- Konu Sahibi cansu060606
-
Gece yatmadan önCe bir diş sarımak yutun ayrıyetten haftada bir sarımsakLı zeytinyağı kafanıza sürüp 1 saat bekLeyin eminim etkisi oLacaktır :lepi:
angel_86 canım valla zaten dediğim gibi 1-2 günde olan oldu sonrada durdu zaten şuan sadece bir kaç tel dökülüyor neden öyle oldu bilmiyorum...bir anda döküldü ve bir anda durdu...o günlerde çok ağlayıp yıpratmıştım kendimi bir olay yüzünden baya stres ve üzüntü yaşadım büyük ihtimalle bu yüzden olmuştur dedi arkadaşlar ama sanırım bu dönemde bir çok insanın saçlarında dökülme oluyor mevsim dönüşümünden dolayı...ben saçımı korumak içinde özel bir şey uygulamadım bakamadım saçlarıma...ama yinenede doktora gitmem lazım fakat o kadar çok sıkıntı varki başımda doktora gidemeyecek kadar yoğunum bu aralar malesef bi türlü fırsat bulamadım...bu siteden okudum çam terabenti iyi geliyormuş onu kullanmaya başlıcam yeniden dökülür diye korkuyorum..
cemre25 cnaım benim saçlarım öyle oluyor kestirdiğim dönemde bağlayamayacak kadr sıklaşıyor saçlarım ama belime kadar geldiğinde sorunlar başlıyor...sanırım yeterince bakamıyorum beslenemiyo saçlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?