Yine mi var mısın yoku musun yarışmacıları :(((

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
acun survivor yarışmasını tekrar yapıyormuş.ben cok severim o yarışmayı.aslanlar kanaryalar bölümünde yarışmalarda heycandan ateşimin çıktığını bile hatırlıyorum.ama yarışmacıları görünce resmen hayal kırıklığına uğradım.ya yeter artık o insanları görmek istemiyorum ekranda yaa.bas bas bağırasım geldi.adamların yeni mesleği yarışmacılık oldu her eyrde onlar.yeni yüzler görmek istiyoruz ekranda artık.acun olayın suyunu çıkarmaya başladı bence.ben o yarışmacılarla survivor'a YOKUM YOKUM YOKUMMMMMMMM alsanaalsanasmile:oklava::mymeka::kızgın:

aynen katılıyorum. reklamı başladı tv de ilk bi yerimden kalktım sonra bi baktım aman allahım bu yüzleri tanıyorum ! görmemek için kanal değiştirdiğim saçma şöhretler !
inanılmaz sinir oldum ben ! çıtkırıldım kızlar kilo problemli cicişler ne bu ya!
orası survivor ya! geçen yıl başvurular alınıyodu ne oldu şimdi? neden orda gücüne kuvvetine dayanıklılığına güvenen aslan gibi kadınlar, adamlar göremicez de görmekten nerdeyse kusmak istediğimiz yüzleri görcez?
büyük bir hata bu ! acundan nefret ediyorum ! 2 sene bu bıktığım yüzleri görmek için beklemedim ben !

o kadar hayal kırıklığına uğradım ki bundan sonra acunun hiç bir yarışmasını izlemeyeceğim artık.haklısın forumlarda herkes o kadar form doldurduk e noldu şimdi die konuşuyorlar.

genemi onlar yok artık heralde maasa baglandı onlar ben izlemem valla oyle olursa memlekette kıtlıkmı var aynı kisiler cıkıp duruyo

haklısın ben de hala bir mantığa varabilmiş değilim.ne sanıyor ki acun acaba ben ne verirsem vereyim bu millet yer mi diye düşünüyor sizce?

acun the temcit pilavcısı. kazanın başına da mevlütün anasını oturtur bu kepçeyi sallasın diye.

haklısın ben de hala bir mantığa varabilmiş değilim.ne sanıyor ki acun acaba ben ne verirsem vereyim bu millet yer mi diye düşünüyor sizce?

evet ve haklı da, görürsünüz.
bbgde de bi ara eskileri yenileri toplayıp yarışma yapmışlardı dalga geçer gbi, tutmuştu da hatırlatırım.

ilk başladığı zaman çok kaliteli ve güzeldi survivor ..yeniden başlamasına sevinmişdim..
ama bende hayal kırıklığına uğrayanlardanım acun ve favori oyuncuları gene iş başında:umursamaz:..
özellikle hakan ve sevgilisine gıcık oluyorum o mıy mıy kız gene yarışcak..

Ay noluyor be, kim kimi protesto ediyor, ne yiyorsunuz birbirinizi.

savaşmayın, sevişin kardeşimsempatiksalakcinni

ilk başladığı zaman çok kaliteli ve güzeldi survivor ..yeniden başlamasına sevinmişdim..
ama bende hayal kırıklığına uğrayanlardanım acun ve favori oyuncuları gene iş başında:umursamaz:..
özellikle hakan ve sevgilisine gıcık oluyorum o mıy mıy kız gene yarışcak..

ben hiç birini sevmiyorum.illa bi aşk meşk olacak her programda zati alsanaalsanasmile

Ben reklamları görmedim ama Acun Saba Tümer'in programına katıldığında izlemiştim orda söylemişti var mısın yok musun yarışmacılarıyla yapacaklarını nedeni olarak da uzun zamandır var mısın yok musun yarışmacılarıyla çalıştıklarını yarışma sürecinde :) artık formatlardan haberleri varmış yarışmacıların böyle daha kolay olcağını düşünüyorum falan demişti aynı yarışmacılarla,ama insanların artık o yüzlerden sıkıldığını hesaba katmamış olmalı..

Ben reklamları görmedim ama Acun Saba Tümer'in programına katıldığında izlemiştim orda söylemişti var mısın yok musun yarışmacılarıyla yapacaklarını nedeni olarak da uzun zamandır var mısın yok musun yarışmacılarıyla çalıştıklarını yarışma sürecinde :) artık formatlardan haberleri varmış yarışmacıların böyle daha kolay olcağını düşünüyorum falan demişti aynı yarışmacılarla,ama insanların artık o yüzlerden sıkıldığını hesaba katmamış olmalı..

otursun kendi izlesin o zaman (: beni kaybetti acun :umursamaz:

Back