hâlâ saçma sapan sorular soruyorsun kizim vallahi müstahak senin gibisine

X