yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

Ben haddimi biliyorum. Nereye ne yazacagım konusunda da icazet alacak degilim..

Siz degil misiniz iliskiye girdiginiz icin ayrılamadıgınızı soyleyen?

Bahane mi simdi bu?
Boyle bir hayvanı bu yuzden hayatınızda tuttuysanız evet basınıza gelenleri haketmissiniz.

Dusuncem budur.
Bu yuzden evet ama ailem kabullenecek bi aile d3gil dardayim zordayim fikir verin dedim hakaret degil.yasamadan da kimse bilemez.ama umarim sen yasamazsin boyle biseyi.

Bunlara benzer şeyi bende söyledim, kadınlık onurunu bunun için ayaklar altına alma deidm. Dünyanın sonu değil ki. Umarım akıllanır sanmıyorum ama.

Verdigi cevaplardan yola cıkarak ben de sanmıyorum.
Bir de bunlara "eh napalım kader" dediler mi o zaman cıldırıyorum ben iste. Allah akıl fikir vermis, irade vermis..Bunları bedava vermis ustelik.

Bu yuzden evet ama ailem kabullenecek bi aile d3gil dardayim zordayim fikir verin dedim hakaret degil.yasamadan da kimse bilemez.ama umarim sen yasamazsin boyle biseyi.

Hakaret ettigim mesajımı derhal alıntılar mısın?

Uydurmayalım.

Yani etmedi ama boyle bi konu gecmisti bana sen bana bisey yaparsan ben seni rezil ederim demisti pisman olursun demisti ve yaparda biliyorum

Sen annene anlatsan çok tepki gösterir mi nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama, ondan ayrıldığın için söyler mi ailene?

Bunlara benzer şeyi bende söyledim, kadınlık onurunu bunun için ayaklar altına alma deidm. Dünyanın sonu değil ki. Umarım akıllanır sanmıyorum ama.
Ben cok sıkı kati bi ailede buyudum o yuzden kaldiramiyorum bubyasadigumi vurdumduymaz olamiyorum .biliyorum hayatin sonu degil ama toparlanamiyorum da o hayvan serefsizin de kopek gibi surundugunu gormek istiyorum atamiyorum sinirimi

Ne yapacaksın ozaman bu erkek müsvettesiyle evlenmeyi mi bekleyeceksin.
Ya da ölmeyi ?

Ben cok sıkı kati bi ailede buyudum o yuzden kaldiramiyorum bubyasadigumi vurdumduymaz olamiyorum .biliyorum hayatin sonu degil ama toparlanamiyorum da o hayvan serefsizin de kopek gibi surundugunu gormek istiyorum atamiyorum sinirimi

Evet dunyanın sonu degil..ailen de bilmek zorunda degil.

Allah sen gormeden,duymadan halleder isini merak etme. İlahi adaletin terazisi sasmaz. Herkes hakettigini bulur.

Kafanı toparlayamıyorsan bir uzmandan destek alabilirsin.

Sen annene anlatsan çok tepki gösterir mi nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama, ondan ayrıldığın için söyler mi ailene?
Ya ayrildigim icin su an soylemez belki ama bi gun bi sevgilim olsa eminim soyler.annem anlayışlıdır ama bunu kaldiramaz biliyorum.yani kederden dile getiremeyeceğim seyler yasar.yoksa en cok anneme anlatmak isterdim derdimi dovdu bak buram acidi demek ona sarilip aglamak isterdim

ya sen kendınde mısın yeter artık
ilişkiye girdin tamam

ailene ne bundan nıye sımdı aılenı sorun edıyorsun
önce bı kurtul şu adamdan
kendı grurunu onurunu yenıden kazan
zarının peşine sonra dusersın
ulan 2 cm lık zar ya zar bu mu kadınların her seyı bızım her şeyimiz bu zara mı baglı
sen zardan daha muhım seyler kaybetmıssın silkelen kendıne gel
o it farkında senın özgüvenını onurunu grurunu kaybettıgının ıstedıgını yapıyor sana ohhh
stres topu musun sen onun ? kendıne gel ya
sen o herıften degıl burdakı herkesten dayak hakedıyorsun
lutfen kendıne gel bı hemcınsıme bunu yakıstıramıyorum cıdden şaka de bunları yaşamadım de ya lütfen
yapma bunu kendıne sinirden elim ayağım tıtrıyo bi zar ya zar bu yeter

Ya cok sinirli biriymis onu yeni tanidim.ben darp raporu alip giderdim ama o bunun bedelini bana odetirdi bana fazlasiyla aileme herkese herseyi anlatırdı
Ha siz ona onun etkilenmeyeceği bir ders vermek istiyorsunuz. :)
Ne sanıyorsunuz kuzum, size onu ayaklarınıza kapasın diye tüyo falan vereceğimizi mi?
Beklediğiniz bu gibi.
Onun size pişmanlıkla dönmesini istiyorsunuz hadi itiraf edin.
Ders vermek derken de kast ettiğiniz bu, gerçekten ciddi adımlar atıp onu doğduğuna pişman edecek duruş yok sizde, o belli oldu.

Umarim akillanir sanmiyorum yazmisin sana mi dustu akillanacagim bu bi hakarettir illa kufur ucerigi mi sart hakaret icin

Bak bakalım onu ben mi yazmısım?
Mesajları kimlerin yazdıgını dahi goremedigine gore kafan dagınık epey evet.

He canım evet, ailenden korktuğun için dayaköı sevgilinden ayrılamayacaksın. Sonra internette herkese açık biryerde gülücüklü profil fotosuyla Sevgilimle ilişkiye girdim, Sevgilimle aynı evde kaldım, sevgilimden dayak yedim diye konu açıcaksın. Artık eminim ki konun gerçek değil.

Ayrilamiyorum degil kafami nasil toplayacam onu soruyorum size

Hiçbirşekilde onla görüşmeyerek.
Kendine yediremiyorsundur ama boşver zararın neresinden dönersen kar...kendine başka meşgaleler bularak düşünmemeye çalış ama onla hiçbir iletişim kurma. Hazır ayrılmak istemişken hemen kaç kurtul işte. ilerde daha kötü olmadan.
Çünkü bu tip adamlar terkedilmeyi de gururuna yediremezler, allah korusun musallat olup yaşadıklarınızla ilgili tehditlere de başlayabilir burada böyle çok konu açıldı
Çirkefin de ötesinde bir adam çünkü

Evet dunyanın sonu degil..ailen de bilmek zorunda degil.

Allah sen gormeden,duymadan halleder isini merak etme. İlahi adaletin terazisi sasmaz. Herkes hakettigini bulur.

Kafanı toparlayamıyorsan bir uzmandan destek alabilirsin.
Gormek istiyorum olur ya hani bi sevgilid3n bile ayrilsak mutsuz olmasi bazen bizi mutlu eder benimki daha da ilerisi Allah ona buyuk bi ders versin bana yaptiklarini gorsun istiyorum

Artik umrumda degil ama iste uzrimdeki dayagin sinirini atamiyorum kendjmi parcalamak istiyorum bana bunu nasil yapti benim neden elimden ona bunun hesabini sormak gelmiyor o niye bu kadar rahat mutlu dusundukce sinir oluyorum
yaa kardeşim en buyuk ters hiiiiiiiiiiiç takmamak ya sen bağımlı hissetme kendini rahat ol benim ilk sevgilimm 19 yaşnda oldu uzun surdu cinsellik de oldu sonra ayrıldım hiiç de umrumda olmadı şimdi sevgilim var ona bin basar şükür hiç bi sorunumuz yook ona bu konuda hesap da vermedim vermem de ona neee yani bi şeyler yaşadın diye birine dayak yicek kadar bağımlı olmak zorunda değilsin zamanını kötü geçirmek zorunda değilsin belki yarın ölüp gidicen değer mi yani hayatını elin herifi için kötü etmeye lütfen ya kendini sev senin zar mı diyolar işte neyse onun yok milletin kolu bacağı yok kör filan onlar bu kadar hayatını zindan etmiyolar kendilerine ne zarmış yav

He canım evet, ailenden korktuğun için dayaköı sevgilinden ayrılamayacaksın. Sonra internette herkese açık biryerde gülücüklü profil fotosuyla Sevgilimle ilişkiye girdim, Sevgilimle aynı evde kaldım, sevgilimden dayak yedim diye konu açıcaksın. Artık eminim ki konun gerçek değil.
Gercek
Ne yapacaksın ozaman bu erkek müsvettesiyle evlenmeyi mi bekleyeceksin.
Ya da ölmeyi ?
Evlenmek istemiyorum kesinlikle tiksniniyorim ondan zaten biri boyle kafama vura vura ayırsa su ayidan beni doyordum bildigin hanzo o kadar kaba ki bi kadina saygisi yok

Nerde demis bunları? Eski konusunda mı?

Ben de saf saf sinirlenip yorum yaptım.

X